Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

aerlilian... optimism..azi ... nuuuuuu ..ca azi sunt cam la butoi , ma mai ridica felixica cea cu muschii incordati
haideti sa va povestesc ce am facut sambata ca m-ai intrebat de bb... so ..am plecat cu arme si bagaje , spre nunta de la arges ,nu inainte de monito cu ioana ,cu gandul ca daca nu s-a spart dilimache de ousor , faptuim distractia la arges ... ma gandeam io ca se poate sa se fi spart , ca ma duruse ovaurul rau cu o seara inainte , ca atare i-am zis lui sotulica ca daca s=a spart ne intorcem sa ne jucam de-a mama si tata .... normal ca ne-am intors ...am prestat dans artistic , am vizualizat , apoi s-a facut somn , spoi foame .. si uite asa am plecat la 12 din bucuresti ...
saraca mama , care sta la 5 minute de mine , si a vazut masina parcata , ma intreba curioasa de ce ne-am intors ... o sa invete si ea cand ma joc io cu sotulica

oricum intrebarea lunii , mai nou , e ..."s-a spart ousorul ?"

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia,super tare!!!Curand deschidem nou capitol "de-ale mamelor".A mea mama suna alaltaieri seara disperata,in timp ce noi prestam.Si intr-un final,dupa lungi insistente,m-am gandit sa-i raspund.Si aud o voce disperata si imperativa "ce faceti?" la care raspunsul meu a fost pe masura :"ne f...".S-a scandalizat biata femeie...mi-a zis "bine,mama,asa se vorbeste...cum te-am crescut eu si ce s-a ales de educatia pe care ti-am dat-o..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Fire, ma bucur ca te-a impresionat, e cu totul alta abordare. Deci sa nu imi mai fac procese de constiinta ca nu am facut Diphe..Sa fie intr-un ceas bun si cu mare reusita !
Georgi, Doamne ajuta sa fie luna norocoasa !
Rocsy, concediu placut in continuare si fufu cu spor si voie buna !
Felicicule, somezi azi?

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Aerlilian, super tare faza Rad singura in fata computerului...Bine ca n-a zis "Ia uite ce-o intreb eu si ce-mi raspunde ea !" ca-n bancul ala...

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele sunteti mortale! M-am prapadit de ras! Mamele noastre, ce stiu ele? Acu se fac greu copchii! Io am renuntat sa ii mai povestesc ca oricum e greu de priceput cand se sparge cum vede doctorila ca s-a spart si muuulte altele!

Saraca, a mea se pusese pe smiorcait ca ma duc la laparo desi ii explicasem ca nu e chiar asa de negru Scaraotchi. O sa intelegem noi mai bine cand vom avea proprii nostri ppuradei!

Georgia, cateodata mai cad si eu, important este sa ne ridicam si sa o luam de la capat! Daca e butoiu prea adanc mana mea musculoasa te asteapta intinsa!

Magdi, mai somez ca ma prinsera sefii si-mi dadura de lucru muuult. Si netu merge cu cocoloase! Da tot mai reusesc sa mai postez cate ceva!

Fire, mi-a placut ce a zis strainezu despre instinct! Pana la urma el ne ajuta sa facem alegerea corecta!

Rocsy, poate te ajuta relaxarea, marea si Sovata sa faci un bebic plimbaret! Spor la fufu!

Curand incep si eu prestatia placuta ca mai e putin si vine perioada fertila. Sotului i-am luat Multi-Maca, cica face minuni! O sa umblu cracanata dar e pentru un scop nobil!

Lali, te asteptam cu vesti bune!

Va pupicesc pe toate,

Felix

Mergi la inceput

liliana , noi aveam un prieten de familie care suna de fiecare data cand eram noi mai in focuri ... ajunsesem sa ne si intrebam .. oare de data asta suna titi ... maica-mea joaca la juniori cu telefonul ...

Albert Einstein

Mergi la inceput

Felicicule, si eu astept multi-maca, sper sa nu umblu ca tine totusi ...

Doamne ajuta tuturor
magdita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulina spune:

buna fetelor
va povesteam ca in ziua 40 am avut un test negativ, azi sunt in ziua 61 cu un test super pozitiv, sa pozitivat intr-o secunda, am facut sure caseta, acum nu prea stiu ce sa cred, dar am zis ca mai fac unul cand ajung acasa, adica ma deruteaza ala din ziua 40.....eu m-am apucat sa iau utro din ziua 43 parca, 2 vaginale/sera, ca sa-mi vina CM-ul, azi este ziua 11 afara de cele 5 si nimic, exact de cand am luat utro am avut si simtome de CM, sani durerosi si ovarele ma jeneaza, dretul chiar ma inteapa, simtome care inca le mai am; pana sa iau utro nu am simtit nimic, va ziceam ca astea 2 luni la mine nu-mi vine de obicei CM-ul....daca este tot pozitiv il sun pe tutu si daca nu este la fel

Mergi la inceput

zuzulina, felicitari micuta ...esti graviduta ... de la utrogestan nu ai test pozitiv nici in 1000 ani (lumina) .. so ...maine repede la bhcg

Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

ioana,, felicitari pentru bebita!!!
zuzulina!!!!!!!, felicitari esti !!!, doar pregnylul iti poate da emotii pentru un test fals pozitiv, in rest nici un alt medicament. Nu-ti fie teama, am avut eu test negativ la sange si dupa doua zile, pozitiv la urina si e bebe.
E normal sa simti intepaturi, eu simteam si arsuri in acelasi timp. Suna-l pe Tutu si mai descreteste-i fruntea putin ca era cam botos aseara. Maine dimineata la prima ora: beta hcg!!!!

Fetele, a inceput sa rasara bebei si pe strada noastra, hai fiti optimiste, ca se poate.

Pup toate fetele, nu va mai scriu sa nu omit pe cineva.

Mergi la inceput