Shoppaholicele Redouto-masochiste (105)
Raspunsuri - Pagina 17
miki68 spune:
Lasati fetelor, ca numai maine nu-i poimaine si ne lamurim noi daca mai e ceva de cumparat sau nu Oricum, situl merge prost ca apesi pe un produs, iti apare altceva...
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
mirunajr spune:
Claudia, dar poate mai savuram si Prix Rond draga...unde ne trimit tocmai in ianuarie??? Crezi ca rezistam?
Ioana13 spune:
Claujro tu faceai comezi la promod? sau cine? La care promod? farntuzesc?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
maimu spune:
quote:
citat din mesajul lui Ioana13
Claujro tu faceai comezi la promod? sau cine? La care promod? farntuzesc?
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
eu am facut la cel frantuzesc, preturi incomparabil de mici fata de mag de la noi;cu 100 euro mi-am luat 3 rokii;1 fusta si 1 bluza in conditiile in care la noi 2 rokii din cele luate erau 1mil800/buc si fusta la fel 1mil800
lucrurile sunt dragute si in viziunea mea chiar merita; ma mai pregatesc de o noua comanda
Jasmine spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Jasmine, acusica vine ianuarie cu alte reduceri. Putintica rabdare!
Ce ianuarie???Io vreau acu'!Da' daca nu-i,nu-i si gata!
claujro spune:
Da, am facut de cateva ori. La cel fr.
Jasmine, pana pe 5 august o sa tot ai timp sa dai vreo 2-3-4 comenzi...numa produse reduse sa mai fie.
ANKA-iasi spune:
daaaaaaa,si eu m-am cam linistit,ca ma enerveaza rau cum le merge site-ul.tre` sa dau o mie de clicuri si tot nu imi arata ce vreau.asa ca...astept cumintica si celelalte 2 pachete si eventual ceva prix ronds de or mai fi....
claujro spune:
Jasmine, esti nerabdatoare pt ca nu ti-a venit inca nici un colet, ca si mine...si ai impresia ca nu ai comandat nimic. Nu stiu tu, dar eu am 7 pe drum...