Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004 *3*
Raspunsuri - Pagina 19
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Irinusha, am vazut pozele cu copilasi scumpi. Am vazut ca ati avut parte de un concediu cu multa liniste, aer curat si peisaje deosebite. Bravo!
Laureta, FELICITARI! Bianca Nicole, bine ai venit printre noi! Sa ai parte de o copilarie minunata, de o viata usoara si fericita si de mult noroc. Sa va traiasca!
Nally, nastere usoara si bebelusi sanatosi si veseli.
Teo, la multi ani! Multe cadouri, zambete si dragoste... Carmen, sa va traiasca!
Va doresc un weekend frumos in continuare.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/2hnaEV
anacami spune:
Carmen,sa-ti traiasca mezinul ,sa fie sanatos si norocos!
Irinusha,foarte frumos si relaxant!!! ce mi-ar fi placut si mie acolo!ai copii mari,poti sa mergi oriunde cu ei!!!Alearga Melie sau este cumintica si merge linistita pe langa voi?
Noi vom incepe gradinita peste o saptamana,zilele urmatoare trebuie sa ii fac instructajul si "indoctrinarea" pentru a merge cu drag din nou la gradinita . Oricum,va fi total diferit de anul trecut-cand am avut mari probleme cu mersul la gradinita-acum este avid dupa joaca cu alti copii.Ne-am intalnit cu niste colegi de grupa in parc, s-au bucurat enorm ca s-au revazut si s-au jucat f. frumos impreuna. I-am cumparat si doua pijamale, una cu Thomas si una cu Cars (mai nou,noua lui dragoste!!!)
Va pupam,va dorim o saptamana excelenta!
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
Bebe Beca spune:
Bianca Nicole, La multi ani sanatosi si fericiti!!!
Carmen, sa va traiasca copilasul Teo!
Irinusha, multumesc!
Suntem inca in Turcia, ma simt al naibii de rau, speram sa fie altfel decat la Rebeca. revin cu vesti, vva pup, pleca la "pestaculul" de seara.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
anacami spune:
Ioana,iti doresc sa treaca repede aceste stari! in ce saptamana esti?
Vanessa,spor la treaba (urata treaba,desi rezultatul va fi frumos...)!Stiu ca spuneai ca mama ta a stat pe etaj cu tine; ati vrut sa scapati de ambele renovari simultan? cred ca le-as fi luat pe rand,nu as fi rezistat cu ce mizerie si praf se face (si o singura incapere daca faci,tot se prafuieste toata casa).Copii sunt acasa? Ce face Andu? este nerabdator sa inceapa scoala? Bafta!
Am o fata rockerita !!A invatat-o Sebastian
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
DianaR spune:
Felicitari, Laureta, si bun venit pe lume Bianca Nicole!
Carmen, la multi ani lui Teo, sa-ti traiasca mare, frumos si sanatos juniorul cu ochii albastri!
Cami, ai nostri parca sunt picaturi, fani Thomas si acum de vreo cateva luni si fani infocati Cars (si lui fiica-mea ii plac Thomas si Puge=Fulger ).
Ioana felicitari ptr sarcina!
Nu mai apuc nimic sa fac. Mi-e greu cu naveta, de numa. Acu am bagat un ochi ca de maine sunt in concediu si peste 10 zile plecam in Antalya 2 saptamani asa ca am citit ultimele pagini...
Va pup si mi-e dor de voi!!!!!!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
monet spune:
laureta! sa-ti traiasca bianca nicole - ce nume frumoase i-ati dat
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
"August 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
carmen, la multi ani lu' iubitelu' mic!
"August 2008"
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
monet spune:
irinusha, fantastici ti-s prichindeii!! aia mica ii rupta din tine, s-o maninc de scumpa ce-i. si cris pare lung! da' voi v-ati preumblat, nu gluma. bravo voua!
pupici!
"August 2008"
monet spune:
(am atasat la albumu august2008 citeva poze cu fetele cind or fost la nunta acu' trei saptamini, fara mine , numa' cu tata-sau)
"August 2008"
tnicoleta spune:
Bun venit Bianca Nicole Sa cresti mare si sanatoasa.
Laureta Sa va traiasca, sa va bucurati de ea. Refacere rapida si mult laptic.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)