Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns machus spune:

E o veste buna in legatura cu compensatele.
Felix, marti merg la cei 2 doctorila Iosup si apoi Tutu. O sa il privesc pe indelete pe Bubu si la urma voi avea si un film memorabil pe cd. i can't wait...

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata gagici,

Zuzi, ma bucur ca ti-a iesit si al doilea test pozitiv, neaparat fa beta hcg si programeaza-te la Tutu. Trebuie sa incepi tratamentul de sustinere, banuiesc ca utrogestan iti pui in continuare, da?
Happyela, si eu ma bucur ca esti printre noi, ne mai descretim si noi fruntile cu glume mai mult sau mai putin deochiate. Bafta la programare ! Prima consultatie este 100 lei, incluzand si un eco, sa vada cum stai. Si in urmatoarea luna te va chema la monitorizarea ovulatiei, care este 150 lei, prima vizita la cabinet, iar urmatoarele la cabinet sau la spital dimineata, pe la 7-7.30-8.00.
Feli, asa cum ti-am mai spus, sunt 100% convinsa ca va veni randul fiecareia dintre noi sa anuntam fericite testul pozitiv. Atata timp cat nu renuntam si facem tot posibilul sa se intample, vom reusi !
Georgi, multumim pentru informatii.

Pup toate fetele dragi.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, intrebare:

Cat costa consultatia si monito la Tutu acum? Io plateam in primavara 100 consultatia si 150 monito... S-or fi scumpit?????

Pupici,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

150ron monitorizarea felixica ... am fost io , pe 01.07 , sau pe-acolo , si l-am intrebat pe dr t cat trebuie sa achit ... si el mi-a zis 150 ron

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Magdi, ai dreptate, sunt convinsa ca va veni minunea in bratele mele, mai devreme sau mai tarziu, asta este clar! Iar de renuntat, vom renunta dupa ce intram la menopauza! Asa ca bebe, fii atent, daca nu vii odata, incercam noi sa te aducem aici! Avem foarte multe de oferit: iubire, mangaiere, veselie, bucurie, jucarii frumoase...

Georgia, ma bucur ca in sfarsit au extins lista de compensate! Dati-i bataie la inseminari si fiv-uri! Vad ca nu s-a scumpit monito, e bine...

Machus, asteptam pozici noi atunci!

Va pupacesc pe toate!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dimi fete dragi
va invit la un ceiutz de coada soricicului si sunatoare, bun tare , da de.. face bine la outze.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulina spune:

neata fetelor si azi dim am avut testul pozitiv, gata nu mai fac
Felix, multi ianainte si sasa va implineasca DD dorinta mult visata
Magdita, acum ma duc sa ma programez ptr testul de sange, o sa-l sun si pe tutu, nu mi-a raspuns ieri, utro nu am mai luat dar m-am gandit sa trec pe la farmacie sa iau utro si acid folic, acum nu stiu utro iau tot 2 seara vaginal?; apropo eu am fost pe 11 iunie la el si erea consultatia cu tot cu ecografie 150, iar monitorizarea este 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Zuzulina, felicitari! Sarcina usoara. Programeaza-te la T cat mai repede!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 21+ Ana Maria

Mergi la inceput

zuzu ... mergi neaparat la dr t ... si daca nu reuseti sa-l prinzi pe el sau pe ramona , asistenta de la cabinelul privat , la tel , da-i dr t un mesaj ... sigura va raspune

fetele , citesc diverse capitole din urma ...si am nevoie de o lamurire ... o fata scrie ca a avut in urma stimularii pt fiv ,6 foliculi , fara nici un ovocit ... cum e posibil asa ceva .. a dati seama ce indoiala a incoltit in mintea mea , nu ?... si intrebarea este ... e un proces reversibil , sau corectabil ..adica daca luna asta nu ai avut nici un ovocit , e posibil ca luna urmatoare sa ai unul ???????... asta doar statistic vorbind , adica stintific .....

Albert Einstein

Mergi la inceput

zuzu ... mergi neaparat la dr t ... si daca nu reuseti sa-l prinzi pe el sau pe ramona , asistenta de la cabinelul privat , la tel , da-i dr t un mesaj ... sigura va raspune

fetele , citesc diverse capitole din urma ...si am nevoie de o lamurire ... o fata scrie ca a avut in urma stimularii pt fiv ,6 foliculi , fara nici un ovocit ... cum e posibil asa ceva .. a dati seama ce indoiala a incoltit in mintea mea , nu ?... si intrebarea este ... e un proces reversibil , sau corectabil ..adica daca luna asta nu ai avut nici un ovocit , e posibil ca luna urmatoare sa ai unul ???????... asta doar statistic vorbind , adica stintific .....

Albert Einstein

Mergi la inceput