Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Georgia esti bestialaaa!
Aerilian, sa fie cu noroc striatiunile.
Felix, mi-au placut exercitiile recomandate dinainte de bebe. Cel putin aia cu penenele cu gaura este adevarata rau de tot..de fapt toate...
Mada o pentru tine !

Felicitari Pisik ! Adevarat minune!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Of, Aerlilian, stiu ca sunt datoare... vanduta chiar... ma tin de prostii pe net, nu vezi? bine, si ma straduiesc sa si lucrez, ca sunt cam in urma, dar nu reusesc sa ma concentrez, bag de seama:)

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulina spune:

buna buna fetele, nu am raspuns aseara fiindca am sarbatorit, sper ca nu degeaba, stiu stiu sunt toma necredinciosul, azi vreau sa mai iau un test si apoi sa-l sun pe tutu
Tamaryllis, uite pov mea: incercam de 1 an si 3 luni, nu ajunsesem in pragul disperarii dar ptr cei din jur ma tot intrebau pe cand un copil, mi-am dat seama de cand nu ne mai protejam si m-am gandit sa merg la dr ca poate am o problema si asa am ajuns la tutu pe 11 iunie, unde mi-a zis ca am ovare polichistice, i-am zis ca am prolactina marita si chlamydia si nu a vrut sa-mi dea tratament, a zis ca sunt mi de femei care nasc cu balile astea si ca au procentaje chiar marite fata de mine si ca ma asteapta la monitorizare sa vada daca ovulez;bineinteles ca eu asteptam CM-ul dar cu inima indoita fiindca mie in general in lunile iunie si iulie nu-mi vine de ani de zile; asa sa facut ziua 40, am facut test care a iesit negativ, apoi am luat utro 5 zile si nimic, iar in ziua 61 am avut test pozitiv intr-o secunda; nu am luat nici un fel de medicamente sau tartament, doar ceaiuri am baut din z1-z10, cretisoara, coada sor, napraznic si galbenele, cate o lingura intr-un litru de apa fiarta, apoi astupat cu o farfurie timp de 10 minute, se bea intre 2-4 cani, eu nu am putut de cat 2, asta din luna martie, in lunile aprilie si mai mi-a venit fix pe 16, mi-a reglat CM-ul si cam atata

machus, mancacios, mancacios, dar ma rupe in doua cu foamea asta

aerilian, apropo de prezervativul ala ,eu ii ziceam lui tutu, ca nu stiam de ce simt ca mi se apropie orgasmul......aaaaaaa domn doctor asa asa...........hihihihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Zuzulina, eu in primele 3 luni am avut o pofta de mancare, ceva de speriat; din cauza asta acum am luat cam cu 2,5 kg mai mult decat era normal. Acum incerc sa ma ponderez..

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Zuzi, tare zapacita mai esti si tu . Ne-am adunat toate aci niste "nebunatice". Hai suna-l pe Tutu o data, fa beta hcg-ul sa ne dai si noua de baut !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

Bonjour fetelor,

iata ca m-am intors si eu de pe meleaguri straine.

din pacate, ziua de ieri s-a transformat in Z1 deci nici urma de vreo Marie sau de vreun Philippe. Sunt hotarata ca saptamana viitoare cand merg la monitorizare sa vb cu Tutu sa ma programeze si pe mine la laparo+histero, sa stiu si eu cum sta treaba.

La Paris a fost incantator,am umblat mult si cu folos.

Acum ma apuc sa citesc din urma ca vad ca ati fost tare harnicute la scris.

Ne ''vedem'' mai tarziu un pic!

lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lali,tare rau imi pare pt z1...Iti dai seama cum ar fi fost...Sa afli ca esti gravi la Paris...chiar n-ai fi uitat toata viata!Dar nu-i nimic,cu forte proaspete de la capat!Cat despre incantatorul si unicul Paris...stiu,fir-ar sa fie...stiu!Si stie si Fireyes...si oftam,suspinam...
Georgia,nu te-ai gandit nicio clipa ca tensiunea aceea din sani ar putea sa fie un semn de sarcina si nu de cm?Ce naiba,chiar cu 10z inainte sa se manifeste?Stii bine ca simptomatologia de cm este aproape identica cu cea de sarcina.Daca acolo este o nidare?Ce naiba,ziceai ca vizualizezi,nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele zuzele cu toatele! Sunt sub masa de atata ras!

Zuzulina, tu esti un caz care ne incurajaza si ne da incredere in practica lui Tutu. Daca tu care stii ca ai clamydia, ovare polichistice si prolactina mare ai ramas gravi insemna ca si noi, care n-avem mare branza prin burta, luna asta de ciclu ramanem gravi! Eu promit solemn, aici in fata voastra!

Ubi, bulinuta ta este un om in miniatura! M-a impresionat pozica! Cand te mai duci la echo si face poze bulinuta eu una abia astept sa la vad!

Lili, si Rocsy zicea de prezervativele smechere ale lui Tutu! Sper sa nimeresc si eu ca preze n-am mai folosit la fufu de 4 ani aproape....

Fire, bun tratamentul si uite ce rezultat! De luni ia si al meu Multi-maca... Sa vezi ce donator facem din el!!!

Fetele, ma bucur ca v-a placut postarea mea. Si mie mi-a destins fruntea, m-a facut sa ma gandesc ce frumos va fi! Chiar vorbeam cu cumnata-mea care are bebe de aproape 2 ani ca a ajuns sa se bucure de un ragait sau de un partz...

Lali, bine ai revenit. Ziua unu a unei noi sperante! Bate-l pe Tutuleanu la capatana sa te programeze si sa ti le faca pe amandoau odata si bine!
Pupacesc fetele mele dragi,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lali, bine ai revenit printre zuze ! Imi pare rau pentru z1, fir-ar ea sa fie ! Dar lasa ca sigur va veni si ziua in care fiecare dintre noi va anunta ca e .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

am citit postarile din urma si m-am prapadit de ras in fata calculatorului. Mi-a prins tare bine ca la cat de amarata eram cand am vazut cata treaba s-a adunat in aceste zile....

ma bucur sa vad ca avem doua noi gravidute printre noi. Ce bine ar fi ca de acum sa mearga treburile tot asa, sa curga cu gravidute....

FELICITARI IOANA si ZUZULINA!!!!! sa aveti sarcina usoara si un bebe sanatos.

azi dupa ora 16 o sa sun si eu sa ma programez la monitorizare. Sunt tare curioasa daca se va tine cont de programare. La inceput sunam si eu de fiecare data, dar cand vedeam ca nu se tine cont de programare, preferam sa merg pe la cabinet pe la sfarsitul programului cand mai prindeam doar vreo 2-3 fete. oricum de vreo 2 ori mi -a zis Tutu sa vin pe la cabinet intre 7-7:30 fara sa ma programeze. Sper sa se tina cont de programari, vom vedea.

Mergi la inceput