Nasterea la Medlife (11)
Raspunsuri - Pagina 9
Marina_1609 spune:
dma, pai de ce sa te plictisesti daca apuci we? dimpotriva , vor putea veni prietenii sa te viziteze, asta daca vrei si tu...
Freshnana, se da voie la vizite fara numar dar sa nu fie copii.
in privinta meniului: eu cat am stat internata, deoarece nu puteam sa manac nimic, imi aduceau chiar meniul in fata si se rugau de mine sa aleg. si daca nu era ce vroiam imi ziceau sa cer orice ca o sa-mi faca rost. le ziceam tot felu de minuni, imi aduceau si eu tot nu puteam manca. asa ca au fost foarte draguti.... ma mir ca nu ma injurau
_
37+ cu ANA SOFIA
AMR 11 ZILE
Proiectul 2008 in derulare
Marina_1609 spune:
aaa, mancare de acasa nu ai voie. scrie in regulament. cu mine au facut o mica exceptie ca imi aducea sotul suc de morcovi. o cana pe zi era toata mancarea mea si sarbatoream daca reusam sa n-o vomit.
_
37+ cu ANA SOFIA
AMR 11 ZILE
Proiectul 2008 in derulare
miki_bubu spune:
Hey! Eu mai am 3 zile...luni e marea zi pt noi!! Abia astept sa-l vad pe bubu!!
Mi-e u pic frica de operatie, dar mai mult de perioada cat o sa stau la TI, ca n-o sa-l pot vedea:( Cred ca o sa-l pun pe tati sa-i faca poze din ora in ora si sa mi-l arate
As mai avea si eu o intrebare...daca sunt programata pt luni la ora 13, cu cat timp inainte nu trebuie sa mai mananc si sa mai beau? Ca dr anestezista mi-a zis ca sa nu mananc si sa nu beau nimic dimineata, dar mi se pare cam tarziu...adica eu ma gandeam sa nu mai bag nimic in gura de seara :), ca nu se stie niciodata...
In asteptarea marii minuni... AMR 3 zile
dma2007 spune:
poti sa nu mai mananci nimic de seara si sa bei apa ultima data dimineata
bafta multa!asteptam impresii!
M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 3s
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
freshanana spune:
bafta multa si nastere usoara miki
si eu astept impresii cat mai fresh
si as vrea sa stiu cat va fi factura la cezariana ca eu am pregatit o parte din bani, dar sa nu am surprize
34+
AMR 41 zile !!!
puiutz
clauclau spune:
Dma, daca nasti vineri, luni o sa mergi acasa! Se stau 3 nopti in maternitate daca totul este ok cu tine si cu bebe.
Miky, nastere usoara si bebe frumos, sanatos si mancacios. Si necolicos, as mai zice eu! A, si poti sa mananci seara, dar mai light asa. Eu am nascut duminica noaptea si nu a fost nici-o problema. Sambata seara n-am stiut ca o sa nasc in noaptea aia, dar totusi am mancat foarte lejer din cauza emotiilor. Oricum a doua zi eram programata la cezariana, dar puiuta mea a vrut sa vine mai devreme cu vreo 10 ore.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
carmen71 spune:
pierrine,am vazut dincolo ca ai fost ieri cu bebe la eco.Erai cu el intr-un marsupiu?in jur de ora 17?
si mai am o intrebare,ce detergent folosesti pt rufele lui bebe?
pierrine spune:
Nu, Carmen, nu noi am fost cu marsupiul. L-am dus pe bebe in cos, la 16.30 am avut programare. Pt. hainutele lui folosesc Dermalin, il gasesti la farmacia sensiblu, e special pentru bebe si costa cam 23 lei cutia de 2,5 kg.