URGENT - puiul mic lupta, ajutati-l !
Raspunsuri - Pagina 18
sirimie spune:
Ma bucur foarte mult pentru vestile bune! Abia astept sa aud ca Silviu s-a intors acasa.
Exista vreun update despre costurile operatiei?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
kro spune:
Rain, ma bucur tare mult ca vestile despre Silviu sunt bune. L-am vazut in poze, e un ingeras asa de frumos!
Multa, multa sanatate in continuare ii dorim!
Azi am reusit sa facem si noi o mica donatie - 100 RON ... Sper sa fie de folos!
Caro si fetele
rain spune:
Scuze ca n-am mai scris nimic in ultimele zile, dar simt ca nu-mi mai ajung 24 ore.
La serviciu am mult de lucru, ieri am fost cu cei de la protv (acasa) sa mai faca un filmulet la Silviu acasa, azi am cautat bilete de avion pentru Silviu si mami, plus multe altele care apar in fiecare zi.
Ieri am fost la banca sa vad care mai e situatia conturilor, dar n-am fost la filiala la care le-am deschis asa ca n-am primit un desfasurator asa cum vroiam, cu toti cei care au facut donatii, incerc sa ajung zilele urmatoare.
Situatia conturilor arata ieri cam asa:
euro:2,129.90
ron:9,907.36
usd:0
Vestile sau noutatile din Germania ar fi urmatoarele: Silviu mananca singur, la o masa cam 100-120 ml, plange (chiar vorbeam mai devreme la telefon cu mami a lui si il auzeam ce tare plangea), de luni sta cu mami intr-un salon si se rasfata, adica vrea numai in brate ...
Vineri plec sa-i aduc, duminica seara sint cu ei in Bucuresti, abia astept sa-l iau in brate si sa-l pupacesc mult mult de tot! Luni sau cel tarziu marti, veti avea poze cu puiul mic.
Dl doctor mi-a spus ca urmatorul cateterism si interventie chirurgicala vor fi in noiembrie, mai mult nu stiu deocamdata, va spun dupa ce vin din Germania.
Va pupam si va multumim pentru tot ajutorul vostru!
P.S. Ca de obicei sint in cea mai mare graba.
natynic spune:
Doamne, iti multumesc si Te rog si eu sa-i fii alaturi in continuare micului pui care a biruit!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
rain spune:
Se pare ca filmuletul a fost difuzat chiar astazi:
http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-micutul-cu-malformatii-la-inima-si-la-plamani.html
ruxandra_sb spune:
Sotul meu a virat ieri 200 ron. Va rog ca apoi sa confirmati intrarea lor (de la S.G). Multumesc.
Bafta, Silviu.
Matusica rain, jos palaria!
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)
andreea_and spune:
Bravo Silviu, micutule luptator, te asteptam acasa! Ce ma bucur sa aud vesti asa bune!
Rain esti cea mai grozava matusa! Am uitat sa-ti spun ca a primit sotul contractul semnat, multumim!
33+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
devylla spune:
Ne bucuram tare mult de vestile bune.
Azi am trimit in contul paypal suma de 12.000 yeni,pe numele sotului.
Astept confirmarea.
Iar persoanele care au participat la donatie sunt:
picasso-5000 yeni
riara -2000 yeni
ayumi -2000 yeni
devylla-2000 yeni
si sora mea care nu este membru DC-1000 yeni.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
Happiness_4_us spune:
Rain, astept si eu confirmarea ca au ajuns banii trimisi acum fix 2 saptamani.
Multa sanatate lui Silviu si multi pupici dulci!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa![/b]
roxanaz spune:
NanaMotoc, Nicole e in Germania acum, se intorc duminica toti 3. probabil saptamana viitoare va putea lua un extras complet.
devylla va multumim mult tuturor din Japonia!
Roxana