Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68
Raspunsuri - Pagina 3
aerlilian spune:
Georgia,mercic la fel...ca sa zic asa...Si mie-mi spune maica-mea "nu stiu,mama,cum de nu ramai tu,ca la mine si daca sufla taica-tu spre mine si ramaneam gravida...".Asta este...asa ne este noua dat sa ne chinuim.
georgia_c spune:
goss76, nu ezita , pune intrebarile ...daca cineva stie raspunsul , sigur il va posta
mei micutele ... mai stiti vreuna din voi ceva , despre zenobia , lauravoinicu
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
goss76 spune:
Pai intrebarile erau cam in ce consta procedura( histeroscopie investigatorie) si nu sunt deloc orientata cu cat se onoreaza aceasta procedura .
goss76@yahoo.com
goss
aerlilian spune:
Goss,despre onorariu la T nu-ti pot spune pt ca eu am facut-o intr-o clinica privata si m-a costat enorm (12 mil).Chiar m-a intrebat T cat m-a costat cand i-am aratat rezultatul si a suras amar,a dezaprobare...Dar ma rog,poate stiu alte fete.Ca procedura este complet nedureroasa(cel putin asa a fost la mine),incomparabil cu histerosalpingo unde am crezut ca ma urc pe pereti de durere.De fapt, histeroscopia este o investigatie cu ajutorul careia se poate vizualiza cavitatea uterina. Procedura se realizeaza cu ajutorul unui tub dotat cu un sistem optic (histeroscopul).Sa nu-ti imaginezi ca iti baga acolo o ditamai tulumba!Este vorba de un tub subtire. Imaginile pe care le capteaza sistemul optic sunt transmise pe un monitor, prin intermediul unei camere de luat vederi. Un histeroscop pentru diagnostic masoara doar cativa milimetri, motiv pentru care examenul nu este dureros. Mai mult, el dureaza doar cateva minute.
magghyc spune:
Georgia,
Da-l incolo de colesterol, nu-l tulbura ca nu e cazul...
Da, si azi era aglomerat la usa lui T - am stat 1 ora..
Stiu ca asta e un subiect dureros - cu programarile - insa ce vroiam sa zic ca omorul la usa lui nu e constant....si eu si madau am prins zile/ore??? de incredibil calm - 2 paciente la coada sau ma rog, absolut civilizat...
Hai ca ma opresc aici sorry daca ti-am amintit de chestii neplacute...
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si prajiturici pentru viitoare si actuale burtici!
Felix
magdita spune:
Neata fete dragi,
Feli, multumim pentru ceiutz, azi e de papadie, pentru detoxifiere .
Pup fetele si va urez o zi plina de vesti bune !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
m'neata ... am aparut si io
buna cafa felixica .... sa aveti o zi faina