FIV 186

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna seara fetelor
Am si eu o intrebare, cam cate zile v-a tinut menstra dupa un fiv nereusit, la mine sangerarea a aparut duminica pe 6 a tinut pana duminica pe 13 sangerarea asa ca de menstra acum de 2 zile imi ramane pe hartia igienica sange rosu,deci n-am scapat la voi cum a fost? asa mult tine sangerarea? eu aveam menstruatia in mod normal de 4-5 zile.
o seara buna

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Dariaioana nu mi ai dat nici un semn. ai sunat-o pe dna dr?

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Pisik06 FELICITARI SI SARCINA USOARA!
Am repetat azi beta HCG la Bios, in z14 si mi-a iesit 202. La Giulesti i-mi iesise 120, tot azi in z14, deci nu am inteles nimic si m-am dus sa-l repet la Bios, presimtind ca difera markerii de referinta de la un laborator la altul. Asa ca o sa repet joi si la Giulesti si la Bios ca sa fiu sigura ca se dubleaza cum trebuie. Doamne prin ce emotii am trecut azi cand m-au sunat de la Giulesti, sa ma felicite si eu tot intrebam de valoare si le spuneam ca nu e bine!! Pentru ca sambata in z11 am avut val. 104 si ca asta inseamna ca nu a crescut deloc. Ma intreba asistenta: "Sunteti insarcinata doamna, nu va bucurati?" Si eu le tot spuneam ca nu e bine, ca e mica valoarea. Le-am zapacit de tot pe fetele alea azi, sper sa ne lamurim joi cumva.
Aurelia77 stai linstita iubita, ca esti graviduta! Ne vedem joi la analiza! Mie mi-a iesit testul de urina pozitiv, abia in z13.
@dodo@ tin pumnii, sa fii cumintica si sa te odihnesti!
Miruna79 sigur o sa fie bine data viitoare!

Stuart, Mari_lolutza, ella28, luca2008, Pisik06, fireyes, luli, dream1971 va multumesc frumos de urari!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Miruna - pana intri pe mess, hai sa ti zic aici ca sigur poate mai intereseaza pe cineva; referitor la menstra de dupa FIV, la mine a fost o zi pete maro, 3 zile pline rosu cu cheaguri si dureri si inca doua zile pete maro; cu dna dr. am vb. , mi a raspuns dupa ora 19, se pare era acasa dar n a deranjat o, i am explicat ca menstra mea aparuta in ziua 25 de la ultima- la mine e normal ca asa era media mea 25,26 - a constat in 3 zile de pete maro, azi sunt a 4a si pana acum nu mai sunt nici petele; mi a zis sa stau linistita ca se mai intampla, ca pot exista mai multe motive, ca poate AC a oprit sangerarea, ca poate venii normal in cateva zile sau se va regla sigur la ciclul urmator; eu am intrebat o daca poate fi un efect al stimularii si a zis ca nu, stimularea a fost acum mai mult de o luna si n are legatura; nu stiu dar ma intriga si ma supara treaba asta cu dereglarea;

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Buna dimineata!
Pisik felicitari si sarcina usoara!
Poate o sa zice-ti ca sunt dusa dar cu toate problemele noaste ,eu in fiecare luna mai cred ca poate-poate ma loveste si pe mine o asa minune!
Zouzouleda un semn sa stim ca esti bine...am vazut aseara la tv prin ce a-ti trecut ieri!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zafira spune:

Buna fetelor,
Spuneti-mi si mie, daca stiti, care sunt efectele negative ale fiv-uli sau mai bine zis ale stimularii.
De asemenea as vrea sa stiu daca un tratament de sustinere a sarcini cu pregnil (in cazul meu dr mi-a spus sa fac 3 luni injectii in fiecare zi cu progesteron 100 mg) poate avea fecte negative.
Multumesc mult

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui zafira

Buna fetelor,
Spuneti-mi si mie, daca stiti, care sunt efectele negative ale fiv-uli sau mai bine zis ale stimularii.
De asemenea as vrea sa stiu daca un tratament de sustinere a sarcini cu pregnil (in cazul meu dr mi-a spus sa fac 3 luni injectii in fiecare zi cu progesteron 100 mg) poate avea fecte negative.
Multumesc mult

AM INEBUNIT DE TOT IN LOC DE PROGESTERON AM SCRIS PREGNIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Zafira cand ti s-a spus sa iei progesteron? Acum?

Zouzou sa inteleg ca esti in Rhodos?Ai timp de o cafea in august?

Catalina

Mergi la inceput

Catalina,
Nu acum mi s-a spus sa iau progesteron ci dupa ce sa facut transferul de embrioni. Dr din Turcia mi-a spus sa fac progesteron 3 luni de zile, iar cel de aici mi-a spus ca o luna este suficient si apoi mi-a dat utrogestan cate 6/zi.
Eu intrebam daca 3 luni de progesteron injectabil nu afecteaza bb si mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

buna dagutelor
de mult nu am mai scris dar acum nu ma pot abtine cand am vazut atatea vesti minunate.
felicitari fetelor care au reusit sa ramana gravidute si sa aiba Dumnezeu grija de voi si de bebeii vostri sa ii strangeti in brate peste 9 luni
Pisik ce ti s-a intamplat tie chiar ca este o minune.
Felicitari fetelor si sarcina usoara si copii sanatosi
pupici[bis

elena

Mergi la inceput