Nasterea la Medlife (11)
Raspunsuri - Pagina 8
freshanana spune:
clau eu vroiam sa fac pe curajoasa si sa stau singura la terapie
ca si asa doar stau in pat si atat
si nu e ca la stat sa astepti sa vina cineva odata la 10 ore sa vada de tine, vin asistente aici mai des sper ca doar de aia dau o groaza de bani
de ce zici sa stea cineva cu mine ?
34+
AMR 42 zile !!!
puiutz
freshanana spune:
am citit povestea nasterii
f emotionanta si cu multe info utile
multumesc mult de raspunsuri
34+
AMR 42 zile !!!
puiutz
Jackie spune:
Freshnana,
Chiar dupa 3 ore e imposibil sa te dai jos din pat, ca nu trece anestezia asa de repede. Depinde insa de tine, mai exact de organismul tau, sa te dai mai repede jos din pat. Si mie mi-era groaza sa stau o noapte la terapie si ..n-am stat! Am nascut dimineata pe la 9 si seara la 9 eram in camera si mi-au adus bb! Daca te simti in stare poti sa insisti sa te lase sa te ridici si daca treci de proba - adica mersul prin salon fara sa ametesti te lasa sa mergi in camera, la etaj. Repet insa - depinde de cum te simti. Ah, si cind am ajuns sus, asistentele au fost foarte dragute si mi-au spus sa le chem daca am nevoie sa merg la baie, dar, incapatinata cum sint, m-am descurcat singura!
Statul la terapie e foarte plicticos - eu am stat mult pe telefon si la un moment dat mi-au dat laptopul. S-a mai vorbit pe aici de faimosul laptop, dar eu nu cerusem si mi-au oferit ele. Era cam incomod sa stau ridicata, dar tot am intrat un pic pe forum, aici.
pierrine spune:
Fondanta, felicitari pentru bebita, ca nu am apucat sa-ti spun. Sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
pierrine spune:
Nu e voie cu copii vizitatori la medlife, in rest se admit celelalte categorii, in orice cantitate. Se presupune ca...copiii sunt purtatori de microbi, de aceea nu au voie in vizita la mamici( ca in camere stau si bebeii).
Sake spune:
Salutare ... nu am mai scris de foarte mult timp ..dar am o poveste interesanta si nu ma pot abtine sa nu o dezvalui...
Binenteles ca eu am nascut la Medlife...acum 4 luni ...
Povestea incepe asa .. a nascut o prietena ..acum o saptamana la Elias .. dupa o complicatie cu ..cordonul in jurul copilului de doua ori ..si in timpul contractiilor ii se oprea inimioara bebelusului ...au bagat-o pe mamica in sala de operatii la cezariana..
Toate bune si frumoase...si ajung si eu la spital ..dupa cateva ore si intru la terapie intensiva . Nu sufera comparatie camera de terapie de la ei cu cea de la medlife ..(medlife nota 10).
Concluzia este urmatoarea : nu bause apa ...cu toate ca iesise de 4 ore in operatie ..(cica nu are voie)...nici nu se punea problema sa manince ceva ..., cand am intrebat-o pe asistenta daca are voie sa manince s-a uitat crucisi la mine ... I-am zis ca eu am nascut prin cezariana acvum 4 luni ..si am mancat iaurt la cateva ore dupa ce am nascut ..Reactie: "este imposibil!!" .. si binenteles ca m-a bufnit rasul ...
In fine .. daca vroiai sa vezi copilul trebuia sa traversezi cateva culoare .. asa cum erai, operata ...pt ca nu-ti aducea copilul in salon ... , iar la copii aveai voie doar pe culoar ..
Ce sa mai zic .. a meritat sa dau toti banii la Medlife ... am fost bine ingrijita si eu si bebe .. si nici nu se compara cu un spital de stat .. Medlife .. nota 10 !!!
M&M spune:
..revin si eu cu noutati, si anume, de ce mi-a fost mai teama nu am scapat : CEZARIANA!!!!
Am fost ieri la eco si bebe al meu la cele 37 de sapt este in prezentatie pelviana, asa ca marti, voi discuta cu d-na dr. Popa sa stabilim data cezarianei!!!
Cristina 36+ ,cu Mihai Daniel
AMR 24 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
clauclau spune:
Freshanana, asa este, vin asistentele foarte des si doctorii te controleaza de multe ori la terapie, dar eu m-am plictisit ingrozitor, am vorbit la telefon pana s-a descarcat...Mi-au oferit si mie laptopul, dar l-am refuzat ca nu ma vedeam in stare sa butonez. Daca ar fi cineva apropiat cu tine acolo, altfel ar trece timpul, parerea mea. Si eu mi-am zis la fel, o zi la terapie ce mare lucru, o sa treaca imediat, dar eu m-am simtit tare singura acolo...Dar banuiesc ca nu e o regula sa ne simtim toate la fel..., tu faci cum crezi ca e mai bine pentru tine.
Cristina, mai ai putin, nastere usoara si stai linistita ca esti pe maini bune. Dr Popa este super, o sa aiba grija de tine pe perioada spitalizarii foarte bine.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
freshanana spune:
fetelor multumesc mult pt lamuriri
pe toate
o sa vad si eu cat de curajoasa voi fi. mie imi e cam teama de durere dar voi incerca sa ma ridic din pat mai devreme. sa imi tineti pumnii (desi mai am inca pana nasc)
cristina26 nastere si recuperare cat mai usoare si un bb sanatos si mancacios
o zi buna
34+
AMR 41 zile !!!
puiutz
dma2007 spune:
buna fetelor!
o sa nasc si eu in 15 august cu ajutorul lui Dumnezeu la medlife cu d-na dr popa
cred ca la mine o sa fie si mai plictiseala pt ca apuc weekend-ul
si eu sper sa ma pot da jos cat mai repede sa pot merge la alaptat
o intrebare: daca ma operez vineri, cand plec acasa?
M.A. 35s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 3s
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png