Shoppaholicele Redouto-masochiste (105)
Raspunsuri - Pagina 6
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
M-am intors. Tocmai am aruncat pe geam un copan de pui, intr-o pisica care pandea o veverita. S-o lase in pace, nu de alta! Da ce credeti ca a interesat-o copanul? Nuuuuu, era cu ochii dupa biata veverita, noroc cu aia ca a fugit din copac in copac pana a disparut...tocmai cand scosesem ap foto sa-i fac o poza. Stau aici de 3 ani dar habar nu aveam ca avem veverite!
Drumul Taberei, zona rezidentiala, nu alta!
Edit: copanul era facut la cuptor!
Si asta in timp ce copii din Africa mor de foame
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miki68 spune:
quote:
citat din mesajul lui mirunajr
Draga, putin respect..nu lucrez la tabloid
Mama de Anca-Simona
Da unde draga, la Saptamana financiara?
cristina d.
mirunajr spune:
Mey eu am glumit, ce si aia de la Cancan sint tot oameni, tot ziaristi nu??? Eu lucrez in Trustul Realitatea_Catavencu, draga! nu sint doar pe o publicatie anume, sint "integrata" in trust
Mai nu stiu cum merge la voi site-ul, dar la mine imi dispare mereu cate o bucata in fraza...imi dau seama doar dupa ce apare mesajul!
miki68 spune:
Daca lucrai la un tabloid, juma de ora pe forum si gata subiectele!
Uite acu' scriai despre faptul ca studiile institutiilor europene "minte". Romanii o duc bine, unii, din Dr.Taberei, chiar f. bine. Eh, vezi ce pierzi?
cristina d.
miki68 spune:
quote:
Mey eu am glumit, ce si aia de la Cancan sint tot oameni, tot ziaristi nu??? Eu lucrez in Trustul Realitatea_Catavencu, draga! nu sint doar pe o publicatie anume, sint "integrata" in trust
Mai nu stiu cum merge la voi site-ul, dar la mine imi dispare mereu cate o bucata in fraza...imi dau seama doar dupa ce apare mesajul!
Mama de Anca-Simona
So:
1. Aia de la cancan sunt oameni. Adica, asa cred. Da' ziaristi? Hai, ma...
2. Catavencu ruuuulz!
3. Si la mine merge naspa situl de ieri incoace.
cristina d.
mirunajr spune:
Miki, nu ptrea mai fug dupa subiecte...de ceva ani nu mai scriu...sint si eu printre domnii aceia sefi, mai mica ce-i drept...eu doar gestionez subiectele si raspund de realizarea publicatiilor si trimiterea lor in bune conditii la tipar...
Dar e buna sursa ta...o sa dau in lucru subiectul
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui miki68quote:
So:
1. Aia de la cancan sunt oameni. Adica, asa cred. Da' ziaristi? Hai, ma...
2. Catavencu ruuuulz!
3. Si la mine merge naspa situl de ieri incoace.
cristina d.
In ce priveste ziaristii de la Cancan, nu am vrut sa fiu rea...daca o fi vreunul si pe forum???? am vrut sa fiu "oarecum doamna"