URGENT - puiul mic lupta, ajutati-l !

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Vai, ce mult a crescut!
Bravo, Silviu!
Sper sa-si revina repede-repede dupa operatie!
Am inteles ca e ultima, nu? Nu mai e nevoie de alta.
Si inteleg ca ati obtinut E112 si de data asta, da?
M-ar bucura mult sa se fi sfarsit greaua incercare!
Sanatate multa!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Da, a crescut foarte mult!
Nu este ultima operatie, vom vedea, urmatoarea va fi la varsta de 3 ani, pana atunci sper si ma rog sa fie totul bine, sa creasca mare si sa fie sanatos, asta e cel mai important.
Si de data aceasta a mers tot cu formularul E112, nu stiu ce ne-am fi facut daca trebuia sa platim interventia si spitalizarea, era nevoie de foarte multi bani.
Astazi am vorbit cu medicul si se pare ca-l mai tine o saptamana pe Silviu, vrea sa fie sigur ca e totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ce mare si frumos e Silviu!!!!!!!! Am dat un slideshow si am revazut toate pozele, chiar ca e mare Silviu!
Sper ca e totul bine, m-am speriat putin cand am citit ca Silviu mai ramane o saptamana in Germania! Rain, daca citesti in timp util si ai numarul de telefon al clinicii pot vorbi oare cu mamica lui???
Sa fie sanatos, sa creasca mare si cum a invins pana acuma asa va fi si cu urmatoarele operatii daca va fi nevoie de ele...
Pupam puiul mic!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Este bine Silviu, nu are nici un fel de probleme, dar medicul vrea totusi sa mai stea o saptamana acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mai bine sa stea putin mai mult acolo, ca sa fie medicii siguri de starea lui.
Apropo, l-am vazut putin pe medicul lui Silviu la tvr, la emisiunea pe care mi-ai inticat-o, dar numai ultimele 30 de secunde...initial am dat de la inceput la emisiune, dar prima tipa premiata mi s-a parut ridicola cu poeziile ei patriotice si am schimbat canalul, asa ca pe medicul grozav nu l-am prims decat putin (ca uitasem intre timp ce faceam ). Oricum, Bravo medicului!
Si sper ca pana la 3 ani totul sa fie bine si operatia aia, daca e musai, sa fie, dar scurta si sa treaca repede!
Mai mare dragul sa participi la ceva care are un sfarsit fericit! Si sa stii ca macar o jumatate de celula din Silviu o simt ca pe copilul meu!

Multa sanatate!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Irina, daca nu ai reusit sa vezi emisiunea, iti dau aici link-ul emisiunii inregistrate:
http://www.tvr.ro/inregistrari.php?id=Romania%20din%20suflete

Silviu este bine, astazi i-au scos branula si ce mai avea pe acolo, asa ca pana miercurea viitoare va sta doar sub observatie si atat.
Abia astept sa il pupacesc!

Mergi la inceput

Rain,
tocmai am vazut pasajul despre dr Sandica. E intr-adevar un om deosebit si un profesionist! Sper sa ajunga in Romania, sa puna bazele unui centru de cardiologie pt copiii nostri cu malformatii! Am o mica indoiala insa..ca ii vor face loc..... Sper sa ma insel!
Abia astept si eu sa ajunga Silviu acasa; nici nu stiu cum sa fac sa o sun pe mamica lui sa nu deranjez...
Si vrem poze cu baiatul,da?

AMR = 18

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Ne primiti cu pozele ?

Silviu s-a intors ieri din Germania, mai grasunel si mai dulce ca oricand, intr-o luna mi se pare ca a crescut mult ...e cel mai deosebit copil pentru noi!
Pe 26 ianuarie vom merge la control in Germania, iar urmatoarea operatie va fi la varsta de 3 ani, pana atunci sa ne rugam la Doamne Doamne sa ni-l tina sanatos si voios.
Va multumim ca ne-ati fost alaturi, impreuna cu voi si cu alti oameni cu suflet bun si mare ...astazi ne bucuram de Silviu!
Las pozele sa il prezinte:
http://picasaweb.google.com/nicoleta/SilviuDecembrie2008#

Mergi la inceput

Vaaaaaaaaai! Ce mare si frumos e Silviu! Chiar ca a crescut frumos, f frumos. Are un par! Si niste ochi!
Sa fie sanatos, cuminte, sa creasca mare, sa isi bucure in continuare parintii si rudele care au luptat atata pentru el!
Bravo, Silviu! Keep doing the good work!

AMR = 11

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

rain, daca mai tii minte imi ramasesera 40 dolari canadieni pe care nu am vrut sa-i schimb aici deoarece banca cerea comision foarte mare peste 10 dolari, si ramanea aproape nimic

asa ca i-am schimbat acum printr-un prieten care si-a gasit de lucru in canada si i-am trimis prin alt prieten care vine in vacanta in romania, asa ca va depune el 32 $ in contul BCR care e pe prima pagina, probabil in cursul saptamanii viitoare

daca ai putea sa ne spui ca i-ai primit ar fi grozav

multumim pt poze, silviu e extraordin

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput