PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)
Raspunsuri - Pagina 9
MADYN spune:
quote:
citat din mesajul lui pumpkin
Mady, mai aveti trei zile si... party !
Daaa, tortul e comandat - sub forma de masinuta, ca asta-i pasiuna lui, sampania pt. copii e la rece in pivnita, cea pt. adulti in frigider, cadourile asteapta frumos impachetate ... iar de luni la muntele, la mare
m & m - (1-aug-2006)
larissa_79 spune:
tweety, draga mea, sunt bine! Au facut bubitele cojite, acum astept sa cada. A facut acum si Alexia. De ieri de fapt. Are putine bubite, deocamdata. Si se simte si f bine. Parca nu ar avea nimic. Vedem zilele urmatoare. Felicitari pentru sarcina! Nu mai stiu daca te-am felicitat sau nu. Boala asta mi-a luat jumate' de creier...asa am senzatia!
Dariana, felicitari si tie pentru bebe2! Ce de mamici curajoase...imi facusem si eu putin curaj dar dupa boala asta s-a dus.
Pumpkin,
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
julax spune:
Si noi greu cu olitza.Face de cele mai multe ori cand il pun,dar daca il intreb zice ca nu face si apoi...De vreo doua zile e iritat destul de aiurea pe fese.I-am schimbat servetelele umede de vreo 2 saptamani.E posibil sa reactioneze acum asa?
Maine plecam din localitate pentru cateva zile,asa ca urez de pe acum pirsicutelor sarbatorite
LA MULTI ANI!!!!!PETRECERE FRUMOASA!!!!Iulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
MADYN spune:
Julax da si noua ni s-a intimplat ca de la schimbatul marcii de servetele umede sa se irite la fundulet. Acum folosesc numai Pampers. Si voua distractie placuta!
m & m - (1-aug-2006)
emiliapop spune:
Buna dimineata livada,
Noi ne-am intors din tara am reusit sa facem cam tot ce ne-am propus si a fost cam obositor.
Copii s-au comportat foarte bine pe avion in afara de cateva maraieli de rigoare ale Evelinei careia ii ies dintii si tentative de dezmembrare a avionului a lui Alex ...a da si lui ii ies maselele alea ce ies dupa 3 ani.
In rest am facut vaccinul Evelinei si am primit si mustruluiala de rigoare de la pediatra ca n-am diversificat copilul pana acum si i-am dat doar san, zicea ca tb sa incep de la 4 luni juma cel tarziu , dar in rest fata e bine grasutza si inaltuta.
L-a controlat si pe Alex care avea rosu in gat si in urechi si ne-am dat seama ca de asta nu prea vroia sa pape. Am fost cu el si la ORL si cica face otita seroasa de la vegetatii si ca spre 3 ani sa il operam, nu stiu cum vine asta ca l-a controlat alta doctora acum 2 luni juma si nu avea vegetatii , sa fii crescut dracoveniile astea intre timp?
Am inceput sa cred ca atatia doctori atatea pareri!
In rest astept sa vb Alex asa cum face Maya a lui Pumpkin si nu prea mai am rabdare sa vad ce are copilul de spus , el spune cuvinte noi repeta dupa noi ce ii place dar rar leaga cuvinte....cred ca mai am de asteptat ca doar nu o vincepe intr-o zi sa turuie intruna....?!?
Eu cu operatiunea olita nu m-am jucat pana acum a incercat taicasu ieri si s-a ridicat de pe ea si s-a dus la bucatarie unde i-a facut lui taicasu ditamai placinta si a mai calcat si in ea sa vada cum e asa ca taicasu a avut ce curata la gresie si la copil.
Dariana felicitari pentru sarcina!
Felicitari si pentru mamaluidavid mi-a placut mult casutza.
Bulinutza imi pare rau pentru bulinel dar zic sa nu disperi asa cum au zis fetele poate apare ceva intre timp ca medicina evolueaza si poate se vindeca si bulinel.
Larissa sanatate multa tie si fetei si curajul reapare nici o grija de cum va faceti bine.
Mada referitor la somn eu zic sa te inveti fara ca eu deja fac alergie cand vad ca s-a sculat fata mai devreme decat trebuie si incepe sa maraie de la dintii, eu tot incerc sa o fac sa doarma pana la 9-9.30 asa cum face Alex dar nu imi iese mereu.
Madyn distractie placuta in concediu si de ziua baiatului!
LA MULTI ANI CELOR CARE IMPLINESC 2 ANI SAU CARE AU IMPLINIT DEJA!!!
Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)
poze cu noi si Eveline
dariana spune:
Tweety, super ca esti multumita de doctorita, eu am fost din nou la Tutunaru, nu stiu de ce dar eu am mai mare incredere in dr barbati decat in dr femei, probabil unde imi dau mie mai mult curaj cand ii vad asa mai hotarati si siguri pe ei. Fusesem si la o dr la clinica Hipocrat, foarte draguta si amabila, insa parca totusi prea moale, eu am nevoie de imbolduri, de incurajari, ma rog, important e sa ai incredere in dr.
Stefania, superba casa, chiar de vis! Sa o stapaniti sanatosi!
Larissa, bine ca te-ai mai vindecat, era de asteptat sa ia si Alexia, dar mai bine sa faca la o varsta mai mica, scapa mai usor.
Emiliapop, multumesc.
