PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)
Raspunsuri - Pagina 17
nicomico spune:
multa bafta cu mutarea!!!!
noi avem acum balrini si cu aia ne incaltam indiferent de haine
problema este ca i-au facut o bubita care o doare si tot cu aia vrea sa se incalte
pe mine ma uimesc ca desi sunt mici au deja preferinte
noi am primit niste pantofi de la soacra dar mai de bebelus si nici nu vrea sa ii probeze
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamaluidavid Bysko Busra cea cocheta!Si fii-mea are preferinte,imi aduce ea hainele cu care vrea sa o imbrac sau daca aleg eu si nu ii place imi zice ca nu vrea. Eu o incurajez,mi se pare foarte bine ca isi exprima dorintele si fac cum vrea,de ex. aseara am facut dus si nu am mers imediat la somn asa ca nu am imbracat-o in pijama ci i-am dat un tricou cu Winnie the Pooh si o fustita. Cand a venit vremea de nani si schimbat in pijama fustita m-a lasat sa o dau jos dar tricoul NU! NU! vreau pe pooh! Si am lasat-o,tare fericita a mai fost ca face nani cu pooh ![]() Ei livada noi va o sa disparem cateva zile data viitoare cand ne "auzim" va fi de la casuta noua ![]() Stefania&copiii |
anasia spune:
La multi ani, piersicutzelor!
Catalin, Vlad Gael, Ana Maria
norocuta, bine ca ati trecut de probleme;
madacristina, 
La multi ani!!!!
scuze de intarziere;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
eugcem spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nicomico fetelor am nevoie de suportul vostru. IAR!!!!! eu la primul copil m-am ingrasat 10 kg in timpul alaptatului ![]() ![]() si acum mi-e frica rau sa nu patesc la felare legatura cu mancatul? ca sunt stresata si mananc si deja am pus deja 1 kg pe mine la Bianca am avut lapte 9 luni dar chiar nu as vrea sa mai patesc asta, a fost horror pentru mine; acum sunt chiar frumusica dar asa eram si dua ce o nascusem pe ea ![]() soacra mea mi-a spus sa tin dieta disociata ca fac oricum lapte ![]() , iar mama imi zice sa beau multe lichide si lapte ca stie ea o tipa care bea lapte la greu si nu se stresa cu papica si totusi a alaptat multe luni si nici ea nu a patit nimicva rog sa nu va suparati pe mine ca scriu aberatii dar am nevoie de voi |
Eu nu cred ca e bine sa tii dieta in timp ce alaptezi. Mie personal mi se pare nesanatoasa dieta cu cu alimentele disociate. La un moment dat am avut probleme ca eram mai grasuta si au incetat abia dupa ce nu am mai tinut nici o dieta, ci am incercat doar sa ma opresc din mancat in momentul in care incepeam sa ma satur, fara sa mananc in plus. Mai pot i incerca sa mananci cantitati mai mici din alimentele f bogate caloric, sa faci sport. La vreo 6 luni dupa nastere, incepusem sa mananc mai putin ca eram stresata ca nu imi veneau hainele dinainte si incepusem sa am niste ameteli destul de urate, lipsa de putere, etc. asa ca am renuntat.
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
nicomico spune:
eucgem sa stii ca si eu am niste ameteli destul de puternice, si nu stiu daca sa le pun pe seama caldurii, tensiunii mici sau mancatului aiurea ![]()
mai astept pareri
vroiam sa va spun ca am trimis poze cu ingerasii mei pe contul comun, altfel nu am stiut unde sa trimit si nici nu stiu sa fac album si nu am timp sa stau sa descopar acum
michella ce frumos ai scris despre fetita ta
julax spune:
La multi ani Catalin, Vlad Gael, Ana Maria 

Iulia
32+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
mamaluidavid spune:
Neatza livada!
Am trecut cu bine peste mutare,copiii au fost cuminti si ne-au lasat sa facem treaba![]()
Prima noapte petrecuta aic a decurs fara nici o problema,copiii au adormit repede iar acum e 9.15 PM si inca nu s-au trezit,maaaaaaaaaare minune pentru ei.Doua motive pot fi:sunt obositi (desi au dormit la amiaza) sau nu se mai deranjeaza unul pe celalalt,dormind singuri. Sunt curioasa cum reactioneaza cand se trezesc.
Nico nu cred ca e bine sa tii dieta cat alaptezi,eu personal as astepta sa termin cu alaptatul ianinte sa incep cure. E pacat sa pierzi laptele care ii face atat de bine lui bb. Cate luni are bb acum?
livada!
anasia spune:
La multi ani , piersicutzelor!
Jonathan, Alexandru
La multi ani, lucians!!! 
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
o sansa pentru Sosonica
Alessia la 2 ani
julax spune:
La multi ani,
Jonathan, Alexandru
La multi ani, Lucians!!!
Iulia
33+@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete
Bebe din burtica
gabi1 spune:
LA MULTI ANI! LUCIANS(CU INTARZIERE)
SI TUTUROR PIERSICUTELOR NASCUTE AZI,MULTE BUCURII SI SANATATE!

nicolica spune:
Salutam si noi livada!
tuturor sarbatoritilor lunii August 

Piersicoiul www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">Philip
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">5 iulie 2006