Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, va postez ceva care pe mine m-a bine-dispus foarte tare, textul este scris de un tatic:

1. Pentru a va pregati sa deveniti mama, imbracati un halat de baie si fixati-va pe burta un sac plin cu fasole. Dupa 9 luni, scoateti doar 10% din continutul sacului!
Pentru tatici: fugiti repede la farmacie, goliti-va portofelul pe tejghea si invitati farmacistul sa se serveasca.
Dupa aceea, mergeti la supermarket si cereti ca salariul dvs sa fie varsat direct in contul magazinului.

2. Pentru a avea o idee despre cum va veti petrece serile, intre orele 17h si 22h parcurgeti in lung si in lat sufrageria purtānd in brate un sac umed care cāntareste intre 4 si 6 kg. La ora 22h lasati sacul,
reglati desteptatorul la 00h00 si mergeti la culcare. La miezul noptii, treziti-va si parcurgeti din nou sufrageria purtānd sacul timp de o ora. Reglati desteptatorul la ora 3h00.
Imposibil sa mai adormiti, evident, asa ca treziti-va la ora 02.00 si serviti-va ceva de baut. Intoarcerea in
pat la 2h45.
Cānd suna desteptatorul, un sfert de ora mai tārziu, trezirea!
Cāntati cāntecele de leagan pāna la ora 4h00. Reglati desteptatorul la 5h00. Treziti-va si preparati micul dejun. Mentineti acest ritm timp de 5 ani...fara sa va pierdeti buna dispozitie!

3. Goliti un pepene si practicati in mijloc o gaura de talia unei mingi de golf. Suspendati-l de tavan cu o sfoara si balansati-l de la stānga la dreapta. Dintr-o farfurie cu supa (foarte lichida) incercati sa hraniti "pepenele" (care e in miscare), jucāndu-va de-a avionul cu o lingurita. Continuati exercitiul pāna cānd farfuria e pe jumatate golita, varsati restul... pe genunchii dvs...
Bravo! acum stiti sa hraniti un bebelus!
Pentru a avea o idee despre ceea ce se va intāmpla cānd va incepe sa mearga, etalati dulceata pe canapea si pe perdele, disimulati un pic de peste congelat in spatele televizorului si lasati-l
acolo timp de o luna sau doua...

4. Imbracatul celor mici nu e chiar o formalitate. Incepeti prin a cumpara o caracatita si o plasa pentru peste. Incercati sa introduceti caracatita in plasa. Timp prevazut: toata dimineata.

5. Nu sperati ca veti mai avea o masina curata si stralucitoare ca in ziua cānd ati cumparat-o. Cumparati o inghetata de vanilie si uitati-o in cutia de pe bord. Introduceti o moneda in casetofon (sau CD player).
Sfarāmati un pachet de biscuti sau de ciocolata pe scaunele din spate.
In final, zgāriati fiecare portiera cu un cui.
Perfect!

6. Mergeti la supermarket insotiti de ceva care se apropie cel mai mult de un copil mic: o capra adulta de preferinta. Daca intentionati sa aveti mai multi copii, folositi mai multe capre. Faceti cumparaturile fara sa le scapati din ochi si platiti fara comentarii tot ceea ce au distrus.

7. Repetati de cel putin 5 ori tot ceea ce spuneti.

8. O ultima recomandare: inainte de a face copii, vizitati-va prietenii care au deja. Criticati din plin metoda lor de educatie, lipsa lor de rabdare sau de autoritate. Permiteti-va sa le dati sfaturi asupra orei de culcare, olitei, lipsa bunelor maniere la masa etc.
Intr-un cuvānt: ajutati-i sa-si rezolve problemele si, in acelasi timp, profitati bine de situatie: este ultima oara cānd detineti solutiile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

ZUZULEEEE felicitari ! Sa ai un bebe sanatos, frumos si mancacios !!
Doamne, ce ma bucur, cand vad vesti bune si ca incetul cu incetul toate aspirantele devin gravidutze.
IoanaTugs, te felicit inca o data si aici !!!
M-am prapadit de ras la pataniile voastre legate de telefoane in momente delicate !

Va pup pe toate fara exceptie !

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata fete dragi,
Feli, saru'mama pentru ceiutz si pentru multi-maca. A inceput sotul meu de aseara sa il ia, sa vezi ce donator fac din el.

quote:
citat din mesajul lui ubirica

magdita, l-am vazut pe bebita aseara, a crescut are 2.77 cm, misca manutele si piciorusele, asa de mormoloc cum e acum. Din pacate nu stiu sa va atasez poza cu bebe, daca stiti sa-mi spuneti, va urmez indicatiile.
Off, tare as vrea sa nu mai fiti asa pesimiste si sa fiti increzatoare, asa cum erati cand v-am scris eu primele dati.

Ubi, ca sa iti poti atasa poze la semnatura, in primul rand trebuie sa iti faci cont pe un site gen webshots.com sau flickr.com, cu username si parola si iti descarci de pe computer poze pe site-ul ales.
Apoi mergi la semnatura la profilul tau personal si scrii :
[ url = " linkul paste-uit aici " ] poze [ /url ]

In loc de 'poze' pui tu ce cuvant vrei, si in loc de textul din paranteza pui linkul care duce la pozele tale. Apar spatii in mod intentionat, tu sa stergi toate spatiile ca totul sa fie scris fara pauza. Inainte sa trimiti modificarile, dai vizualizare si incerci sa intri pe link sa vezi daca te duce la pozele tale. Nu e complicat deloc. Asteptam pozici cu bebitza .

Pup toate fetele si va urez o zi excelenta !

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Felicic, super tare postarea ta. Cand eu va spun ca o sa avem peri albi, dar de-abia astept.
Machus, ce mai face Bogdanelul?
Tamy, tinem pumnii sa ai test pozitiv zilele urmatoare.
Happy, bafta la programare ! Asteptam vesti !

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata micutele
sar'na de tratatiune .. buna cafa virtuala ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Magditzule suntem bine si Bogdanelul isi face simtita prezenta din ce in ce mai mult ! Ii simt clar deja miscarile. Marti mergem la dr Iosup pentru morfologica de 21 de saptamani. Dupa care am programare si la dr T.
Suntem nerabdatori.

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Machus, ma bucur pentru vestile bune. Doamne ajuta in continuare .
Feli, iti dau linkul unde gasesti info despre uleiul de seminte de in :http://www.mariplant.ro/?p=productsMore&iProduct=702. Scrii sus la cautare ulei de seminte de in si iti arata exact.

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna iubitele
Feli... m-ai invesilt de dimineata
Machus...pupici pe burtika

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fetele mele dragi,am fost dimineata la Tutu...Am asteptat o ora sa apara si cand a aparut era foarte bine dispus,desi era plin de sange pe papuci.Probabil avusese o nastere.Cand mi-a bagat maciuca aia pt monitorizare mi-a spus:ia uite ce norocoasa esti,am nimerit prezervativ cu striatii...De parca nu mi-ar fi suficient fufu la comanda...prezervativ cu striatii imi trebuie mie!!!Ma rog...Outul meu s-a spart,mi-a zis ca am facut bine ca am prestat iei (si n-a sunat mama!!!).Urmeaza utrogestan 10 zile si daca nu iese nici luna asta,a zis ca mai monitorizam doar o luna si apoi trecem la IA.Dar poate o da Dumnezeu sa nu mai fie nevoie.Va pup,cu mult drag.

Mergi la inceput

Aerlilian, deci prezervativ cu striatii, hm? Si mai facea si misto Tutu. Doamne ajuta sa fie luna norocoasa si sa reusesti !

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput