PIERSICUTZE de iulie-august - LMA! (87)
Raspunsuri - Pagina 14
bulinuta27 spune:
anasia am trimis si eu o poza...sarumana
sarilla si noi avem aceeasi problemacu somnul..si nu il pot convinge deloc...daca nu vrea nu doarme si la 7-8 e impaiat...aseara la 8 dormea deja
am fost si la infosan...acelasi diagnostic dar macar mi s-a parut un consult mult mai profi decat la oftapro..o sa merg pe mana ei..incepem cu +6
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
nicomico spune:
stefania reward chart-ul l-ai facut pe hartie ? am vazut la supernanny ca primesc copii stelute cand papa sau fac ceva bun, insa iciodata nu am vazut toata emisiunea
asta este - desi imi doresc sa o vad nu reusesc
problema este ca si sotul vine foarte tarziu si fiind si singura nu reusesc sa le fac pe toate
ce sa va spun acum: si mama e super bine intentionata si chiar ne intelegem bine insa la oboseala cedeaza omul (asta fiind eu )
ce dulce ai fost cand ai zis ca sunteti aici si ca nu sunt singura, chiar asa ma simt
ma simt bine ca va am si ca sunteti receptive la toate problemele fetelor
ti-am vazut casutza si intr-adevar e de vis, sa o stapaniti sanatosi!!!
multumesc tuturor fetelor, nu resuesc sa raspund tuturor dar am retinut toate sfaturile voastre
draga mea emiliapop ai fost super simpatica, si sabana la fel,
multumesc larisei, lui julax, bulinutzei, sarrilei si tuturor care s-au gandit la mine
Ioana5255 spune:
Sarilla daca incerci sa il pui progrsiv la somn. De ex azi il pui la 13 daca nu vrea il scoti dupa un sfert de ora. Mai la fel, poimaine il iei dupa juma de ora. Stai cu el, va uitati amandoi pe o carte, tu pe un scaun, el la el in patut, si asa in fiecare zi. Ideea e sa fie o ora fixa 13-14.
Sabina mamica Alexandrei
http://s249.photobucket.com/albums/gg240/Sabana_2008/
bulinuta27 spune:
anasia trebuie mai mult de o pozade la 2 ani? ca am cateva dragute, le am in albumul LaLi 2 ani, si cu 2 piersicute , stiu ele cine ..numa s aimi psui si sunt prompta
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
bulinuta27 spune:
Sabina la noi nu merge treaba asta...domnu are o treaba in fiecare zi: PUNE APA...ne-a disperat si nu se mai plictiseste, daca are chef sta si 2-3 ore la chiuveta si se joaca cu apa, daca ii inchizi apa e jale mare, ne stie tot blocul poti sa ii explici ...nimic...deci e greu de dus in pat ..o fi bine ptr un baiat?
Poze noi
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
larissa_79 spune:
Aruncati un ochi si aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125079
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
larissa_79 spune:
Legat de masa...Alexia nu e vorba ca nu mananca mancarea la timp si ca na o manca ea cand i-o fi foame. Problema e ca cere lapte. Lapte si lapte. Si sincer, dupa ce iti vezi copilul o saptamana, 2, 3, 4 ca bea aproape numai lapte si iaurt si 1,2 lingurite de mancare cam devine punct de stres masa.
Am observat ca mananca daca ii spun povesti, altfel se plictiseste si ma trage la joaca dupa care cere "apte". Si daca apuca sa ceara apte nu pune mancare in gura. Vrea apte si punct. Si lapte nu oricare, ci Nan sau iaurt Zuzu cu diverse arome. I-am dat de mai multe ori lapte din comert. Imi intinde biberonul si imi zice: apte. Adica ce imi dai tu asta...eu vreau lapte!
Nu stiu daca mai sunt mamici in situatia mea, dar pentru mine fiecare zi in care Alexia mananca mancarica normala cat de cat e o zi fericita. As sta si in cap numai sa manance si eu si ta'su. Bine nu chiar asa, dar sa ii zic o poveste 2, nu mi se pare un sacrificiu.
Nici sa o las sa bea toata ziua doar lapte nu e o solutie. Am si plans uneori. Nu e asa simplu precum pare.
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!
Muuh spune:
larissa eu am trecut cu Alexei prin asta si voi reveni cu detalii.
Miruna 34+ si Alexei (13.07.2006)
map spune:
Dragi piersicute,
ca de obicei din lipsa de timp aparem si noi din cand in cand sa uram Multi ani piersicutelor care au implinit doi anisori de cand lopsim noi. Multa sanatate, voie buna, tot binele din lume!
Incerc sa mai face ceva albume cu piticii si noi toti.
Daca ma credeti nu stiu unde trece vremea. Stam mult afara, avem si in casa gramada de facut. Luca creste, Robert la fel si face numai tampenii. Este si cumintel dar cand i se pune nu temai intelegi cu el. Cu vorba buna nu intelege, daca ii explici nu pricepe, daca mai ridici tonul ca te scoate rau din sarite mai rau faci. Dar sanatos sa fie c-am scoate noi la capat.
Citesc acum povestea Alexiei si ma apuca groaza. O sa incerc si eu sa trimit ceva banuti. Vad ca este un cont in euro asa ca este musai sa trimit bani pentru ca deja am citit cateva randuri si nu ma pot opri din plans... este cumplit ca se intampla asa ne rugam si noi la Doamne, Doamne pentru Alexia.
Va pupam si speram sa apuc sa va citesc un pic macar!
map spune:
Nico abia acum am citit. Ba da si eu imimai pierd rabdare dar incerc pe cat pot sa ma calmez pentru ca stiu ca asta-i varsta si am vazut ca daca tip la el sau il ciufulesc face si mai rau. Sincera sa fiu tip la el cand mananca scame, stie ca nu are voie dar baga de numai. Mi-e frica sa nu faca naiba ceva de la ele. De unde boala asta nu stiu. La noi cel mai bine functioneaza sa-i spui ca esti suparat pe el, daca sa tavaleste sa-i spui sa faca mai departe. Incerc cat pot sa-i ignor "istericalele" dar recunosc ca nu pot mereu. Si eu o am pe mama la mine si nu stiu ce as face fara ea. Din fericire la mine nu exista cicaleli. Ma trimite sa ma odihnesc de cate ori se poate, iese cand cu Luca cand cu Robert. Iesim si toti des. Mama face mancare, calca, etc. Suntem amandoua in priza de dimineata pana seara si sincer ca abia facem fata. Cat despre curatenie ea sta cu mine si vede ca stang toata ziua (de fapt amandoua facem curat mereu). Nu suntem stresate ca nu-i luna in casa pentru ca stie si ea a nu este posibil cand ai copilasi micuti. Ne mai ciocnim si noi in pareri diferite dar nu ne certam. Ei ii este tare greu asa departe de casa dar sta sa ma ajute. Acum peste 5 saptamani plecam in tara si abia asteapta.
De cand a venit Luca acasa Robert face urat si la culcare la planz, cere apa apoi nu mai vrea apa, te freaca de te zapaceste apoi arunca cu obiectele, tipa, te pocneste. trebuie sa ai nervi de otel sa-i faci fata ca are si-o energie de te zapaceste nu alta. asa ca se pare ca toti fac la fel, poate trece cu varsta asa ca fruntea sus