Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Lali....big hug pentru frantzuzica noastra, las' iubita ca facem noi odiseea noastra, putintica rabdare

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulina spune:

pai felix pentru fiecare exista cel putin un bebe dar el apare atunci cand ii este sortit, gandeste-te ca eu nu mi-am facut teste de ovulatie, am CM neregulat, adica imi vine si la 30, la 35 40, 45, mucusul mi-a disparut de la inceputul anului, dar am inteles ca nu este obligatoriu sa ai mucus ca sa ovulezi, iar la ovulatie m-am chidat dupa simtome si uite ca sa nimerit; pe tutu il sun cand ajung acasa ca am vz ca dupa 18 raspunde repede...
machus, cate kg tre sa iei normal in primul trimestru? acum pe mine ma sperie foamea asta, ca simt ca nu m-am saturat dar nu mai pot manca si imi vine sa vomit si imi palpita inima si respir mai greu in momentele alea, am o deviatie de sept si de la asta poate am asa senzatie cu respiratie...sper sa fie ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Zuzi, sti de ce mi-e mie foarte teama? Daca bebe imi era sortit sa apara acu 4-10 ani cand eu luam anticonceptionale sau foloseam chestii din alea cu striatii? Eu sper ca se va intampla minunea cat mai repede ca trece timpul si imi va spune copilul Buni! Pupic pe burtica gravidoasa sa ma molipsesc si eu! Ca mi-ar place si mie niscaiva inghetata uitata in masina si sa hranesc pepenele si genunchii!

fetele care mai aveti programari sa ne spuneti si noua cum sta treaba cu respectarea lor...

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Dragele mele zapacite , ia sa va povestesc despre mine, sa vedeti ce ne mai asortam . Aseara m-am uitat la Anatomia lui Grey - se povestea despre o tipa care avea FSH mare si doar 2 foliculi antali, drept pentru care i s-a spus ca este infertila. Ei, ghiciti cine sapa pe internet aseara pe la 10 sa vada ce-s aia foliculi antali si cum se pote numara ei? Si ca sa nu cauti si voi, va spun ca sunt foliculi intre 2 si 8 mm (latenti, practic, care urmeaza sa creasca) si se numara la echo. Numai ca iar intervine factorul subiectic, in care omul spune care-i limita normala (cica intre 15 si 26). Asa ca m-am linistit, nu cred ca da 2 bani doctorul nostru pe asa masuratoare!

zuzulina, FELICITARI si tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

liliana , mei durerea la titi , asa apare la mine ....cu zile inainte ... si ajunge in preajma ciclului sa-mi dea o stare de discomfort daca dorm pe burta ... nu sunt ca felixica care se tinea de ele cand cobora , dar ma deranjeaza ... si asta de ceva vreme ...sa zic cateva luni .... nu de mult ...
io iti dai seama ca zic ca ma nidez , pana pe ochi ma nidez, numai ca de fiecare data dupa "nidare" , mi-a venit ciclu....m-a mai prins pe mine cm , fara "pampersi" ca deh, ma nidam ... sa-ti spun sincer , asta cu vizualizatu' ma ajuta cel mai mult ... am ajuns sa ma inchipui prin luna a 6-a ... va dati seama cat de adancita e paranoia ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mmc_nd .. si io m-am uitat .. si a aparut sosulica in camera ,...aoleooooo numai la jelanii de-astea te uiti ...ca aprins-o pe-aia cand ii dadea dr vestea si plangea in lift ...va dati seama ca dupa ce m-a vazut plimbandu-ma prin casa , ca o balerina , si uitandu-ma la filme de-alea ... a zis ...gata .. indesim "tratamentul" fufu ...sa n-ai timp de uitat la prostii

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mmc_nd, Georgi, sunteti tare haioase ... Mmc, chiar ma gandeam pana sa ne spui ce sunt foliculii antali sa intru pe net sa vad, ca sunt tare curioasa de felul meu, si vad ca nu sunt singura.
Pup toate zuzele nebunele.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

voi ce mai stiti de pregnyl?ceva vesti ca va reaparea?e vreun loc pe unde se mai gaseste?

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulina spune:

felixica nu m-am uitat cati ani ai, ca sunt la serv si am un calc prapadit, nu mai gandi asa si nu mai fi pesimista, te inteleg , fiindca si eu am avut momente cand m-am gandit ca poate nu-mi este sortit sa am copil, nu te mai invinui ptr acea perioada, daca erea soarta se spargea prezervativul sau uitai pastila sau ramaneai si cu pastila (nu sunt nebuna, am o cunostinta care a ramas gravi cu AC dar la dat afara), asa ca daca ramaneai poate nu-l pastrai, din motive de voi stiute ca doar nu degeaba te-ai protejat;fruntea sus si va dau la toate un sfat fara sa va suparati, asa am facut si eu, cand sunteti triste si v-au napadit gandurile mergeti la biserica si rugati-va, plangeti, spuneti-va oful, vb cu el in gand, eu l-am si apostrofat de suparare dar mi-am cerut si iertare...ideea este ca o sa va simtit mai bine, mai linistite si mai optimiste..........hai fruntea sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mcrissa, vezi ca am auzit ca a reaparut in farmacii, incearca pe net pe site-urile sensiblu, dona, pharma plus.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput