Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004 *3*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinushaaaaaaa, ma auzi???

La multi ani Ioana!
Sanatate, impliniri, sarcina usoara si prunc sanatos!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me1 si me2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Fetele dragi miine seara merg la cezariana. Probabil de abia sambata o sa fiu cat de cat om. Sa imi tineti pumni ca am un morcov mare

Sper din sufletul ca in primul rand bebelina sa fie sanatoasa, asta este obsesia mea principala acuma dupa aia vine si operatia in sine.

Sa ne vedem cu bine saptamana viitoare

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">Concurs DANONINO lau1 si lau2

Laureta bb2 - 38+ si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Nastere usoara! Refacere rapida, bblina sanatoasa si mult laptic.

Ioana LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fecirita si implinita Scuze de intarziere

LA MULTI ANI! Teodor Sa cresti mare si frumos si sanatos.
Carmen Sati traiasca mezinul si sa-ti aduca numai bucurii.

Eu si sotul plecam la noapte in Delta. De data asta fara Bia din pacate.

Alus Cu placere. Daca mai ai nelamuriri din astea spune-mi. NU le stiu eu dar am pe cine sa intreb.

la toata lumea si we placut. Se anunta vreme frumoasa si calda.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Laureta, nastere usoara. O sa fie bine, ai sa vezi. Cei nascuti pe 5 septembrie au mare noroc. Sotul meu e nascut pe 5 sept si e un norocos.
noi ne.am intors de o saptamana dar am inceptut santierul si la noi sunt 2 ap unul de 2 cam si unul de 3, aflate unul langa altul. Asa ca va imaginati cand terminam.
va pup pe topate

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetele!

Mesaj de la Laureta aseara la 3:10 care suna asa:

"La ora 1:50 a venit Bianca Nicole, o pisicuta de 2950 gr. Eu sunt la reanimare, super ok!"

Am vorbit si azi cu ea si e bine mamica si printesa ... o printesa bruneta exact cum visa tati sa fie .

Sa va traiasca si numai bucurii sa va aduca bebelina! Tie draga Luara refacere rapida, ca si la Inisa!

De noi va pot spune ca suntem bine... mai avem un pic si ne vedem si noi comorile! AM fost azi la control si sunt foarte bine dambusteii... unul cu capul bine angajat in jos celalalt cu capul in coasta mea! Se preconizeaza a fi ceza... desi eu prefer natural... Cel din stanga are 2470 gr si cel din dreapta 2290 gr. Doi grasuni! Peste doua saptamani daca suntem ok fara contractii mergem sa scoatem firul de serclaj si sa vedem ce se intampla!

Va pup dulce pe toti si toate! Merg la pat ca deja am stat destul in fund.. ma resimt serios!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - cu 35 s - D.P.N 6 Oct. 2008
Dambusteii scumpi!

Poze cu Sebi!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Hello gagici!

Laureta,felicitari!Bianca Nicole,iti dorim o viata senina,plina de impliniri,multa sanatate!sa aduci parintilor numai bucurii!
Nally,multumim de mesaj!daca mai are si ochi a Inisa,va fi mortala ! Nastere usoara si tie,sa fiti sanatosi!
Ioana,felicitari!

trebuie sa inchid,Stefania este deja nervoasa rau ca nu o las sa apese tstele (a si scos cateva de vreo 3 ori..)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Laureta, felicitari !!!! Sa fii sanatoasa Bianca Nicole !!!

Eu de emotii. Nasterea unui copil ma emotioneaza pana la lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

A lipsit omu' putin si voi va destrabalati pe aici :)

Laureta, sa-ti traiasca mezina! Sa fie sanatoasa, necolicoasa si prietena cu somnul! Refacere rapida! De abia astept poze ... ca-s sigura ca-i tot asa de frumoasa ca surioara cea mare.

Ioana, felicitari ptr. liniute! :) Sarcina usoara si bb sanatos!
Si-ti faceai griji .... esti de invidiat ce usor s-a prins ...

Teo!!! Sa fii sanatos si baftos!
Carmen sa-ti traiasca mezinul si sa fie fericit! Chefuiti? Daca da, petrecere faina!

Revin cu poze, ca acum le urc :)
Pupici!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Aici pozele din concediu in 4 :) ...
urmeaza cele din München si zona ... si cele cu Cris din tara. Dar alta data, ca acum plecam la plimbare, s-a trezit zana.
Week-end fain si numai sanatate!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

putin, pe fuga, ca asteapta musafirii, :).

felicitari, Laureta, si bun venit pe lume Biancai Nicole.
Refacere usoara si mult laptic!

Irinusha, bine-ai revenit, , diseara ma uit si la poze. Pupici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cu%20inghetata%20din%20Danonino&page=2" target="_blank">TEO in concursul Danonino - me2

Mergi la inceput