FIV 186

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

quote:
citat din mesajul lui 21ali

Buna dimineata ,fetelor ma abat de la subiect,voi ati vazut noua liste de compensate? Aceeasi Marie cu alta palarie ,ne rid in nas cel putin la inceputul anului asa am patit cu d-na de la casa de asigurari.Scuzatima daca am scris ce nu este la subiect dar nu m-am putut abtine .Va pup ,o zi buna !
ali

Te rog da-ne un link catre noua lista de compensate, sa il studiem si noi la subiectul cu campania! Iti multumesc mult!

Aurelia77 scuze ca intervin, dar vreau sa-ti spun ca au fost cazuri in care fete care erau gravidute au facut test de urina si le-a iesit negativ, uite un exemplu este Pussi de la unguroaice care in z11 avea test negativ, si era insarcinata cu gemeni. Deci tot testul de sange e de baza. Nu vreau sa te incurajez aiurea, dar pana nu vezi rezultatul testului nu poti stii sigur. Te si sper sa fie totusi bine!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

ioana_p76
Multumesc mult pt incurajari ,stiu ca ai dreptate,daca imi amintesc bine chiar si aurel cris a facut un test parca in ziua 14 si era negativ dar era .Daca intra poate ne spune ea.
Dar o sa merg Joi sa fac testul .Stiu ca este posibil dar eu nu pot spera la asta.Eu am scris ca am vazut ca ma intreaba fetele....
Dar stiu eu ce sa zic ....nu stiu .Vom vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 21ali spune:

IOANA EU AM CAUTAT PE GOOGLE SUBLISTA B DAR NOUA NU NE ESTE DE NICI UN AJUTOR.EU NU INTELEG ,IN DREPTUL GONALULUI SI PUREGONULUI SPUN CIT ESTE COMPENSAT CU 50%,IAR JOS DOAR CE SCRIE IN CONTRACTUL CADRU.MIE D-NA DE LA CASA DE ASIG. MIA ZIS CA POT INFIA UN COPIL DE CE MA FRAMINT ASA SI TREBUIE SA CHELTUIESC ATITEA BANI!SE BAT TOATE CAP IN CAP SI NU NE DA DREPTATE NIMENI ,ASTA E FETELOR SCUZE CA M-AM INDEPARTAT DE LA SUBIECT .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

AURELIA iubita eu asa am avut test negativ,pete maronii in ziua 9 am zis ca nu am reusit,dar m-am dus totusi la beta si era pozitiv.Sincer eu nu am mai facut nici un test de sarcina acasa dupa aceea.Iti tin pumnii sa dea DD sa fie cu ochisori,du-te si fa testul de sange ca e cel mai concludent.
PISIK FELICITARIIIII,sarcina usoara iti doresc,se mai intampla si minuni
Fetelor va tin pumnii la toate care sunteti in tratament sau asteptati rezultate
http://good-times.webshots.com/photo/2161473100103063595hQMDpK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Aurelia nu cred pana nu vad rezultatul de la bhcg!
E inca devreme ptr test de urina !
te ateptam cu vesti si tinem pumnii in continuare.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Vreau sa le mai felicit inca o data si aici pe Ioanatugs si Pisik, mi se par niste vesti nemaipomenit de bune si ma bucur nespus!
Sa fiti sanatoase si noi si bebicii si sa avem si noi noroc sa fie bine si sa reusim...

Catalina, ma bucur ca mai stiu de tine... de altceva nici nu vreau sa mai pomenesc...
stii ca iti impartasesc parerea despre majoritatea dr din bucuresti, cel putin.

va doresc numai bine, tuturor, indiferent de stadiul in care sunteti...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Fetelor am cautat eu pe net www.cnas.ro/pdf/medicamente/ordin.med501_14072008.pdf" target="_blank">aici gasiti lista si ordinul cu pricina.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Ioanatugs - felicitari din toto sufletul!! usoara si bb sanatos si voinic
aurelia77 mai ai putintica rabdare, mult a fost putin a mai ramas...pana la vestea buna curaj nu te pierde cu firea si sus moralul!!!

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Fetelor cum calculati voi perioada de la ET pana la test incluzand ziua embriotransferului sau nu.
Cu alte cuvinte eu am facut ET pe 4 iulie ,in ce zi sunt azi?Pe cuvant ca eu sunt
Dupa mine azi e ziua 12??

Mergi la inceput

luli
Mutumesc mult...

Mergi la inceput