FIV 186
Raspunsuri - Pagina 5
mari_lolutza spune:
PISIK 06, asta e cu adevarat minune. D-zeu sa te ajute si pe mai departe.
IOANA, sa ai sarcina usoara, dar si la termen.
DODO, hai si tu cu marea veste.
Felicitari, fetelor !
si
stuart spune:
Ioanatugs, lorelai lorelai si Pisik06, FELICITARI, sarcina usoara si bb sanatosi si papaciosi!!!
Ajutati-o pe Sonia
Ai izbutit? Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
KoraPop spune:
Buna dimineata tuturor!
Se pare ca s-a deschis sezonul vestilor bune!
Lorelai FELICITARI inca odata!De data asta va fi totul bine,ai grija mare de tine!
Pisik ce veste minunata!!!!!!!!!FELICITARI!DD face minuni,tu esti inca un exemplu!Sarcina cat mai usoara si bebe sanatos!
Kora
CARPE DIEM!
dariaioanaxx spune:
Miruna - pupici si bafta, trebuie sa mergem inainte nu ? poate o intrebi tu pe dna dr. ce analize trebuie facute dupa FIV ca eu am uitat si am facut asa ce am crezut eu ca este bine; acum ma vait ca se pare ca menstra mea a luat o razna; acum nu mai am nici petele maro; aseara am inceput Diane 35, insa nu stiu ce sa fac; mai astept pana maine si o sun pe dna dr. ;
Dodo - sa ai parte de bebicii din burtica ! bafta !
Pisik - am citit de reusita ta imediat ce ai scris la FIV in Austria, inca o data iti spun, felicitari pt. sarcina si pt. ca Dumnezeu ti a dat sa traiesti aceasta minune !
pupici fetelor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
miruna79 spune:
Neata fetelor
Dariaioana eu zic mai bine o suni pe dna dr si o intrebi, din cate tin eu minte imi spunea ceva de genu ca prima zi de menstra este considerata aia cu pete maronii acum nu stiu in cazul tau cum e cel mai bine o intrebi.ma voi duce saptamana viitoare la control si am s-o intreb de analize.
Pisik felicitari din tot sufletul e chiar o minune... sarcina usoara si bebe sanatos.
Ioanatugs te asteptam cu valoarea bhcg sa vedem poate sunt 2 si sarbatorim dublu!!! merci mult ca ma incurajezi incerc sa nu mi pierd speranta si sa ma gandesc ca data viitoare voi reusi
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
miruna79 spune:
Aurelia unde esti?? cand faci testul?? te asteptam cu bhcg mare.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
aurelia77 spune:
Fetelor ,sunt aici dar nu cu vesti prea bune.Am facut azi dimineata la ora 5 un test,care este negativ.Nu stiu ce sa zic .Eu sunt in ziua a 12 a ,este adevarat ca fusesem doar cu 2 ore inainte la toaleta,dar este doar cu I.Si este Sure check.
Nu stiu ce sa cred.
De fapt cred ca aici s-a incheiat Fiv-ul meu.
In rest au usoare dureri si nici urma de CM.
Trebuia sa merg azi la Bhcg dar nu am putut si ma gandeam sa merg joi,dar nu cred ca o sa mai merg.
21ali spune:
Buna dimineata ,fetelor ma abat de la subiect,voi ati vazut noua liste de compensate? Aceeasi Marie cu alta palarie ,ne rid in nas cel putin la inceputul anului asa am patit cu d-na de la casa de asigurari.Scuzatima daca am scris ce nu este la subiect dar nu m-am putut abtine .Va pup ,o zi buna !
luca2008 spune:
Doamne , fetelor ce de vesti bune!!
Ioana , Pisik06, lorelai ,FELICITARI din suflet!!!
Sarcini usoare si bebei sanatosi!!!Va imbartisez cu drag!
Iulia
Doamne ajuta!