FIV 186

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Ce veste frumoasa PISICUTOOOOO!!!!!!!!! Cat de frumos trebuie sa te simti!!!!!! FELICITARI SI SARCINA USOARA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lorelai FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O valoare foarte buna!!!!! SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!!!!!! BRAVO!!!!!!!!

Aurelia, dupa mine, (ziua ET= ziua 0) tu esti doar Z11. Pai ce cauti tu sa te stresezu cu teste de sarcina? Fuguta la BHCG si sa vii cu vesti DUBLE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

aurelia,azi esti zi 11 ( ziua ET=ZIUA 0 ).Bhcg poti face chiar si azi (joi va iesi sigur).Tin pumnii!

21ali nu i-ai spus cateva "d-nei" de la Casa de Asigurari?A...si bine ai venit printre noi si...sa nu stai mult, sa fugi repede la Odiseea sarcinii!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

FELCITARI noilor -ute Ioana, Lorelai, Pisik . Sarcini usoare pana la termen!

Pisik asta da minune! Numai bine!

Lorelai de data asta totul o sa mearga bine.

Va tin pumnii tuturor fetelor in asteptare si fie sa auzim numai vesti bune.

Aurel_Cris .

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Bravo gravidutelor!
Alta stare de spirit este acum pe aici, nu-i asa? Viitorul pare din ce in ce mai roz...

Am aflat ce este cu medrolul care mi-a fost prescris pentru 6 saptamani: mi-a fost dat in primul rand pentru ca uterul sa se mentina OK sa nu se mai produca nici o inflamare care ar putea duce la o alta sinechie sau alta problema (perioada imediat urmatoare dupa histero prezinta risc ridicat). Deasemenea, este bine ca se va suprapune cu perioada unei noi IA pentru ca ajuta la fixarea unei eventuale sarcini (Doamne-ajuta!).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

Buna fetelor,buna Kora mi-as dori din tot sufletul sa trec direct la odisee dar in toamna sper sa incepem si noi primul FIV(sper si ultimul),iar in ce priveste disputa intre mine si d-na de la casa de asig.mi-a lasat un gust amar eu umblam sa cersesc citiva banuti care cred eu ca mi se cuvin(la ce sume platim la asig),cei din CAS trageau tare cu termopane ,cu mochete viu colorate,gresii si balustrade ..........Deci fetelor cum credeti ca avea dinsa timp sami explice ce si cum cind ea dadea diferie indicatii maistrilor care lucrau acolo.Kora sincer am ajuns acasa si in trei ore am fost la urgenta la spital cu tensiunea de 20.Numi doresc sa o mai revad pe d-na ,mi-am luat in calcul medicamentele fara compensare si cu Dumnezeu alaturi ,vom merge inainte.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU SA AJUNGEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

DREAM ce mai faci iubita??
http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Aurel_Cris, ti-am admirat comoara azi. E superba ca mami! Ii doresc tot binele din lume si sa creasca mare si sanatoasa ca frumusetea o are deja
Eu intru mai rar pe forum dar sunt bine.

Va cu drag.

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

ioanatags, miruna79, mari_lolutza, dariaioanaxx, va multumesc pt gandurile bune si sper ca peste 14 zile sa va pot da o veste buna. Pup toate fetele care sunt in focuri, bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

dodo poti face testul bhcg in a 11-a zi de la ET ( fara sa calculezi ziua ET).Iti tin si eu pumnii!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Pisik asta da minune, intr-adevar esti o fericita. Sarcina usoara in continuare.

Lorelai Totul decurge bine, acum stai linistita si nu te mai stresa.

@dodo@ Acum stai cuminte iubita si te asteptam cu II.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput