PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)
Raspunsuri - Pagina 7
mamaluidavid spune:
Neatza livada1
Ce slaba miscarea pe aici,cred ca toate profitati de soare
Buli relaxare placuta iar lui Bulinel ii trimitem un mare,mare
Pumpkin mereu vreau sa iti spun (dar uit) ca ma bucur tare mult ca esti din nou activa
Julax cum suporti caldura cu burtica mare?
Fetele as avea o intrebare: lui David ieri i s-au cojit palmele tare de tot,a venit la mine si mi-a spus "mami mi s-au stricat manutele " oare se poate sa fie din cauza nisipului cald si a apei din ocean? Ca la altceva nu ma duce gandul... L-am dat cu crema si pare ok acum,de durut nu il doare.
Ieri am luat o pauza de la ocean pt. ca am avut controlul de 3 ani jumate,analiza de urina,control dinti,verificat greutate si inaltime ,test de ochi si urechi + progrese de vorbire. Am primit un mare PERFECT la toate
CASA este gata,am fost miercuri sa o vedem,mai au de facut curatenie si pus perdelele iar luni primim cheia asa cum era programat desi eu am o presimtire ca va intarzia putin,in camera Patriciei tapetul are o dunga neagra,l-au murdarit ei si le-am cerut sa schimbe asa ca tot peretele trebuie curatat si lipita o foaie noua. Dar oricum de sapt. viitoare o sa incep sa duc din lucruri iar pe 12 cand incepe Masaaki concediul sa ne mutam cu totul,nu avem decat 1 sapt.la dispozitie.
livada
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry da eu abia apuc sa mai stau la calculator.
Nu am reusit sa citesc mult din urma is in urma cu stirile, da ma chinui sa recuperez.
Emilia vacanta placuta si drum bun.
Stefania super vestile astept cu nerabdare poze cu noua casutza.
Buli imi pare tare rau de vestile legat de ochisori, da vroiam sa te intreb in ro nu fac operatii din alea cu laser la ochi? Aici este destul de scump dar se fac poate se pot face si pt el sa nu fie nevoie sa poarte ochelari.
Pumpkin .
Noi suntem bine Ami incepe sa isi faca un program si devine mai usor e tare cumintica dar o mai chinuie colicii, noaptea doarme bine se scoala o sg data maxim de doua ori.
Si Ari e ok a inceput sa vb din ce in ce mai mult dar tot in engleza stie animalele si ce zgomote fac fiecare stie culorile incearca sa si numere in romaneste zice doi si sapte si in engleza two si four si seven le mai stalceste si nu le zice mereu dar zice multe cuvinte noi si normal l-a decoperit si pe no, si e un no no no de cate ori are ocazia.
Se intelege cu bebe dar mai are si momemnte de gelozie de ex o enerveaza daca plange bebe si ieri tipa si ea cat putea de tare la bebe ca aia mica plangea si aseara la baie a enervat-o bebe ca plangea si dadea cu pumnul in change mat si facea bam si i-am zis sa nu ii faca asa lui bebe ca nu e frumos ca ea ar fi dat in bebe nu in change mat da eram eu acolo si nu avea curaj.
A descoperit si ca poate cobora din patul ei si acuma cand se trezeste vine la noi in camera mai rau e ca seara cand o punem la somn nu trec 5 minute si o auzi tropaind pe sus si se supara ci plange cand ii zicem ca tre sa faca nani si sa stea in pat.
In rest am trecut pe lapte de vaca nu mai bea lapte praf si a inceput sa fie mai interesata de mancarea gatita a papat niste orez cu legume zilele trecute si azi dim paine prajita unsa cu pate. Sper sa reusim sa ajungem si la performante mai deosebite la capitolul papitza.
Mama a plecat pe 20 am scapat, yupii, e asa bine sa poti sa faci treaba in ritmul tau sa ai liniste si pace.
Eu ma simt mai bine se vindeca si cusuturile cam obosita din lipsa de somn si na ma ajuta si Flo si ma lasa sa recuperez de cate ori e acasa da parca oricat dorm tot nu reusesc sa ma odihnesc.
Am reusit ieri sa inscriu pe Ami la medicul de familie si sa trimit hartiile si certificatele alea britanice pt alocatie speram sa primi raspunsul rapid de la ei si sa nu se piarda certificatele ca le cer in original si am trimis eu super recomandata scrisoarea aia da na sa speram ca nu se pierd si ajung cu bine la ei.
Marti am facut certificatul lui Ami acuma dupa ce ni-l trimit astia inapoi tre sa ne ocupam de facut ala romanesc si sa ii facem si ei pasaport sa putem calatori ca in nov ar trebui sa mergem in Irlanda la taiat motzul finutzei.
Aici avem poze mai noi sper sa va placa, tre sa fug ca miorlaie pisoiul mic.
-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya
MADYN spune:
Mada sinteti toti frumosi foc! Cred ca puiuta mica o sa-ti semene tie
Da, da, mamaluidavid vrem poze cu noul home sweet home.
Bulinuta si bulinutel distractie placuta!
m & m - (1-aug-2006)
crissa71 spune:
Buli:distractie placuta...aveti grija de voi!Si chiar operatie cu laser nu se poate?!
MamaluiDavid:ce frumos....sa o stapaniti sanantosi...asteptam pozeeeeeeeee....
Mada:frumosilor....
Larissa:ce faci cum mai esti?
Pumpkin:da ce v-ati mai plimbat nu gluma!Pupici...
La multi ani fericiti tuturor piersicutelor...sa cresteti mari si frumosi!
Vacante placute tuturor...noi inca n-am plecat nicaieri...si nici nu stiu daca o sa plecam undeva!!!
julax spune:
Stefania,felicitari pentru "perfectul"de la control.Si eu astept poze cu noua casuta.Despre caldura nu ma prea plang,ca nu e de speriat(stau intr-o zona mai de munte),dar astept sa nasc la termen si sa scap de burta
La multi ani sarbatoritilor de astazi
Antonia-Genie
Ioan Alexandru-RucxiIulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
O sa vin cu poze cu casa spat. viitoare,aseara a sunat seful de santier sa ne spuna ca e gata-gata iar luni la 10 AM sa mergem pt. a primi cheia si sa ne explice cum functioneaza toate aparaturile. Eu cel mai tare ma bucur de cuptor ca tare m-am chinuit atatia ani cu asta mic de acum,cred ca o sa imi tin familia numai in paini,prajituri si torturi apoi sunt incantata de masina de spalat vase si nu in ultimul rand de panourile solare care speram sa ne reduca din cheltuielile de curent si speram sa putem econonomisi curentul produs deoarece il putem vinde la compania de electricitate
Cu totii suntem tare entuziasmati de mutare,inclusiv David care abia asteapta sa doarma in camera cu rachete si avioane.Fiecare cu ce-l doare ,Masaaki are cu totul alte bucurii. Doar Patricia e neutra
livada!
julax spune:
Stefania,abia astept poze.Panourile solare mi se par super,dar am inteles ca sunt destul de costisitoare.In timp scoti investitia,dar...Oricum,felicitari!!Ma bucur ca sunteti multumiti cu totiiIulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Iulia intr-adevar sunt costisitoare insa la cat curent o sa folosim ne-ar fi secat factura in fiecare luna Iar primaria ofera o suma mai mult simbolica,mi se pare foarte aiurea ,pentru panouri solare care costa aprox 2 mil yeni dau inapoi intre 50-80 000 yeni iar pentru sistemul care curata apa folosita si apoi o arunca primim inapoi 200 000 yeni. Sistemul nu stiu exact cat a costat insa cu muuuuuuuuult mai putin decat panourile.
anasia spune:
La multi ani piersicutzelor, Rebecca si Cristian Andrei!
intru si eu putin,
larissa, multa sanatate, stium cum este sa faci varicela tarziu, asa stiam si eu, fara baie;foarte frumos tortul!
pumpkin, ma bucur ca esti activa!
emiliapop, vacanta placuta!
norocuta, bine ati venit, tare as vrea sa ne vede, poate chiar o sa reusim!eu nu-i mai dau cereale Alessiei;
bulinuta, nu disperati, cum spunea si julax, tehnologia avanseaza, nu se stie ce proceduri se vor descoperi;
muuh,sa va traiasca finuta, tie iti facem galerie de luna viitoare;
mamaluidavid, mai aveti putin si va mutati, sa va fie de bine!
nicolica,
nu mai stiu cine intreba de bibe, si Alessia bea lapticul dimineata si seara cu biberonul inca nu vreau sa-l scot,vad ca ii place asa;
noi suntem bine, putin maraite ca ies dintii, in schimb stam cu pampersi doar noaptea si atunci cerem la olita, vorbim ambele limbi si ....vrem in bratene-a terminat, mai mult pe mama, a alintat-o cu brate si acum nu mai scapa;
va pupam, sa vad cand mai reusesc sa intru;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
julax spune:
La multi aniRebecca-Babee
Iulia 30+@ Alex(24.08.2006)
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica