Shoppaholicele Redouto-masochiste (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

eu am doar 4 bucati,dintre care unul cu lenjeriile de pat.

Si cand ma gandesc cate am comandat la reducerile din iarna....

acum a fost si mai putina marfa care sa ma tenteze si parca mi-a mai trecut mania LR,in sensul ca am dulapurile pline.Sau,cum bine zicea cineva pe aici : "ce e pe site am si in dulap acasa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Fetelor sunteti de pomina cu chilotii.!!!!!!!!!!!
Azi am dat adresa sa citeasca o prietena si m-a sunat ca moare de ras ,referitor la chilotii vostri!
Super tare faza!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeam spune:

claujo..mmm..mi-ai facut o pofta!si sunt inca la birou!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

clau 7 colete dar nu te lasi vad eu am doar 2 si parca as mai baga o comanda dar nu are cine sa mi le taraie de la posta ca sotul m-a pus in tema ca nu mi le aduce acasa si am negociat cu el de 2 colete acum daca sar calu' posibil sa nu mi-l aduca si pe al3lea si ce fac atunci??

26+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Si eu sunt cu 7 colete pe drum. Dar 1 si jumate sunt doar cu pluovere Puma la 1.30 euro (adica vreo 35 de bucati)

Sper sa fie OK

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

A luat careva www.laredoute.fr/vente-pull-anne-weyburn.aspx?productid=324095488&documentid=321408&categoryid=0" target="_blank">bluza asta? Cum se prezinta? Parca as lua-o pt mama mea

Edit: acum am vazut ca are esarfutze si la maneci. Parca e prea flu-flu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Pa gagici...am terminat si eu scarbiciul pe ziua de azi....daca mai aflati noutati, lasati si pe aici...poate reusesc sa va citesc de acasa....

Claudia plec acasa cu gandul la budinca ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

salut!
azi am dus la birou lucrurile din ultima comanda care nu-mi veneau si s-au dat ca painea calda Nici nu le venea sa creada ca au dat atat pe ele.

PS: super faza cu chlotii, am si eu 2 loturi in penultima comanda

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Fetelor, ma bag si eu in seama! sunteti super tari, m-am distrat copios in we-ul asta citind ce ati scris.
Am si eu 4 comenzi la activ, voi mi-ati bagat microbul asta in sange ...dar nu ma supar.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput