Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatza fete dragi
Magditzule...o imbratisare speciala pentru tine, daca bei ceai de papadie inseamna ca au venit nesuferitii aia, dar ii starpim noi din radacina intr-o buna zi, asa ca mii de pupici un nou inceput, o noua speranta.
Feli...buna cafelutza, dorm pe mine
O zi faina tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutz dragutz, asa e iubita mea, au venit, dar sunt invatata sa vina ! Sa te tii cand n-or mai veni, atunci sa vezi chef ...

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleny79 spune:

Buna dimineata fete cucuiete!
Felix multumim de tratatie!

Fetele am fost joi sa vorbesc cu Tutu despre ce mi-a gasit la operatie si mi-a spus ca trompa stanga e varza iar dreapta cu muuulte aderente dar functionala.
Sfatul lui a fost sa mai asteptam 6 luni inainte de FIV ca ar fi cam 25% sanse sa se prinda natural.

Ooof, nu stiu ce sa fac mai fetelor ca m-a cam intos pt ca eu eram hotarita pt septembrie si acum.......

Va puuuup pe toate si sa aveti o zi frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

eleny79, sicer nu stiu ce sa te sfatuiesc ca si io sunt in cumpana ... insa io cred ca primul impuls conteaza ...

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salutare dragele mele . revin si eu dupa o mica pauza. maine voi pleca la sovata si ma intorc pe 23. vad ca au inceput sa curga vestile bune. felicitari ioana. ma bucur pentru tine. cand ma intorc sper sa aud de cat mai multe gravi.
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna fetelor. vroiam sa intreb daca nu cedeaza cineva vreo programare la tutu maine sau joi? vineri trebuie sa fac la municipal o debridare pt o sinechie uterina. nu mi se pare prea sigura metoda aleasa si as fi vrut sa ajung la el inainte pt ca stiu ca e expert pe histeroscopii si sa vb cu el sa vad daca imi face histero. stiu ca se poate merge si fara programare dar mi-e jena.... multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Mai plimbareat-o cum fu la mare? bronzata? vezi ca la sovata programul este strict: masa fufu somn-fufu somn masa...sa vii cu bebe la purtator ai inteles ?!
Eleny...daca ti-a dat sanse natural e pacat sa nu incerci macar 3 luni si apoi mai vezi, dar hotararea iti apartine.
Fetili sunte-ti somnoroase azi, bag 'seama

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Am intrat doar ca sa va salut, am picat si eu de pe meleaguri straine si pot sa va zic ca am fost f impresionata... iar sotulica nu mai zic si el inca nu a trecut prin atatea consultatii ca mine pe la medici de-ai nostri si tot a recunoscut ca e total alta abordare... zic asta in special pt fetele pe care le "adie" asa, un vant de duca...
In rest, as mai mentiona ceva ce mi s-a spus de catre un medic din Austria cand eu m-am spovedit ca n-am urmat nici un tratament cu dipherelin dupa laparo (pt cunoscatoarele cu endo:). si dr mi-a zis: asculta-ti instinctul! pai cum, am zis eu, ca io nu-s medic, nu stiu mai bine... pai, mi-a zis dr, medicii iti "recomanda" din experienta lor, din statistici, e ca un trend, insa medicul nu te cunoaste fix pe tine! tu te cunosti cel mai bine si daca ai indoieli apropo de orice sau nu te simti pe deplin lamurita, mai bine mai investesti timp si te informezi, consulti alti medici, etc., ca sa fii tu increzatoare ca faci bine ce faci. mai ales in domeniul asta, psihicul e determinant.
Deci asta mi-a zis mie un dr din austria, cu tzaspe diplome, specializari, mii de pacienti, reputatie, etc.si va zic, mi-a castigat increderea! a insistat pe ideea ca trebuie sa cunosti toate aspectele, iar decizia finala sa o iei tu, cantarind ce iti recomanda medicul si mai presus de orice intelegand ce se intampla cu corpul tau...
nu mai zic ca mi-a raspuns la orice intrebare si trebuie sa fi fost multe mai idiotele intre zeci si zeci de intrebari...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

fire... si io cu cateva posturi in urma , ii recomandam eleny-ei sa-si urmeze instinctul ... cred ca are mare dreptate doctorila din strainataturi ..... mareeee de tot ... mei si imi place ca stau de vorba cu pacientul ... nu te considera un "plutean"(venit cu pluta) .... pei sa fie un start bun ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia,draguta de tine,cat optimism degaji...Imi face mare placere sa "te citesc".Dar in legatura cu tine ce-ti spune instincul,draga mea,l-ai pus pe bebe inainte de a pleca la nunta?Ca iti dai seama ce petrecaret o sa iasa daca e asa...Te asteptam peste 10 zile cu un bhcg mare!!!

Mergi la inceput