Shoppaholicele Redouto-masochiste (105)
Raspunsuri - Pagina 5
miki68 spune:
Doamnele cu copii, ma scuzati ca am intrat peste conversatia dvs. pashnica, insa "fata" a facut un pic de nani (numa vreo ora jumate) si, deh, conversatia a evoluat, dar eu trebuia sa raspund, nu?
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Si eu cu cine mai rad? Sotul meu e la birou, copiii la tara...
"Deci, da" eu raman aici, ca al meu e la pc si n-are de gand sa ma "aeriseasca". Asa ca razi cu mine, de mine... cum vrei tu!
cristina d.
mirunajr spune:
Clau eu is pe aci, da ma dispera sefii mei azi...asa ca raspund cam din doi in doi....
miki68 spune:
Mi-am amintit: mai tineti minte fusta AMPM de 1,20 (in poza era una roz cu gaici)? Vreu sa va zic ca e super! E din in, are cate 3 pliuri din alea duble in fata si in spate si la poale are o danteluta f.ingusta de macrame. E mai scurta decat port eu de obicei (cam o palma deasupra genunchilor - nu sariti la mine, am purtat si fuste-batista, da' acu 10-15 ani), e alba si se calca f.bine. Am impresia ca o sa se si sifoneze la fel de bine, dar... sa fiu o superba pana la masina
cristina d.
miki68 spune:
quote:Ce munca silnica prestezi, soro? Ca muncesti duminica, deh, asta e, dar sa fii si la 5 jumate la birou... Auzi, si ai si mai multi sefi! Doamne fereste-ma!
citat din mesajul lui mirunajr
Clau eu is pe aci, da ma dispera sefii mei azi...asa ca raspund cam din doi in doi....
Mama de Anca-Simona
cristina d.
mirunajr spune:
Miki eu de sefi nu am dus nicoodata lipsaa
si pentru ca lucrez in presa, la noi saptamana incepe dumini
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui mirunajr
Miki eu de sefi nu am dus nicoodata lipsaa
si pentru ca lucrez in presa, la noi saptamana incepe dumini
Mama de Anca-Simona
Aaa, da asa e. Scuzati, a treia putere in stat, deh!
Edit: Si, ceva articole interesante in presa de maine?
cristina d.
claujro spune:
M-am intors. Tocmai am aruncat pe geam un copan de pui, intr-o pisica care pandea o veverita. S-o lase in pace, nu de alta! Da ce credeti ca a interesat-o copanul? Nuuuuu, era cu ochii dupa biata veverita, noroc cu aia ca a fugit din copac in copac pana a disparut...tocmai cand scosesem ap foto sa-i fac o poza. Stau aici de 3 ani dar habar nu aveam ca avem veverite!
Drumul Taberei, zona rezidentiala, nu alta!
Edit: copanul era facut la cuptor!
miki68 spune:
Ba, eu cam sunt convinsa de asta, zau! Si daca lucrezi la Cancan si tot...
cristina d.