PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)
Raspunsuri - Pagina 10
dana7mi spune:
quote:
citat din mesajul lui Piersicutze
Sarbatoritii lunii IULIE
La multi ani si sarbatoritilor lunii August!
Ale
martta spune:
Urez si eu la multi ani sarbatoritilor de iulie si august!
Noi suntem intr-un continuu concediu.
Am fost 12 zile intr-o croaziera de vis. A fost cel mai frumos concediu pe care l-am avut. Am fost in Olanda(4 zile), apoi am plecat in croaziera propriu-zisa. Am vizitat Polonia(Gdinya, Gdansk), Visby, Stocholm, Helsinki, Sankt Petersburg(am iesit putin din oras pentru a vizita si Palatul de vara al Ecaterinei), Estonia, Danemarca(unde am vazut si castelul lui Hamlet, printre altele)...
Copiilor le-a placut cel mai mult in Stocholm, in Tivoli, mie in Danemarca.
Am avut si norocul sa prindem noptile albe si a fost superb. Au fost cel mult 25 grade.
Serviciile celor de la Costa, cu care am calatorit, au fost excelente. Ii recomand pt o eventuala croaziera. Pentru copii este f.bine. Exista cluburi in functie de varsta copilului, locuri de joaca si personal pt. supraveghere. Aproape in fiecare seara au avut cate o petrecere cu o anumita tema. Am sa pun si poze cand termin cu concediul din vara asta, caci dupa ce ne-am intors am mai fost 10 zile la Balvanyos , iar maine plecam la mare sa ne si bronazam putin pe anul acesta.
Pupici voinici!
julax spune:
La multi ani sarbatoritilor lunii august
Mihai Nicolae-Madyn,pentru 1 augustScuze pentru intarziere,dar nu am fost in localitate.E foarte posibil ca iritatia lui Alex sa fi fost de la servetele noi,caci am revenit la vechea marca si totul e ok
Gina,astept poze din concediu
Larissa si eu cred ca ai procedat corect
DarianaLa multi ani lui DariutzuIulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
julax spune:
Buli,am vazut ca a fost ziua ta pe 1 august. La multi ani cu intarziereIulia 30+@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
MissJJ spune:
Buna fetele!
Mai oricat ma chinui sa reusesc sa scriu peste tot nu reusesc, da macra ma stradui.
Pupici de la noi pt toata livada!
Stefania ms. Ce super ca va mutati tre sa fie asa fain in sf casutza voastra abia astept si eu momentul ala, da mai este mult pana atunci.
Oricum sa pui poze cu etapele si cu rezultatul final abia astept sa vad.
Martta wow asta da concediu super fain asteptam pozele.Buli La Multi Ani.
Vesti de la noi:
Vineri i-au dat in sf cardul lui Flo. Mai ramane al nostru de rezolvat adik eu si fetele da mai inati trebuie sa ii facem si lui Ami pasaport si apoi sa imi schimb si eu numele pe acte si dupa tre sa aplicam.
Sambata am reusit si am pus laminatul pe holul de sus si in bai zic ca a iesit super Ari tot facea wow wow cand s-a trezit si a vazut schimbarea si zicea paint la noua podea. Aici poze.
Si ieri ne-am odihnit si eu am mers singurica la tesco ala mare sa fac stoc de pampersi apa suc wipe si lapte praf si ma-m intors printre toate astea si cu o imprimanta din aia all in one de la epson, era super reducere de la 100 la 50 de lire si abia astept sa ne putem printa pozele singurei si ce hartii am nevoie fara sa mai ies din casa.
Si tot ieri am mai cumparat si niste hainutze pt fete la bebe numai o rochitica ca are destule hainutze da asta mi-a placut tare si lui Ari niste bluzite doua tricouri si un trening de care e f incantata si i-am, cumpara si niste chilotei ca ne pregatim de operatiunea olita/toaleta. Deja ma imita cand merg la baie adik se sterge si ea cica si isi trage pantalonasii si stie sa zica pisu su kk, deci incercam sa vedem ce iese. Aici ultimele poze cu haintze Ari si Ami.
Tre sa fug s-a trezit pisoiul mic.
Mami de printese Ari si Ami
Muuh spune:
mada foarte dragute hainele dar si "manechinele" ce diferite sunt una fata de cealalta. Tie bafta cu facultatea sau cum se numeste ce vrei sa studiezi.
Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)
bulinuta27 spune:
va pup fetele
am revenit si noi din plecari...multumesc mult de urari ptr puiut...
Julax...multumesc mult de urari...asa e am implinit 30 de ani...prag psihologic nu gluma ...am pus niste poze
mada se fac operatii cu laser dar pana la + 5 am inteles si oricum nu acum
madyn multumesc de urari, sa iti traiasca flacaul sa fie sanatos si fericit
crissa
stefania super felicitari pentru casa...de cand astept si eu momentul, sa o stapaniti sanatosi
emiliapop ma bucur ca sunteti ok
larissa sanatate multe si tie si puiutei
martta super concediu
revin...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
MissJJ spune:
Miruna ms mult. Da asa e nu seamana is curioasa sa vad mai incolo cand mai creste Amira ce asemanari/deosebiri sunt.
Legat de scoala eu fac un set de cursuri la colegiu ca sunt student matur si daca as face facultatea ar trebui sa fie full time si nu am cum.
Avantajul la cum studiez eu e ca pe parcurs ce studiez si lucrez si adun si anii aia de munca care sunt obligatorii.
Chiar aseara am printat traseul care trebuie sa il urmez ca sa ma pot califica si ce cursuri si cum si cand trebuie facute.
E drum lung dar abia astept.
Bulinutza aha, imi pare rau ca aveti asa probleme cu ochisorii. Pupici multi.
Noi prin casa ca la noi de cateva zile e urat si ploua trebuia sa merg la posta sa pun un pachet da cum sa ies pe ploaia asta cu ambele fete si ditamai pachetul.
In rest sunetm ok vineri vine iar moasa la cantarit si masurat si dupa pe 15 aug mergem la controlul de 6 sapt.
Eu trebuie sa imi fac programare la clinica pt contraceptie sa vad ce metoda aleg pastile nu vreau de nici o culoare si sterilet parca ideea asta de corp strain nu imi prea prieste as incerca injectiile sau implantul sa vad ce zice medicul.
Si maine vin si canapelele. Abia astept sa la instalam am sa va pun poze.
Gata my time is up ma cheama datoria.
Mami de printese Ari si Ami
anasia spune:
buna tuturor!
am revenit si noi din "concediu", inca sunt un pic trista ca a plecat si mama si in buc este o caldura infernala, of, si era asa de racoare la tara, cred ca o sa fugim iar cat de curand;
mada_mxm, felicitari pt schimbarile facute in casa;
martta, zic si eu la fel, asta da concediu;
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
nicomico spune:
si eu tot pe fuga ca majoritatea mamicilor, am si eu internet
stefania sa stapaniti sanatosi casa, ca de fericiti cu siguranta veti fi in ea, mai ales ca o sa primeasca fiecare ce doreste
dariana felicitari pentru sarcina!!!!!
martta suna super concediul, ce diferenta e intre copii tai? poate imi raspunzi si mie la intrebarea de mai jos
bulinutza imi pare rau pt bulinel
mada si map: voi nu va pierdeti rabdarea??? eu nu pra mai am rabdare, mai ales cand bianca nu mananca si face figuri si ma enervez fff repede, desi bogdanel e cumintel si nu ma consuma foarte tare
am si ciufulito mititica de cateva ori
am vazut ca voi sunteti toate linistite, se intampla ceva oare cu mine???? mereu imi propun sa nu o mai cert si sa nu ma mai supar ca imi face pipi in toate paturile (inclusiv al lui bebe) sau ca scuipa mancarea din gura si da si pe pereti..........si nu reusesc
stefania tu cum te-ai descurcat cand era patricia mica? sau emiliapop, sau ce mamica mai are 2 copii
dati-mi niste sfaturi ca am nevoie de ele
va pup si va multumesc antiipat
p.s.: eu acum o am pe mama sa ma ajute cu copii, o scoate pe bia afara si ii da sa pape la pranz, o culca si apoi pleaca pentru ca era mult prea dificil sa stea pana seara
ideea e ca e foarte pretentioasa la modul ca ma intreaba nu ai pus si tu lenjeriile la loc, sau vasele astea de ce le-ai lasat afara , si eu ca sa scap de cicaleala ei fac niste efortui impresionante sa am permanent ordine, curatenie si disciplina
in loc sa stau cu copii linistita eu fac treaba permanent
imi vine sa plang , i-am explicat ca e greu cu doi copii mici si singura pana seara sa le faci pe tote perfect dar tot comenteaza