Astazi este ziua lui Dariutzu, i-am facut tort personalizat ca anul trecut nu am reusit dar am zis ca anul asta nu mai ratez si i l-am dus la gradi. o sa pun si poze de acolo cand o sa le am sa vedeti cum au sarbatorit
Maine incep muncaaa
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
gina_butnaru spune:
Buna fetelor,
Acum am reusit si eu sa intru. Ne-am intors din concediu duminica seara tarziu si de doua zile la serviciu nu am timp nici sa respir. Una din colege a plecat si cealalta e in concediu, asa ca am ramas singura pe baricade. Nu prea mai am timp sa intru, dar in curand ne vor veni colege noi si sper sa ne mai "relaxam" un pic. Sper sa imi fac timp zilele astea si sa revin si eu in forta!
Si sa nu uit: La multi ani tuturor sarbatoritilor pe care nu i-am felicitat! Sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi!
Fetelor, va pup pe toate, fara exceptie!
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
Mama lui Razvan-Andrei
Ticker
www.flickr.com/photos/21444943@N07" target="_blank">Poze Razvan, mami si altele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=238f71e8c47eddba54dbe4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze de la Viena
www.piersicute2006.blogspot.com/" target="_blank"> Piersicute de 2006
Sa ajutam o mamica exceptionala si o printesa superba - Ramona si Teo
"Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!"
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Uram si noi La Multi Ani tuturor pirsicutzelor care s-au sarbatorit si mamicutzelor si copilasilor din dotare. Imi pare rau ca nu reusesc sa intru mai des.
Noi suntem bine Amira incepe sa isi faca un program ne intram intr-un ritm Ari e bine mai face unoeri mofturi sau mai plange sau mai e geloasa dar nu exagerat, deci e ok. Vb din ce in ce mai mult mai si leaga cuvinte sa faca propozitii asa simple.
Am fost sapt asta si i-am facut card la biblioteca si i-au dat o gentutza cu niste carticele de citit, de colorat si niste creioane si e f incantata de ele. O sa mergem de acuma la sesiune de povesti pt copii sper sa ii placa.
Azi Flo a mers iar la interviu pt acte ca data trecuta lipsea nu stiu ce hartie de la firma acuma speram sa nu mai gasesaca ceva lipsa si sa ii dea cardul ala sa scapam de o grija.
Si vesti de la mine cand am mers la biblioteca cu Ari erau acolo diverse pliantre si etc si erau si doua reviste ale colegiului local cu diverse cursuri full si part time si am zis hai sa le iau si surpriza am gasit cursurile de care aveam eu nevoie si am reusit sa ma si inscriu asa ca din septembrie sunt din nou studenta. Studiez dreptul primele doua cursuri care le fac is unul marti seara unul joi seara si unul e despre partea adiministrativa acte documnete scrisori tip baze de date etc si al doilea e introducerea in drept. Dupa ce termin astea doua care le termin in iunie-iulie 2009 am un alt curs de an ce trebuie sa il fac si apoi trebuie sa ma angajez in ucenicie la o firma in domeniu si mai am de studiat inca 4 ani. DEci am ceva de munca e un drum lung dar macar muncesc si castig si bani in acleasi timp.
Is f happy si abia astept sa incep.
Sorry da nu am reusit sa citecs tot din urma mai mult in diagonala asa.
Stefania super casa ma bcuur tare mutl ca aveti casutza visurilor abia astept sa vina si la noi momentul ala asteptam in continuare poze.
Uff tre sa fug la pisoi.
Mami de printese Ari si Ami
larissa_79 spune:
Noi am luat decizia de a nu mai merge la mare in concediu. Mie au inceput sa imi cada unele cojite insa locul ramane usor rozaliu asa iar Ale are destul de multe bubite si azi de dimineata si-a si rupt una. Asa ca am sunat si am vb la doua clinici de estetica. Mi-au zis ca daca ii raman cicatrici se vor putea repara apoi cu laser dar in acelasi timp mi-au zis sa nu merg la mare 6 luni.
Am decis sa respect sfatul medicului cu atat mai mult cu cat Alexiei nu ii vor trece repede bubitele. E in ziua 5 de varicela si inca nu are coaja. Sunt putin spre uscare. Mi-a mai zis medicul si ca va avea imunitatea scazuta cam 3 saptamani dupa varicela si e riscant sa merg la mare si pentru ca poate face usor pneumonie.
Noi avem deja bilete la Albena incepand cu 23 august. Acum trebuie sa le vindem. O sa sunam si luni la agentie sa vedem daca exista vreo posibilitate de a ne da banii inapoi. Uf...nasol...probabil daca ne recuperam banutii mergem la munte.
Voi ce ziceti, fac bine? Instinctul meu de mama zice ca da.
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Mada felicitari pt. cursuri Si pt. printese
Larissa si eu as fi renuntat la mare. Multa sanatate Alexiei Piticii mei au ramas cu ceva semne de la varicela,Patricia cateva pe burta iar David pe picioare.
Noi suntem in continuare super ocupati cu casa,ieri am facut pauza fiindca joi au turnat ciment in fata casei pt. parcari,ultimul lucru ce trebuia facut.
Azi trebuie sa merg sa fac curatenie,aseara au ajuns paturile copiilor iar al meu barbat destept a folosit un covor care urmeaza sa il aruncam si a murdarit parchetul Trebuie sa strang si cutiile.
Maine aduc televizorul iar luni vine canapeaua,sistemul de boxe si inca cateva,am uitat.
Compania de mutat am chemat-o pe 12 asa ca sper ca de pe 12 sa locuim acolo,copiii abia asteapta,le place mult de tot,David mereu cere sa doarma in camera lui