Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68
Raspunsuri - Pagina 7
magdita spune:
Fetele, va urez o dupa-amiaza excelenta !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
tamaryllis spune:
Pana ne povesteste zuzulina cum a reusit, o sa imi spun totusi oful: intrucat aveam niste mancarimi, mi-am facut o analiza a secretiei si s-a constat ca am colpita micotica-candidoza. Acum imi pun niste ovule, cica nu e grav. Cu toate astea, am citit ca aceasta micoza provoaca o aciditate mare, deci cred ca nu au reusit sa treaca de bariera asta. Mai am 3 zile pana la CM si nu mai am nici macar acele simptome de gravi inchipuita...
georgia_c spune:
date "calde" despre clinica cea noua ... sa fie intr-un ceas maret de bun ... na ca fac urari ca la nunta , nu ca la botez
Genesys Fertility Center se va deschide dupa data de 1 august
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ubirica spune:
tamarylis, ia vezi tu sa nu fie semn de gravideala candida.
Eu am avut un soc cand am primit rezultatele la analize, toate bune si in limite normale, cu o singura exceptie: in secretie -spori candida, nu-ti pot spune cata disperare pe mine, in conditiile in care nu am nici un simtom, aseara m-a linistit Tutu si mi-a spus ca toate femeile o fac cel putin o data in viata si 70% din gravide fac candida.
georgia_c spune:
i-auzi ...sa pic din scaun si alta nu ... se tine cont de programare .. ptiuuu , ca mi-am scuipat in san ... auzi , tu ... mie mi-ar fi placut sa-i sopteasca un barzoi , nu o pasarica ...ca io inteleg altceva ...dehhh dupa o zi de munca si fufu la comanda .. ma duce mintea numai la prostii
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
ubirica spune:
, georgia, barzoi atunci!!!
Sunt curioasa daca o sa se si respecte, luni am intrat la 45 min intarziere, dar asta pentru ca a avut o urgenta la spital. Am mai intalnit o burtica mica care era mirata la fel de mult despre insistentele lui tutu de a se face programari.
sim_stoian spune:
Ioana, felicitari Asta e motiv sa ne vedem, nu? Sa ai o sarcina usoara si bebe(i) sanatosi
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii
happyella spune:
Buna fetelor!
hai ca m-am prapadit de ras citind ultimele posatari...da' nebunatice mai sunteti
Ioana su zuzulina FELICITARI!!! sarcina usoara si bebei sanatosi...
georgia si felixica va multumesc pt info legate de dr.homeopat al lui Tutu
m-am cam speriat cand am vazut ca trebuie sa stai cu "orele" la coada ca sa intri pt o consultatie de 5 min
dar cum ziceti ca acum insista pentru programari am mai prins avant...
hai ca incerc maine o programare... sa vedem ce o sa iasa...
-ici pentru toate burticile si viitoarele burtici
asteptand o MINUNE
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji.
Pooop,
Felix
felix76 spune:
Zuziii, felicitari pentri burtica! Sa ploua de acum cu bebei ca eu mi-am uitat umbrela acasa!
Asa ma bucur ca se incearca respectarea programarilor! Inseamna ca n-o sa mai stam cu orele pe la usi! Barzoiul care i-a soptit doctorului nostru neregulile a fost foarte inspirat!
Happy, succes cu programarea, sa ne spui cum a fost!
Tamy si eu sper sa fie semn de gravideala desi pe mine ma apuca mancarimile inainte de ciclu cu 2-3 zile. Din cetelile mele imi amintesc ca ciomperca apare din cauza excesului de progesteron dinainte de ciclu sau din sarcina... Eu fac spalaturi cu bicarbonat de sodiu ca sa schimb pH-ul si incerc sa nu mai pap dulciuri ca si astea sunt responsabile cu candidoza...
Georgia, buna vestea cu deschiderea clinicii! Sa aduca multi bebei in burtici!
Ubi, sa creasca mare si sanatos bubulinu!
Va pupacesc pe toate, fara exceptiune!
Felix