PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

mamaluidavid, nicolica, norocuta, leistra, multumesc pt felicitari
DPN-ul este 25.02.2009, il puteti trece. La prima echo totul a fost ok, suntem bine....doar cu greturile stau cam prost dar sper sa treaca in curand.
noi incepem gradinita, serviciul, o sa fie o perioadaaaa, vai de noi!!

larisa, multa sanatate!

http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

emiliapop, vad ca fetele ti-au dat deja multe sfaturi, cam aceleasi lucruri le iau si eu cu mine, ca daca nu am mai zburat si noi, Elena avea sapte saptamani cand a facut prima plimbare cu avionul, si de aceea as adauga si eu cate ceva: eu am avut intotdeauna termosul cu mine cu apa calda pentru prepararea lapticului si de cand s-a marit ii iau o bluzita si un pantalonas de schimb, paturica nu i-am luat, desi e bine sa iei daca poti, in schimb am avut intotdeauna o gecuta sau un plovaras, jucaria preferata si o suzeta sau doua, daca inca mai folositi; poti sa iti faci o lista cu tot ce te-au sfatuit fetele sa iei si asa esti sigura ca nu vei uita nimic[nl

calatorie placuta

http://s243.photobucket.com/albums/ff152/adinaleistra/

mamica de balenica Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Neatza livada!

Am trecut in fuga sa va salutam,noi ne petrecem toate dupa^amiezele la ocean,pe plaja,in apa nu intram deoarece sunt speriati copiii de zgomotul valurilor insa ne jucam cu nisipul si tare relaxant mai e.

livada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Mamici de piersicutze multumim mult pentru raspunsuri ne-au fost de mare folos.

Acum incerc sa fac bagajele pana se scoala Alex si ma chinui sa inghesui totul intr-o singura valiza in afara de cea pe care o iau in avion si nu prea reusesc. Vroiam sa iau 2 valize una ptr. noi si una ptr. copii dar daca suntem doar noi 2 cu bebei plus un carucior va fi cam greu sa traga sotul de 2 valize si cu alex de mana,in sfarsit sa vedem daca nu punem in 2 si ne vom descurca noi cumva.

Eu va spun de pe acum ca nu stiu daca mai apuc sa scriu ca maine dimineata la 5 suntem in tren si mai facem si 3 ore cu trenul pana la avion o sa mai citesc doar sa vad daca mai imi da cineva vreun sfat.

Emilia cu Eveline Mihaela (05.02.2008) si Alexandru Paul (16.08.2006)

poze cu noi si Eveline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

ce liniste este si pe aici ... toate sunteti in vacanta?

la multi ani sarbatoritilor de astazi

23 Iulie
Robert Cristian-oncicu
Matei-Mali

emiliapop, drum bun si vacanta placuta! sfaturi pt. avion nu prea am, eu cand am fost cu Ale (avea 7 luni), in avion i-am dat doar san. Nelipsita era geanta lui, cu pampers si servetele umede, cu scutecul pt. schimbat (o chestie de plastic matlasata, din dotarea ghentii) si un schimb de hainute.

Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Buna la toata lumea!

Sper ca ne mai tineti minte ca de cand nu am mai dat pe aici, multa vreme a trecut... Noi suntem bine, Toni a scapat de suzeta, avem deja o saptamana si lucrurile merg spre bine. Isi mai aminteste din cand in cand de ea dar stie ca a facut bubi (i-am taiat-o) si ca asta e. De cateva zile face si kaki si pishu' la oli, daca stam fara pampers in casa. Mai avem ceva timp pana se invata sa ceara dar avem rabdare. Eu incep vineri serviciul si am emotii mari, sper sa se acomodeze bine cu mama, sa fie totul ok.

Vreau sa urez si eu La multi ani tuturor piersicutelor care au implinit deja 2 anisori cu multa sanatate pentru ei si pentru parintii lor!

Norocuta, ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca va adaptati din ce in ce mai bine. Eu ii dau lui fii-mea cereale nestle Cheerios sau Nessquick, de care mananc si eu, asta de curand, de vreo 2 luni.

Emilia, aceleasi sfaturi ti le recomand si eu, si pe mine m-au pus sa gust apa din biberon. Poti lua fructe, biscuiti, pentru copii eu stiu ca poti lua orice fel de papa, pentru adulti nu e voie. Si eu ii iau Antoniei ceva de desenat pentru ca ii place tare. Drum bun !

Pumpkin, si eu stau in Tei, si merg la farmacia Tei, care e cea mai tare din zona. Poate ne intalnim intr-o zi!

Larissa, iti doresc multa sanatate si sa scapi cat mai repede de bubite! Sa stai in casa si sa nu te scarpini!

V-am pupat pentru ca s-a trezit pitica mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Emilia,drum bun!!!
la multi ani sarbatoritilor de astaziRobert Cristian-oncicu
Matei-Mali
Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Genie se poate sa ne fi intalnit prin parc, ia baga si tu niste poze sa vad daca te recunosc. Da, farmacia tei e tare, cred ca au cele mai bune preturi din cartier, gasesti vaccinuri si au un nene farmacist foarte simpatic si priceput. Sunt doua farmaciste mai tinerele cu care nu ma intelg eu...
Larissa, cum mai stai cu VARICELA ? Dar fata ? Am vazut ca iti scrisese cineva sa iti iei adio de la mare anul asta ... cum a ramas ? te mai duci la mare ? Eu sunt disperata dupa mare, nu cred ca as putea renunta... ..chiar incerc sa dau o fuga weekendul asta
Leistra

Eu sunt taaare adormita pentru ca noaptea trecuta am dat o tura de shopping la real si la metro . si cand m-am intors mi-am amintit si ca uitasem niste rufe in masina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

pup fetele
multumim de urarile de La Multi ANi!
Pupam si noi toate piersicutele s le uram La Multi ANi sanatosi si voiosi!

eu cu munca la greu...nu am timp de mai nimic...maine plecam 6 zile la nessebar cu ambii copii, sper sa nu vin cu parul pe bigudiuri ..oricum mi-am propus sa fiu calma si sa trimit toti trei baietii singuri la plaja si eu sa imi savurez o cafeluta in fiecare zi macar juma de ora ...sper sa imi iasa

vestea cea mai proasta: am fost la okisi vesti foarte proaste :+8 si + 7.75 si cel mai rau este ca a zis ca nu ii vor mai scadea niciodata...singura speranta este sa inceapa sa vada mai bine dar cu okelari si asta toat viata ...

va pup si ne 'revedem' cand venim de la 'apa mare'

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Ajutati-o pe Sonia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!!!
Andrei Vladimir-Ioana81
Andreea Maria-millikiki
Mara Ilinca-SimonaU
Alexandru George-TaniaForsea
David Kaname-elyia
Maria-Mirela79

Buli,sper sa-ti iasa pasenta si sa reusesti sa te relaxezi asa cum iti doresti.Imi pare rau pentru Bulinel ca va trebui sa poarte ochelari toata viata,oricum tehnologia evolueaza si cine stie?Iulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica

Mergi la inceput