Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 13
melaniatud spune:
quote:
citat din mesajul lui sim_stoian
Am corectat mesajul de dimineata, am fost la Real Berceni, nu la Carrefour Vitantis. Aaaa, mi-a placut mult pescaria de la Real, am luat pastrav proaspat, pangasius, stiuca, scrumbie si trunchi de crap. Excelent aprovizionata, nu se compara cu cea de la Real Vitan.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii
Nu mai spune de peste ca mor...aici oferta e ff limitata
bikmaria spune:
fetelor fasolica cu ciolan este gata ,masa este servita ..,cine doreste ,cine pofteste ,avem pentru toata lumea
Dupa cum v-a spus si Nana ieri ne-am intalnit in parc ,este o fata tare draguta ,iar fluturasul este adorabil ,este asa de frumos si tare cumintel ,rade tot timpul la mamica lui si se uita curios la tot ce trece prin preajma lui .Nanuta sper ca maine in jurul orei 19 sa fiu in parc ,o sa ma uit dupa voi .
bikmaria spune:
Mi-am imbaiat pitica ,i-am dat biberonul si acum o pandesc sa adoarma sa ma pot apuca de calcat .
De maine cred ca o sa intru mai rar sau chiar deloc ,colega mea este in concediu ,iar eu voi lucra zi lumina ca la C.A.P. vreo 10 zile ,si colac peste pupaza tocmai acum pleaca si Alex in cantonament ,el ma mai ajuta cu Teo ,se juca cu ea cat faceam eu mancare sau ce mai aveam de facut .
sim_stoian spune:
Aloooooooo, Maria, dar poze? Ca Nana nu a pus inca.
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Melania, nu mai spun nimic. La Bucuresti cand mai veniti?
Jurnal de calatorii
melaniatud spune:
quote:
Melania, nu mai spun nimic. La Bucuresti cand mai veniti?
Jurnal de calatorii
imi e tare dor de Bucuresti....nu stiu sigur!!
bikmaria spune:
quote:
Aloooooooo, Maria, dar poze? Ca Nana nu a pus inca.
Jurnal de calatorii
ufff ,nici macar nu am reusit sa le descarc ,iar aparatul foto a ramas in masina ,asa ca ...
mihailescu teodora spune:
quote:
Am corectat mesajul de dimineata, am fost la Real Berceni, nu la Carrefour Vitantis. Aaaa, mi-a placut mult pescaria de la Real, am luat pastrav proaspat, pangasius, stiuca, scrumbie si trunchi de crap. Excelent aprovizionata, nu se compara cu cea de la Real Vitan.
Jurnal de calatorii
Ti-am zis ioooo.....!!!
Si eu sunt mare fan,acum chiar halesc o saramura de pastrav!
Am fost la piata si-am venit cu vreo 20 kile de fructe cumulat!Dar cara Inglesina intr-un mare fel!
Tati fierbe porumb si face cartofi prajiti,M a adormit,eu astept a 4- a masina de rufe sa se termine!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui papanash
Andrei a papat trei sferturi dintr-o cutie de branza fagaras, cu putina paine in ea .
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Imi vine sa ma zgarii pe fata de invidie.
Degetzica mea tot un grava foamei. Meniul zilnic : 2 frunze, trei cartoane si ceva pietre adunate constincios.
Ba acu' cateva zile a prins pachetul de tigari al lui Bobo (super jucarie, cea mai dorita si mai iubita) a scos o tigara, a muscat juma' din ea si a molfait fericita tutunul. M-aucat rau bazdacii!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui adimercedesquote:
citat din mesajul lui melaniatud
Buna dimineata si mercic de cafea Papanash!
Eu iar sunt tare in urma cu cititul si cred ca am de vazut o gramada de poze de vacanta…l-am vazut in treacat doar pe Mario
Tudor mai are pete doar pe spate si cateva pe burtica insa mananca din ce in ce mai rau…mult mai putin decat atunci cand avea febra…si partea proasta e ca a scazut si vreo 200 grame din greutatea lui “f mare”.
Sun acu dr sa ma lamureasca pt ca nu mai rezist sa-l vad cum gusta cateva lingurite si apoi da din cap…nici lapte prin somnu nu merge…
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
Melania, exact asa a avut si Lisa o perioada - am tot zis pe aici, ca ma apuca si pe mine disperarea. Manca cateva lingurite si apoi imi arata ceafa. Nici pe departe nu cred ca se satura! Solutia care la noi a functionat cat de cat a fost sa ii predau ei stafeta: o bucata de paine in mana in timp ce eu mai strecuram la lingurite. Cand nici asta nu a mai functionat am trecut la "auto-alimentare", adica i-am pus in fata farfuria cu bucatele de papa. Lua ea si isi ducea in gura si mai ii dadeam si eu cu mana, tot din farfurie. Mai nou refuza sa ii dau eu si prefera sa pape numai ea, mai ales dupa ce i-a trecut putin senzatia de foame.
Nu cred ca Tudor e bolnav sau ceva, ci pur si simplu cred ca puii nostri devin tot mai independenti. Si sa stii ca in perioada asta cresterea in greutate scade dramatic.
Dar poti merge la medic sa verifici, sa fii tu linistita.
Pup bolnaviorul
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii
Adimercedes, cam asta-i si programul nostru de masa. Se prefera si se insista pe autoalimentatie. Aliment olimpic este si la noi, ca si la myral, painea. Ii mai plac si covrigii si vreo doua sapt a fost incantata de biscuitii Leibnitz cu unt si de cascaval. Acu' tre' sa trecem la altceva ca astea sunt perimate.
Partea proasta e ca dr. mi-a zis mie ca in felul asta nu se hraneste suficient conform varstei si nevoilor energetice.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi