FIV 186
Raspunsuri - Pagina 4
Ioanatugs spune:
@dodo@ felicitari pentru cei trei embrioni frumosi! Sa fie lipiciosi si cuminti la mami in burtik!
Gabita78 multumesc!
Aurelia77 o mai stii pe tipa din Craiova, care a facut ET odata cu mine? A reusit si ea, a facut beta HCG in Craiova azi z13, rezultatul l-a primit tot azi si este 300 si ceva. Tin pumnii in continuare pentru tine!!
cu drag Ioana
miruna79 spune:
Zafira inseamna ca nu am gresit parca tu erai cu mama ta (esti blonduta si cu ochi colorati) si statati pe scaun in fata noastra , eu cu sotul faceam haz de necaz incercam sa fim optimisti si zambitori ca urma sa fac punctia, dupa aia a mai venit o tipa si ati facut schimb de mail sau ceva de genul asta , povestai tu de turcia etc.... si dupa aia m-au trimis pe mine la salon....
Imi pare rau de necazul tau,sper sa treci cu bine peste aceasta problema si sa te ajute Dumnezeu sa reusesti data viitoare.
Se poate face fiv pe ciclu normal dar sansele sunt putinesi nu se face decat la Giulesti mi se pare, poate te ajuta fetele.
Ionatugs nici nu stii cat ma bucur ptr tine, bucura te si tu ca te binecuvantat Dumnezeu, sa fii cumintica si sa ai grija de bebe.
Dariaioana trebuie si eu sa ma duc la control de dupa sa vedem in ce stare sunt ovarele, o sa sun maine la clinica sa vad cand ma primeste doamna dr si sa vedem cum facem dupa aia, poate ovarele mele si au mai revenit un pic la normal ultima data erau de 8cm si stangu avea deja chisturi........ offff asta este nu ma mai plang, de cate ori citesc necazurile fetelor de pe aici mi se pare ca supararea mea nu inseamna nimic fata de a lor.
Aurelia te asteptam cu testu pozitiv.
dodo asteptam si pe tine 14 zile cu test pozitiv, bafta multa.
o seara placuta
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
lorelai_lorelai spune:
Fetele,am luat rezultatul:295,32 in ziua 15 de la ET, iar in ziua 12 avusesem 47,8.A crescut mai mult decat ar fi trebuit sau prima analiza nu a fost facuta corect.M/am mai usurat.Acum m/am programat la eco pe 22 iulie.
Va sarut si va sunt alaturi!
Ioana, felicitari, ma bucur din suflet pentru tine!
Aura, sigur trebuie sa vii maine cu 2 linute!
Ioanatugs spune:
Miruna79 multumesc frumos iubita! Ma bucur si-i multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa! Si eu vreau sa te rog ceva: sa nu te lasi prada disperarii iubita, sa te gandesti mereu la reusita ta! Ai sa reusesti cu siguranta data viitoare, trebuie sa crezi asta!
cu drag Ioana
Evy28 spune:
Buna fetelor si FELICITARI noilor mamici .Numai bine
Vreau sa va intreb - am o luna de la punctie .
As vrea sa imi fac un Papanicolau si secretie . Ce parere aveti ? Este indicat sau nu ? E vreo problema daca fac aceste analize?
Multumesc
Evy28 spune:
Nu am reusit fiv-ul . sa nu va inchipuiti altceva.
ma gandeam sa nu fie periculos ..
ovarele nu s-au refacut inca..insa nu cred ca e vreo problema. ce ziceti?
Ioana ma bucur enorm pt tine .
Sper sa am si eu noroc sa pot face ET cu embrioni congelati -mai am 2 clasa A -4 celule .
probabil in august ,sau septembrie voi face transfer
Ioanatugs spune:
lorelai-lorelai felicitari pentru valoarea care ti-a iesit, e foarte binee!! Stai linistita si multumesc frumos de urari! Maine merg si eu la Giulesti, pentru ca de fapt in z14 m-a chemat la test.
cu drag Ioana
Pisik06 spune:
Buna fetelor! Nu am mai scris pe aici demult, dar va citesc.
Ioana si Lorelai, felicitari pentru sarcina!
Fetelor, va rog sa ma scoateti de pe listuta de FIV la Giuli. Ne hotarasem pt FIV in Austria, trebuia sa il incepem in aug-sept, dar tocmai am aflat ca am ramas natural! Inca nu imi vine sa cred, cu ovare micropolichistice si oligoastenoteratozoospermie severa....Dumnezeu a aranjat astfel lucrurile. Acum ma rog sa fie totul bine.
Va pup!
Bianca B spune:
quote:
citat din mesajul lui catalina2307
Menajati-va si fiti egoiste ...daca va binecuvanteaza bunul Dumnezeu ganditi-va numai la bebe si la voi. Joburi se gasesc, in inspectie acasa nu vine nimeni sa vada daca e praful sters zilnic, partenerul de viata are sansa vietii lui sa se specializeze in arta culinara.
Voi aveti o singura treaba, 9 luni sa va bucurati de burtica.
Va pup si astept sa treaca perioada de recuperare pentru a ma alatura voua cu aceeasi speranta si aceeasi dorinta.
Catalina
Bun sfat Catalina! Te asteptam cu mare drag si sa dea Dumnezeu ca recuperarea, fizica si sufletesca, sa fie cat mai rapida
Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Bianca B spune:
quote:
citat din mesajul lui Pisik06
Fetelor, va rog sa ma scoateti de pe listuta de FIV la Giuli. Ne hotarasem pt FIV in Austria, trebuia sa il incepem in aug-sept, dar tocmai am aflat ca am ramas natural! Inca nu imi vine sa cred, cu ovare micropolichistice si oligoastenoteratozoospermie severa....Dumnezeu a aranjat astfel lucrurile. Acum ma rog sa fie totul bine.
Mi se face pielea de gaina cand aud astfel de minuni! Numai Dumnezue stie cand, cum si de ce!
Pisik felicitari si Doamne ajuta! trebuie sa fii optimista, acum mai mult ca niciodata!
Bianca
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti