PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)
Raspunsuri - Pagina 16
nicomico spune:
intrebari off-topic:
1. epilatul inghinal dupa epiziotomie.....la cat timp????
2. masajul anticelulitic se poate face la 2 luni dupa nastere?
SARILLA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicomico noi nu stim cum sa scapam de pampersul de noapte.....stie cineva???? mititica daca face kk se scoala si imi zice, chiar daca e ora 4 dimineata, dar la pipi ni zice nimic |
Eu am avut aceeasi intrebare cand am renuntat noaptea la pampersi, am intrebat si am primit urmatoarea varianta. Pe mine m-a ajutat, sper sa te ajute si pe tine. Am cumparat niste scutece din alea speciale, nu stiu cum le zice, din material de pampers
nicomico spune:
pai asa face ziua
doarme pe scutecele absorbante in chilotei si este ok, dar noaptea face pipi pe ea
si inca se trezeste cu pampersul destul de plin dimineata, ceea ce ma face sa cred ca face de mai multe ori
s-a trezit de cateva ori dimineata sa faca kk, dar la pipi nu zice, ba mai nou nici ziua nu mai face la olitza ci isi da drumul pe ea
nu inteleg de ce, pentru ca daca simte ca face kk fuge la olita iar in parc face pipi si nu vine uda; doar in casa face pe unde apuca: in bucatarie, baie in paturi de m-a zapacit
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SARILLA
Eu am avut aceeasi intrebare cand am renuntat noaptea la pampersi, am intrebat si am primit urmatoarea varianta. Pe mine m-a ajutat, sper sa te ajute si pe tine. Am cumparat niste scutece din alea speciale, nu stiu cum le zice, din material de pampers SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic ![]() www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII ![]() Cum a inceput totul ![]() You don’t need eyes to see, you need vision. |
Muuh spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui nicomico pai asa face ziua doarme pe scutecele absorbante in chilotei si este ok, dar noaptea face pipi pe ea si inca se trezeste cu pampersul destul de plin dimineata, ceea ce ma face sa cred ca face de mai multe ori s-a trezit de cateva ori dimineata sa faca kk, dar la pipi nu zice, ba mai nou nici ziua nu mai face la olitza ci isi da drumul pe ea ![]() nu inteleg de ce, pentru ca daca simte ca face kk fuge la olita iar in parc face pipi si nu vine uda; doar in casa face pe unde apuca: in bucatarie, baie in paturi de m-a zapacit ![]()
|
Ca sa iti atraga atentia.
Miruna
35+ si Alexei (13.07.2006)
Bysko spune:
Problema cu laptele peste noapte o avem si noi de ceva timp- pe la ora 2 incepe sa ceara intai suspinand, iar daca nu esti prompt tipand si plangand in somn. Plange pana ii aduci prea iubitul laptic.
Rezolvarea problemelor cotidiene legate de imbracaminte, incaltaminte, alimentatie etc. se poate face numai cu vorba buna, disras atentia, laudat, cel putin in cazul nostru. Daca ma dau ranita de comportamentul ei, Busra vine imediat sa ma pupe si sa ma alinte
.
Faza- prima data cand fii-mea isi exprima clar gusturile vestimentare: "nu veeeau! nu! nu! nu veaaau patopii!"- pleca la plimbare imbracata elegant si nu vroia sa se incalte cu sandalute roz, ci cu niste bascheti portocalii
. Dupa ce s-a suparat buni pe ea a accceptat sandalele.
La multi ani sarbatoritilor! Sa fie sanatosi, mancaciosi, iubiti si fericiti!
mamaluidavid spune:
Bysko
Busra cea cocheta!
Si fii-mea are preferinte,imi aduce ea hainele cu care vrea sa o imbrac sau daca aleg eu si nu ii place imi zice ca nu vrea. Eu o incurajez,mi se pare foarte bine ca isi exprima dorintele si fac cum vrea,de ex. aseara am facut dus si nu am mers imediat la somn asa ca nu am imbracat-o in pijama ci i-am dat un tricou cu Winnie the Pooh si o fustita. Cand a venit vremea de nani si schimbat in pijama fustita m-a lasat sa o dau jos dar tricoul NU! NU! vreau pe pooh! Si am lasat-o,tare fericita a mai fost ca face nani cu pooh 
Ei livada noi va
o sa disparem cateva zile data viitoare cand ne "auzim" va fi de la casuta noua 
michella78 spune:
seara buna tuturor!
au trecut 2 ani de cand o am pe teodora!
si cata diferenta de la botul de om pe care mi l-a pus doctorita pe piept la copila care azi si-a cantat toata ziua la multi ani si a suflat in tort cu atata bucurie!
va doresc tuturor sa aveti an de an cele mai frumoase aniversari iar dragostea, voia buna si intelegerea sa va fie mereu alaturi in viata!
michella
anasia spune:
La multi ani, piersicutzelor!
Elena Maria, Maria Veronica 

Timeea Andreea, Teodora Ana 

Mihai, Mihai Adrian 

michella, asteptam si poze cu sarbatorita!
valabil pt toate piersicutzele!
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
norocuta spune:
Salut toata livada
,
si urez La multi ani tuturor celor ce au sabatorit saptamanile astea, fie ele piersicute ori mamici!
Noi ne-am intors de cateva zile din vacanta din Romania si ne intram incetisor in ritmul vietii din Cairo.
Am petrecut in zielele din tara si "cu bune" si "cu rele", adica ne-am si plimbat putin si ceva cumparaturi, dar am si tras cu totii dupa Nu_Stiu_Ce dupa care am zacut pe rand. Cel mai rau au facut copiii (voma si scaune diareice), drept pentru care ne-am redus planurile de plimbare si mai bine de o saptamana nu am ales nimic din concediu.
Acum si-au revenit si cel mai tare ma bucur ca amandoi mananca foarte bine (sta dupa ce a disperat-o pe mama care le facea tot felul de bunatati si ei ...nooo, sa nu vada nimic in fata ochilor).
Incerc sa intru si eu in sistem si, imediat ce se va termina luna august, sa "bucataresc" putin paginuta noastra caci avem 2 anisori
, suntem mari-zic eu ca trebuie sa actualizam pozele, nu-i asa?!
Acum mi-a venit in minte (vazand mesajele Anasiei, pe care o pupacesc
ca e mai grijulie ca mine) ca nici nu am mai apucat sa trimit poza cu tortul cu Nour-2 ani, caci eram in "vraja" bagajelor.
Anasia
si mie mi-ar fi placut sa ne vedem, dar vacanta mai abramburita ca asta nu am avut in viata mea. Nour nu mi-a dat ragaz pentru Nimic, dar Nimic!!! Sincer abia asteptam sa ma intorc in Cairo, sa-mi pun nervii la borcan.
Imi cer scuze si lui Pumpkin, Bulinuta
si fetele
care au mers la Cheia, ca noi nu am mai ajuns la intalnire. Am vazut pozele si imi si imaginam cat de fericit ar fi fost Nour sa se joace cu piersicutele voastre pe pietrisul ala.
nicomico spune:
fetelor am nevoie de suportul vostru. IAR!!!!!
eu la primul copil m-am ingrasat 10 kg in timpul alaptatului 

si acum mi-e frica rau sa nu patesc la fel
are legatura cu mancatul? ca sunt stresata si mananc si deja am pus deja 1 kg pe mine
la Bianca am avut lapte 9 luni dar chiar nu as vrea sa mai patesc asta, a fost horror pentru mine; acum sunt chiar frumusica dar asa eram si dua ce o nascusem pe ea
soacra mea mi-a spus sa tin dieta disociata ca fac oricum lapte 
, iar mama imi zice sa beau multe lichide si lapte ca stie ea o tipa care bea lapte la greu si nu se stresa cu papica si totusi a alaptat multe luni si nici ea nu a patit nimic
va rog sa nu va suparati pe mine ca scriu aberatii dar am nevoie de voi