Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 68
Raspunsuri - Pagina 14
georgia_c spune:
am reusit
.. mare performanta ...am postat de 2 ori ... nici nu ma mir , la cat sunt de repezita
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
fireyes spune:
Georgi, din pacate e posibil. Acelasi lucru l-a patit si Ioana la prima incercare de FIV, se numeste punctie oarba.
Insa este f posibil sa fi ovulat inainte de a i se face punctie si de aici foliculi fara continut.
Este unul dintre riscurile stimularii, de aia unii prefera sa ai putini foliculi, dar sa contina ovocite de calitate. Tratamentele astea hormonale forteaza organismul sa scoata la suprafata mai multi foliculi deodata, din rezerva ta ovariana. Si unii dintre acesti foliculi nu sunt pregatiti sa isi arate "fatza"...
Cei din Austria ziceau ca si fara tratamente hormonale, in mod normal, outul poate sa fie de slaba calitate intr-o luna, iar in cealalta super ok. fireste, conteaza si varsta...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
fireyes spune:
Ma ajutati si pe mine? Vreau sa iau si eu la sot Multi Maca, dar cum sa fac? il gasesc la farmacie, plafar sau comand online?
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
aerlilian spune:
Felix,scumpa mea,si eu tot de aproape 4 ani incerc,si nici la mine nu exista probleme...Numai ca in comparatie cu tine care ai 32 de ani,eu duminica implinesc 36 si asta ma ucide...Am intrat iar in faza aceea idioata cu stari de depresie.Mi se intampla asta inaintea fiecarei aniversari de la 30 de ani incoace.Simt ca incepe declinul,chiar daca spiritul imi este inca tanar,buletinul arata altceva...Si cel mai dureros este ca nu am bebe pana la varsta asta...
georgia_c spune:
fire ... sar'na draguta mea ... ma speriasem , sa nu-mi revin si alta nu ...aaa... si da maca il poti comanda de pe site ..iesi mai ieftin ...
aerlilian, draguta mea ...DD nu tine seama de varsta ..asta e din putul gandirii
...ca si io ma crizez ca am aproape 34 ani
.. mai am vreo 2-3 luni pana ii fac ..si ma dau de 33... so , cand o sa vrea Seful o sa vina si pitacul ...mei , pana cand apare fenomenul , "nema putirinta", io sper si cred ca o sa iasa si bblica ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Fire
, comanzi on line pe site-ul lor si te va contacta cineva din zona ta. Feli
stie exact procedura, ca ea le-a comandat si mi le-a trimis si mie.
Aerlilian
, stai linistita ca nici noi nu suntem prea tinerele, eu fac 33 ani in decembrie, asa ca tot pe-acolo. Cunosc o tipa care are 41 ani si e insarcinata, dupa ani de zile de incercari. Ea nu avea ovulatie si cica in urma unui tratament naturist de 3 luni a ramas gravi. Inca nu m-am intalnit cu ea sa aflu mai multe, dar sper s-o fac. Fii optimista si increzatoare ca vei reusi, mai ales acum ca ai plan de baiate.
Georgi
, Fire are dreptate. Stiam si eu de Ioana, si uite, cu tratament schimbat, a reusit. Nu toata lumea reactioneaza la fel la diverse tratamente de stimulare. Trebuie numai sa gasim reteta potrivita pentru fiecare in parte.
Madutz
, hai ca nu e asa rau ceiutzul nostru de plante, in diverse combinatii. Eu am ajuns sa nu mai simt gustul, il beau ca pe apa. Oricum beau 1,5 l ceai zilnic
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
COCO2255 spune:
Fetele sunt in z30,la un cm regulat de 29 de zile,nici urma de rusi.
Am facut in ziua 28 test de sarcina care a fost negativ,sa mai incerc azi sau maine???
magdita spune:
Coco
, mai fa maine un test, incearca barza gold la caseta, se zice ca e mai bun. Sper sa vezi II
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Georgia, din stiutele mele daca un folicul are ovocit se poate vedea doar prin punctie foliculara (daca este viabil se si fecundeaza) sau prin gravideala obtinuta naturel. Iar de remedierea problemei feminine n-am cunostinte prea avansate, din cate stiu eu anumiti compusi ca omega ajuta la obtinerea unora de calitate....Daca vrei sa stergi un mesaj, vezu ca deasupra a ceea ce vrei sa stergi e un cos de gunoi. Dai clic si te intreaba din nou parola...
Zuzi, mersi de urari!
Felix
felix76 spune:
Heee, intarziata sunt. Pana sa scriu io au mai aparut inca t mesaje.
Cred ca buletinul nostru este unul mincinos! Io il cred mai degraba pe mnealui creierul care imi spune ca m-am oprit pe undeva pe la 26 de ani. Sper numa sa ma vada si bebi tot tinerica!
Coco, poate ne dai si tu vestea cea mare! Abia astept sa vad ce-ai facut maine la test!
Fire, am comandat direct de la wewewe. flp. (punct) ro - scoti tu we-ul spatiile si punctul, si am luat 4 flacoane la 300 lei. Ajung pentru 4 luni la un baiat sau 2 luni la 2 baieti (cum am luat eu si Magdita impreuna). Singura problema ca sa le iei redus este sa te inscrii la ei si sa comanzi de peste 50 eur fara TVA.
Fetele care mergeti la doftoru nostru, rog fierbinte,sa ne spuneti cum e cu programarile!
Lilicuta, la multi ani iti doresc! Si iti mai doresc ce-mi doresc si mie si la toate fetele de aiaci de pe forum: un bebic sanatos si voios, cat mai repede!
Pupirici,
Felix