Shoppaholicele Redouto-masochiste (105)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
citat din mesajul lui claujro

Doamne fereste! Cum sa-ti verifice posta ce ai in colet! Nu se face asa ceva. Coletele vin din spatiul UE si nu sunt supuse vamuirii. Coletele vin sigilate, lipite de catre LR. Nimeni nu umbla in ele! Ca mai vin unele sparte, asta e de la transport.

inseamna ca avem o mare "fulga" la posta.

si eu chiar ma intelegeam bine bine cu ea. (va spun doar ce mi s-a spus - deci nu am auzit cu urechile mele - e din auzite, da?)

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
citat din mesajul lui dianarus78

Jasmine, noi ne pregatim (sufleteste) de concediu la bulgari sau turci... nu cu unul, ci cu doi puradei dupa noi ; a.k.a. Ianis de 4 ani si Marc de aproape 2. propun sa luam bona cu noi, ca altfel venim mai obositi decat ne ducem...

pai eu nu pot decat sa-ti urez mult succes si sa te asigur ca veti veni mult mai obositi decat va duceti

Daca vrei un sfat : du-te intai la bulgari si pe urma la turci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Singurele colete vamuite si nu de catre posta ( ei nu au voie!!!) ci de catre VAMA si functionarii vamali din cadrul postei sunt cele venite din afara spatiului UE.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Miro, multumesc
Azi am fost la posta de dimineatza si nu era ajuns.
O sa mai dau si maine o fuga.

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

miro, coletul vine SIGILAT din franta. nu au de ce sa-l deschida la vama! deschiderea lui se numeste reclamatie de OPC, asa sa-i spui prietenei tale!!!

edit: asta cu OPC-ul e buna pt 'fulga', sa se gandeasca de 2 ori inainte de a-i casuna cumva sa deschida si sa se serveasca din vreun colet pe motivul ca oricum l-au deschis probabil la ... vama... (care vama puii mei... vama veche... )

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am cumparat o casoleta de piept de pui dezosat cu gandul sa fac niste chiftelute marinate pt copii...dar parca e prea complicat pe caldura asta. Ma puteti ajuta cu niste idei? Ce as putea pregati pt ei? Heeeelp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

cine astepta masina de paine...nu e nici un cod sa iti dea asa ceva cadou,decat cod de parrainage.si ala nu e acceptat decat pt persoane rezidente in Franta...asa ca nu mai visati.mai ales ca nu era pe factura.eu am trimis n mailuri la ei ,nu putem beneficia de codurile alea.daca ti-a acceptat pe site ,e greseala lor...dar daca te uiti in suivi poate nici nu e trecut cadoul.crede-ma as fi vrut eu masina de paine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:

Am cumparat o casoleta de piept de pui dezosat cu gandul sa fac niste chiftelute marinate pt copii...dar parca e prea complicat pe caldura asta. Ma puteti ajuta cu niste idei? Ce as putea pregati pt ei? Heeeelp!

Noua de obicei ne place pieptul de pui (daca tot din asta vrei sa faci ceva) pe tigaia de teflon...se face si repede si e si gustos....si cum e vara si evitam cat putem prajelile, ori piure de cartofi, ori catofi natur pur si simplu, trasi prin unt, daca mananca piticii tai asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mada cu intarziere. sa fi fericita si multa sanatate. sa ai parte doar de fericire de acum incolo, meriti din plin!!!
Ashera eu pachetul comandat in 26 iunie, l-am ridicat vineri apartin de ofociul; postal de care apartine si Miro.
Nushu odihneste-te cat mai poti. Cum ti-au spus si fetele, totul se schimba odata cu venirea lui bb pe lume. E obositor, dar si frumos.
In concediu, noi am plecat cand bb avea 8 luni, in Turcia. a fost super ok. La 10 luni in Italia, si tot asa. L-am dus si cu avionul si cu masina, dar am avut noroc de un copil cuminte, sociabil, adaptabil la nou.
acum e mai greu, ca nu sta un moment in loc, cat era in carucior a fost floare la ureche.

va , o sapt. buna sa avti si sa va vina coletele.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

quote:

O reteta "furata" de la un mexican - pieptul de pui taiat cubulete mici; in putin ulei calita o ceapa mica, taiata foarte marunt, peste pus pieptul de pui taiat pana se prajeste putin, si apoi turnata o conserva de porumb, lasat putin pe foc pana miroase a porumb copt iese bun bun bun

Edit: e recomandat sa se faca in vas de teflon, altfel se prinde putin porumbul de oala.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput