Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Zuzulina
Felicitari din suflet !!! Asteptam testul de sange cu valoare mareee!!! Avem o noua gravidutza, yupiiiiiii !!!
Ubi, ce mai faci? L-ai vazut pe bebitza la eco?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Zuzulina...FELICITARI DIN SUFLET esti gravidutza ce mai tura vura, dai de baut gata, yupiiiiiiiii inca o gravidutza, ce imi place

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

magdita, l-am vazut pe bebita aseara, a crescut are 2.77 cm, misca manutele si piciorusele, asa de mormoloc cum e acum. Din pacate nu stiu sa va atasez poza cu bebe, daca stiti sa-mi spuneti, va urmez indicatiile.
Off, tare as vrea sa nu mai fiti asa pesimiste si sa fiti increzatoare, asa cum erati cand v-am scris eu primele dati.

Mergi la inceput

Ubirico...draga ne-i cam parasit, cam rarut la noi, esti ocupata cu bilanturile , mii de pupici pe burtika
Mai fetelor nebunici mai sunteti am ras cu lacrimi de pataniile voastre, avem si noi destule cea mai tare e ca noi prestem de zor cu geamul deschis si prietenii nostrii faceau vocalize sub geam distractie maxima.

asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulina spune:

multam fetelor, de la utro nu am test poz fals sau cum? eu de fapt asteptam sa-mi vina ca sa merg la monito; hcg este testul de sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

zuzulina, felicitari! chiar intrasem aici cu gandul sa va scriu ca sunt pe marginea butoiului, dar acum mi-am mai revenit dupa asa o veste buna.
Zuzulina, te rog sa ne spui si noua povestea ta, caci eu una sunt inebunita dupa aceste povesti de succes.
va pup

Mergi la inceput

Zuzu...ce dulcica esti, utro nu da teste pozitive, iar beta HCG este test de sange pentru depistarea sarcinii. Apuca-te de sarbatorit ca esti gravi

asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

mada, eu va citesc tot timpul, nu v-am uitat, nici la alte capitole nu am trecut pentru ca am gasit numai burtici foarte mari. Nu am mai scris pentru ca nu imi pot da cu parerea despre reusitele IA-urilor lui Tutu si nici nu stiam ce sa va scriu despre asta pentru ca experienta mea in ceea cel priveste pe Tutu e foarte mica.
Ceea ce va pot spune este ca m-a socat Tutu ca vinerea trecuta m-a pus sa imi fac programare telefonica pentru luni (ieri 14.07.2008) si la vizita a tinut sa-mi spuna ca de acum incolo se primesc numai pe programari si sa nu uit sa dau un telefon pentru vizita urmatoare. I-o fi soptit vreo pasarica despre discutiile de pe net

Mergi la inceput

Ubi, ma bucur ca bebitza e bine. Nu suntem pesimste iubita, suntem chiar increzatoare ca vom reusi, trebuie doar sa gasim calea pe care trebuie sa o urmam ca sa ne atingem scopul. Altfel simtim ca timpul trece si nu in favoarea noastra. Pup gravidutza fericita.

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Ubi, deci nu sporovaim de pomana pe-aci :)))

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput