Poznasi smecherasi de MAI-IUNIE 2004 *3*
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
vanessa ionescu spune:
Anacami, renovam pe rand. Am inceput cu apartamentul mamei pt ca l.am golit (nu am pastrat nimic din mobila ei. Fiecare obiect imi aamintea de cate ceva..) Plus ca ap ei nu a fost amenajat de multi ani si era dpdv al instalatiilor la nivelul anilor 68 cand s.a facut blocul. Dupa ce il terminam il facem si pe al nostu care a fostr renovat acum 7 ani. Dar schimbam toata mobila, toata faianta, parchetul si punem si geamuri. asa ca e ca si cum l.am lua de la capat. doar instalatiile sunt facute fata de cel dealaturi. Mai mult, al nostru e de 3 camere...
dar nici nu ne.ar placea unul mobilat si celalalt nu mai ales ca facem trecere intre ele. O sa fac poze inainte/dupa.
Vreau sa pun si niste poze din vacanta dar nu stiu ce se intampla cu timul asta de zboara asa...
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Irinusha spune:
Salutare fete dragi!
Multumesc ptr. aprecieri :)
Am vazut si eu poze cu doi baieti frumosi (Carmen, cea mai misto e aceea, cand sare Iustin ... cine l-a prins asa fain?) si doua fete superbe (Mona, chiar mai frumoase decat mireasa :)).
Cami, nu se vede poza/albumul. Help!
Si nu, nu sta cuminte langa noi :) ... e mai nazdravana decat Cris la varsta asta. O sa ne manance sufletul ;) ... dar mori de ras cand se opreste din tot ce face si zambeste (se stramba mai mult) la toti, care o baga in seama. Dar sa nu indraznesti sa te apropii sau sa o iei in brate ... ca plange de numa ... dar de departe e prietena cu toti :)
Vanesa, multa putere ptr. renovari. Deci veti face un apart. mare, mare.
Iulia, mie mi se pare ciudat cand vorbesti de Tommy si scoala ... ciudat sistem la voi. Io nu stiu cum sa fac (si cica nu prea mai merge) sa-l dau de 7 ani, sa mai copilareasca putin ... si voi la 4 ani deja vorbiti de scoala ... wow! Oricum, succes mult!
Carmen, cum nu stii ce vei face cu Teo? Chiar asa, n-ai nici un plan? Pai mai e putin si incepe scoala ...
Diana, tot zic ca te sun si nu mai apuc ... pupici dulci!
Aici si celelate poze:
Cris in Romania: http://cristian.in-guide.de/view_album.php?set_albumName=vara-08&page=6
Concediu din München: http://picasaweb.google.de/amelie.g.irimia/ConcediuAug2008MNchenSiPrinZona#
Si incerc pe scurt:
N-am mai plecat nicaieri ... adica in Italia cum spuneam. Vremea a fost buna si ni s-a parut prea obositor ptr. 3 zile. Si a fost fain oricum. Ne-am plimbat cu niste prieteni din München pe la un lac, in alta zi ne-am luat "la revedere" de la prietenii, care s-au intors in tara ptr. totdeauna (sau 1 an de proba, mai vedem) si s-a lasat cu lacrimi :(, am fost si in 3 la alt lac, ne-am plimbat prin München vreo 2-3 zile .... si asa mi-am adus aminte de zilele copilariei cand hoinaream cu colegele/prietenele prin Fussgängerzone, pe unde altii vin sa viziteze :) ... toata zona intre Sendliger Tor si Odeonsplatz era a noastra, cunosteam orice straduta, toate magazinele, aveam o placere nebuna sa probam rochii de seara (cred ca ne urau vanzatoarele, dar pe vremea aia clientul mai era rege si nu spuneau nici "car" :)), mancam inghetata si faceam planuri de viitor :) ... am plimbat-o pe Melie prin vechea gradina botanica unde ma duceam cu colegele de fac. sa invatam ... acum au demolat facultatile de farmacie si chimie alimentara, au construit un ditamai hotelul ... ne-am plimbat si prin cartierul alor mei, pe la liceul meu, la Herzzentrum (centrul inimii), unde am fost "reparata" :), pe la primul nostru "cuibusor de nebunii" ... ce sa mai, momente nostalgice :)
La taran a fost fainut, doar cam plictisitor ... data viitoare - de mai vine una - mergem doar peste week-end. Suntem genul plimbaret, nu putem sta sa ne odihnim ;) ... asa ca am umblat si pe acolo. Doar ca m-a cam dezamagit zona, cam in paragina, strazile varza ... in Saarbrücken parcul german-francez parasit ... Miercuri a inceput ploaia, am ajuns in Franta ca acolo era cerul mai senin ... dar ne-a gasit si acolo ploaia. Atunci ne-am hotarat sa plecam cu o zi mai devreme ... ce am si facut, doar ca am facut-o si pe aia mai de vacanta, am luat-o pe drum national, ne-am oprit unde ne-a placut. A fost fain, am fost in 4, ne-am simtit bine, asta a fost important.
"Taranul" a fost mai mult hotelier, dar totul bine amenajat ... apartamentul impecabil, curat, tot ce iti trebuia. Avea loc de joaca ptr. afara, loc de joaca ptr. zile ploioase ... ne-a placut. Cris a avut parte de calarit, de ingrijit animale ... pacat ca a fost Melie prea mica, ca ea-i mai nebuna dupa animale.
Cam asa ... ca m-am intins.
Ah, ca uitam: revederea intre frati a fost f. impresionanta :) ...la aeroport a cerut Cris s-o pupe pe sor-sa inainte sa ne bage pe noi in seama. Ea nu prea a reactionat atunci, dar acasa a intrat in priza ... se tinea dupa el, chiuia si radea de fericire :)
Au inceput sa se joace impreuna ... jocuri ce le intelege si Melie binenteles. Cris inca nu imparte jucarii, se piteste in camera lui sa poata construi cu lego, ca vine Melie (Melie alarm striga :)) sa-i distruga tot ... dar sunt pe calea cea buna :)
Si inca o faza cand inca mai era Cris in tara: ne-am plimbat prin oras si am trecut fara sa ne dam seama pe la gradi lui Cris ... cand a vazut Melie ca nu intram a inceput sa tipe si sa planga, incerca sa se dea jos din carucior si tot arata la usa ... de abia am reusit sa o linistim, tot ii spuneam ca nu-i Cris acolo, dar nu cred ca intelegea :) Pe mine m-a lasat baf!
Acum chiar inchei! O sa intru mai rar - asa ca Vanesa :D - imi pun iar niste prioritati, sper sa reusesc :). Asa ca rog pe Carmen sa deschida ea urmatorul capitol, sa poata schimba listuta la nevoie.
Va pup si va strang in brate tare, tare!
Sanatate! Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
** Stiai deja? => www.sansalaviata.ro **
Iulia P. spune:
Irinusha, am vazut pozele frumoase. Si ce dorinta zici ca ti-ai pus cu mana pe botul leului? Hm?
Legat de sistemul scolar, nu este obligatoriu sa mearga la scoala decat la 6 ani, dar am vrut sa se obisnuiasca la scoala in franceza pana incepe cu adevarat scoala. Pe moment (in timpul celor doi ani pregatitori), are cca. 2 ore de "scoala" pe zi. In restul timpului este program de gradinita, masa, somn, etc. Stiu, si mie mi se rupe inima cand il vad asa mic, mergand cu ghiozdanul in spate, dar...
Tu de cat timp te afli in Germania?
Vanessa, spor la munca si sa va bucurati de rezultate.
Diana, distractie placuta in concediu si succes cu rezolvarea problemei cu naveta.
Ioana, greturile sunt semn ca totul merge bine cu sarcina. Lasa ca trec repede...
Mona, am vazut pozele frumoase de la nunta. Fetele tale sunt la fel de diferite ca si baietii mei. Nu seamana deloc intre ele. Si noi suntem in aceeasi situatie: Thomas este leit Dragos, iar David seamana mai mult cu mine.
O zi frumoasa in continuare.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b2.lilypie.com/PavWm5.png)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/2hnaEV
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tnicoleta/tnicoleta.jpg)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Si eu pe fuga. Va invit la noul subiect.
Capitolul 4
Irinusha Sa va fie de bine plimbarea prelungita.
Scuzati ca nu va raspund da am mult de lucru.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)