PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)
Raspunsuri - Pagina 8
Muuh spune:
anasia mie galerie abia la inceputul lui septembrie. In saptamana 1-4, sper eu sa stea linistit pana atunci.
Miruna 33+ si Alexei (13.07.2006)
map spune:
Salutic la piersicute si multi ani si sanatate piersicutelor si piersicutilor sarbatoriti d ecand eu intru cam rar. Sa aveti parte de-o viata minunata si numai bucurii!
Noi mai traim dar parca-a intrat timpul la apa. Desi nu se scrie foarte mult inca nu am apucat sa citesc pentru ca am vrut sa apuc sa va scriu si sa va spun ca imi este tare dor de voi dar din lipsa de timp abia apuc sa deschid computerul. Luca creste, miercuri avem al treilea control si-s curioasa cat a luat in greutate. De fapt vine azi moasa si-o rog pe ea sa-l cantarim ca eu am dus cantarul. Incerc sa alaptez, asta band ceaiuri cu carul si iau si niste capsule de plante indicate de moasa dar tot nu reusesc sa am 100% san pentru micut. Ce nu am bem laptic, macar atat cat este incerc sa-i dau.
Robert este si el deja mai invatat cu fratele lui, deja nu-l mai uita de pe lista cand plecam undeva. Acest weekend am avut musafiri, cumnatii si ceva unchi ai sotului si Robert a fost super fericit. Atata s-a mai bucurat de prezenta tuturor. Are o perioada cand este foarte prienetnis. Ma supara ca inca baga totul in gura dar sper sa-i treaca.
Waw plange Luca, este ora de masa ca papa cam des asa ca fug sa-i dau sa nu-l trezeasca pe Robert.
Va pupam pe toate si toti mult de tot!
mamaluidavid spune:
Buna livada!
Ziua de azi va ramane intiparita pe vesnicie in mintea si sufletul meu,28 iulie,ziua in care unul din marile vise a devenit realitate. Casa este absolut perfecta,mai mult decat imi inchipuiam,nu este absolut nici un locsor care sa nu imi placa.
Va spun sincer ca abia stept sa se faca maine sa merg din nou,vreau sa fac curatenie,nu am foarte mult de facut,doar de sters amprente si dat cu aspiratorul,au facut ei curatenie dar a fost nevoie de retusuri si s-a facut praf din nou.
Poze am multe,pentru cine vrea sa vada istoria unei case de vis de la inceput aici poze mai multe cu casa gata o sa pun cand aducem si mobila,deocamdata astea sunt poze facute de constructori in timpul santierului.
livada si ne mai "auzim" zilele urmatoare,maine dim. merg cu David la control sa vedem daca operatia e bine iar dupa aceea mergem la casuta
sarbatorilor!
Bysko spune:
Stefania, super casa! sa traiti sanatosi si fericiti in ea!
In privinta operatiei pt ochisori eu stiu ca se face la varste mari, dupa 18 ani. Dar vorba fetelor, tehnologia inainteaza rapid si pot sa apara noi metode in curand.
Rebecca, la multi ani!
julax spune:
Map,ma bucur ca ai reusit sa mai scrii cateva randuri.Inteleg ca esti ocupata
Stefania,arata super casa,astept sa vad si poze facute de voi,cu mobila si copilasii
Iulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Bysko,Iulia multumesc
Ne-am intors de la control,David s-a vindecat foarte bine si nu mai nevoie sa il vada
Am mai pus cateva poze cu bacataria si living-ul facute aseara incepand de aici
livada,am fugit la casuta
MADYN spune:
Mamaluidavid cu adevarat e de vis casa! Sa o stapiniti sanatosi! Si mai vrem pozeeee!
Uff la noi operatiunea 'olita' merge greu ... nu vrea sa stea si pace! In schimb am scapat de suzy ! Tot e ceva! Aaaa si cu vorbitul sintem in urma, se straduie el sa zica dar parca nu-i iese, puiul lu' mama drag .
Voi cum mai sinteti?
m & m - (1-aug-2006)
anasia spune:
mamaluidavid, s-o stapaniti sanatosi, arata super casa!
muuh, intelesesem ca vrea sa-ti faca cezariana la sf lui august;
map, ;
va pupam pe toti, revenim la sf saptamanii
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
pumpkin spune:
Multumim mamicilor de piersicutze care ne-au re-primit cu bratzele deschise in cadrul mamicilor "active".
Mady, mai aveti trei zile si... party !
Si la noi operatiunea OLITZA merge greu, nici eu n-am rabdare si parca nici ea nu e pregatita...
Maya cu "vorbitul" sta foaaaaaaarte bine, trancane toata ziua, mai ales cand se trezeste... Cred ca asa sunt fetele, incep devreme si o tin toata viatza... ca sa nu mai spun ca acum a inceput cu intrebarile gen "de ce" si cu cele care se repeta la nesfarsit...
De multe ori in masina avem urmatorul dialog :
Maya : mami unde mergem?
Mami : la bunicu
Maya : unde e bunicu?
Mami : acasa
Maya : unde e acasa?
Mami : in tei
Maya : unde e tei?
Mami : pe bulevard?
Maya : unde e ...vadu?
Mami : in sectorul 2
Maya : unde e doiu?
Mami : in bucuresti
Maya : unde e ...estiu?
Mami : in romania
Maya : unde e mania ?
Mami : in europa
Maya : unde e euopa?
Mami : in comunitate
Maya : unde e munitatea?
Mami : pe tera
Maya : unde e teia?
Mami : in calea lactee
Maya : unde e actea?
Mami : in univers
Maya : unde e veisu?
Mami : la bunicu....
....si dialogul se mai poate repeta de cateva ori....
Tweety7 spune:
La multi ani tuturor piersicutelor sarbatorite pana acum!
Dariana ce mult ma bucur ca ne-ai scris! Chiar ma intrebam ce mai faci. Mi-ai facut o supriza placuta cu DPN-ul. E acelasi cu al meu. Cat despre medic, eu merg de data asta la dr. Corina Echim de la CFR2. Nu face epiziotomia decat daca este absolut necesara, deci nu ca operatiune de rutina cum procedeaza majoritatea medicilor. E blanda si calda si-am comunicat foarte bine la prima vizita la cabinet. Daca vrei mai multe detalii, da un semn. Te pup cu mare mare drag!
Stefania SUPERBA CASA!!! Sa nu spui nimanui, dar vreau si eu asa!
Larisa cum mai esti?
Mami a Clarei (18.08.2006) si 6 saptamani