Shoppaholicele Redouto-masochiste (105)
Raspunsuri - Pagina 16
Mirona spune:
multumesc fetelor ca ne deschideti ochii.
GIO tu ai avut aviz pentru ziua de vineri? sau te-ai dus asa ... la plezneala?
ca o suspectez pe "fulga" de la posta ca ar fi vrut sa-si insuseasca pachetul prietenei mele.
toata saptamana trecuta a umblat pe la posta si a intrebat de el - nu-i si nu-i.
vineri nu s-a mai dus - voia sa renunte si sa astepte cuminte acasa avizul.
Noroc ca am stat cu gura pe ea si azi s-a dus din nou - raspunsul aleia a fost - acum a venit - azi dimineata.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
miki68 spune:
Clau, eu is asa... mai prozaica. Din piept de pui as face pui cu smantana
Cat priveste cazuri de colete care "azi dimineata a venit", va dau un sfat: notati-va track number-ul (il gasiti pe acel autocolant dezlipit de pe cutie - se termina in FR) si-l cautati pe siteul Postei Romane. Acolo apare ziua in care a fost predat oficiului postal de la care il ridicati. Daca a mintit, dati-i peste nas "fulgai" sa nu creada ca suntem prosti
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Giova spune:
Miro eu nu am mai primit de anul asta avizele. M-am dus la posta la plesneala. Postasul da vina pe cele de la posta, alea pe el...si uite asa....
Cand m-am dus vineri dim., atunci cica il primisera si eram prima pe foaia aia. acolo am recunoscut si numele Adinei, care avea colet din 27 iunie.
Nu stiu ce sa zic...mie nu mi-a disparut niciodata nimic din colete. Care e "fulga" pe care o suspectezi? cea cu par scurt si mai in vartsa sau blonda mai tinerica?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
canda_h spune:
Giova voi la ce posta primiti colete, aia de pe Gh. Lazar? Ca imi pare cunoscuta descrierea postaritelor...
Trebuie sa merg si eu sa vad de colet, ca iar il pitesc dupa dulap si se fac ca nu e. Astept doua lenjerii, aia eftinitura si una cu "amour" in mai multe limbi, trebuie sa fac pachet doua lenjerii mai
Mai sa mor de ras azi cand am citit ce debitati ... ce-i drept nu mi-a trecut prin cap sa ma uit la lenjerie "sexy" ... sa ajung acasa si arunc un ochi, poate mai fac o comanda.
Angi
Angi de motanel (5.02.2006)
claujro spune:
Multumesc pentru retete!
Pana la urma, am bagat la robot totul si am umplut cativa ardei si rosii. Cu smantana pe deasupra vor papa!
Edit: prestez acum si o budinca la cuptor cu branza dulce si stafide.
mirunajr spune:
quote:
citat din mesajul lui claujro
Multumesc pentru retete!
Pana la urma, am bagat la robot totul si am umplut cativa ardei si rosii. Cu smantana pe deasupra vor papa!
Edit: prestez acum si o budinca la cuptor cu branza dulce si stafide.
Clau mi se face foameeee si sint la birou, inca!
claujro spune:
Ce parere aveti de colierul asta cacharel? o merita? Nu prea am idee cat de lata o fi banda de piele neagra...
http://www.laredoute.fr/vente-collier.aspx?productid=324102303&documentid=321408&categoryid=32816132&single=false&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
croco21 spune:
Clau, nu cred ca merita. Tin minte ca am luat la primele reduceri pe care le-am prins pe LR posetuta aia Cacharel, arata de zici ca ca-i chestia din aia de pus oale firbinti si e mica cat un portofel pt maruntis. O am si acum in ambalaj original, nici macar de cadou nu e buna.
http://andrei.seek-on.com/ro/