URGENT - puiul mic lupta, ajutati-l !
Raspunsuri - Pagina 17
AdiS spune:
Am trimis si noi ieri dimineata 50 RON. Sa ii fie de folos, sa se faca bine, sa creasca mare si frumos Silviu. Multa putere parintilor pentru a depasi aceste etape.
Happiness_4_us spune:
Plang. Citesc si plang. Imi sunt atat de cunoscute aceste etape. Fereasca Dumnezeu sa mai treaca vreun pui mic prin asa ceva. E tare greu....
AM trimis si noi banuti azi in contul de lei.
Pui mic, ne gandim la tine si ne rugam sa te faci bine, sa prinzi forta cum numai voi bebelusii mici si nevinovati stiti sa o faceti, si sa lupti pana la capat! Trebuie sa fie bine! Mami si tati sunt alaturi de tine si iti dau putere cu dragostea lor!
Multa sanatate, Silviu iar parintilor, o imbratisare calda si puternica! Ce a fost mai greu a trecut!
Numai bine!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa![/b]
uta_ciun spune:
Au ajuns azi banii trimisi de Oana_b, bani proveniti din campania pt Florina
CAD 40.00
$ 461.00
Multumim mult
The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/
pierrine spune:
Ce fericire ca puiul mic e bine! A crescut inima in mine de bucurie cand am aflat noutatile. Sa fii sanatos bebe mic, ca multa lume s-a rugat pentru tine!
rain spune:
Imi cer scuze ca n-am mai venit ieri cu vesti, dar am asteptat pozele de la dl doctor, cred ca a fost ocupat pentru ca abia astazi mi le-a trimis.
Iar vestile sunt bune in continuare:
- plange, insa fara glas, abia se aude, dar medicul spune ca va prinde glas in curand, e din cauza tubului cu care a fost intubat;
- Silviu a baut astazi laptic din biberon, 60 ml, pe nerasuflate, in brate la mami a lui;
- urmareste tot ce misca in jurul lui, e "interesat" de piuitul aparatelor si se uita la ele;
- strange degetul, asta este un semn bun;
- smotoceste suzeteta;
- maine va fi mutat in salon;
- e posibil ca saptamana viitoare sa vina acasa si singurul medicament pe care i-l va prescrie medicul va fi paracetamol :)!!!!
- are 5710 g ( la Targu Mures i s-a spus cumnatei mele ca are 4700 g, exact asa scrie si pe hartiile de la ei, oare ei nu l-au cantarit sau a luat 1 kg intr-o saptamana?);
E cel mai grozav bebe!
Luni merg la banca si voi cere un extras detaliat al tuturor depunerilor, cand voi avea lista va confirm daca au ajuns banii in conturi, eu pana acum am cerut o situatie doar cu cati bani s-au strans in fiecare cont, nu va suparati pe mine ca n-am facut asta pana acum, va rog sa ma credeti ca inca sint chiauna.
Zilele astea a trebuit sa-mi rezolv o gramada de treburi pe care le-am amanat, de la serviciu, pentru casa, insa usor, usor le rezolv eu.
Daca dl doctor spune ca saptamana viitoare Silviu poate sa plece acasa, voi merge si eu in Germania, in primul rand sa ma intilnesc cu cel mai grozav doctor din lume si sa discutam despre ceea cu urmeaza sa-i mai facem lui Silviu si in al doilea rand sa o ajut pe cumnata mea, nu se poate descurca singura cu un bebe in brate si cu bagajele.
Abia astept sa pupacesc un pui mic!
Va pupam si pe voi pentru tot ce faceti!
Pozele cu super bebe Silviu!
http://family.webshots.com/photo/2502294780085069419BsDEqu
ionica spune:
Nicoleta,cat ma bucur sa aud vesti bune despre Silviu.
E un dulcic in poze si ce bine ca a inceput sa manance!!!!
Bravo Silviu.
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=2e24f4e077ae85fcc02ed7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
nelia spune:
Am vazut si eu pozele, mi s-a strins inima cind l-am vazut cu firicelele alea, dar e brate la mami a lui si sper sa fie totul bine si de acum incolo.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Happiness_4_us spune:
Multa sanatate si de la noi si sa dea Domnul sa fie bine de-acum incolo!
Sa fii sanatos, pui mic si luptator!
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=9" target="_blank">Nan1 si Nan2, Mireasa si mire cu stil
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa![/b]