Nasterea la Medlife (11)
Raspunsuri - Pagina 10
miki_bubu spune:
Va multumesc mult fetelor pentru incurajari!! Astept cu nerabdare ziua de luni Deocamdata sunt curajoasa, sper sa nu-mi treaca pana atunci...:)
O sa revenim cu stiri si poze cat mai curand posibil...cred ca atunci cand o sa ne intoarcem acasa, din spital nu cred sa avem timp...sau cine stie..
Va pup si sa ne tineti pumnii!
luny spune:
n-am mai dat de mult p-aici!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI SARCINA USOARA PANA LA TERMEN PENTRU RESTUL!!
Noi suntem bine, crestem frumos, si va spun ca este minunata meseria de mamica, e divin sa-ti vezi puiul dimineata cum se lumineaza la fata si-ti zambeste cu gura pana la urechi cand te vede!!
Pentru cine vrea, poze cu Mufa de la nastere si pana acum!
http://community.webshots.com/user/luny_lee
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
freshanana spune:
luny sa-ti traiasca printucul . e frumusel foc. cum se intelege cu pisica ?
fetelor ma gdeam azi noapte : cum faceti primii pasi la terapie fara chiloti pe voi ? ca am inteles ca chilotei se dau numai la salon. ma puteti lamuri ???
si daca duc camasa de noapte de acasa ma lasa cu ea acolo ? papuci de casa sigur imi iau ca astia albi de la ei sunt cam subtiri. si niste sosete. dar camasa de noapte nu stiu cum sa fac sa o car sau nu ?
34+
AMR 40 zile !!!
puiutz
poze
clauclau spune:
Freshanana, nu-ti lua camasa de noapte cu tine, o iei degeaba, o sa ti se dea de acolo.
O sa ai parca si la terapie chilotei din aia de unica folosinta sau nu mai stiu eu exact. Dar acolo nu ai nevoie ca stai numai in pat, iar cand reusesti sa te dai jos, dupa ce ti se scoate sonda atunci ti se pun si tampoane si chilotei. Da, parca asa e..., parca am nascut acum 100 de ani, nu doar de cateva luni!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
freshanana spune:
clau pai asta vroiam sa stiu cum e la terapie : cu sau fara.
oricum eu prima ceza stiu ca am umplut patul de rosu, sper sa fie bune tampoanele lor
34+
AMR 40 zile !!!
puiutz
poze
pierrine spune:
Freshnana, ia camasa de noapte cu tine. Chiar daca primesti acolo, crede-ma pe cuvant, o sa o preferi pe a ta. Cat despre chilotei...la terapie stai 100% goala sub patura, iar cand reusesti sa te dai jos din pat o sa primesti chilotei si ceva de pus pe tine. Stai linistita, ca nu o iei la plimbere pe acolo cu sonda taras sau fara chiloti pe tine!
freshanana spune:
multumesc pierrine
eu mai am pana nasc si vreau sa stiu tot . ce imi trece prin cap va intreb pe voi
cum v-ati descurcat cu caldura din saloane ? se poate da drumul la geamuri sa intre aer ?
34+
AMR 40 zile !!!
puiutz
poze
Oaanna spune:
Neata fetelor!
Am si eu o intrebare in special pt pacientele domnului Luis Mendez. Am 26 de saptamani si as vrea sa imi fac programarea pentru urmatoarea eco. El mi-a dat o foaie cu toate datele pt eco, si cand trebuie sa le fac..dar eu am pierdut-o.. Asa ca pana ma duc la el..imi puteti spune voi..urmatoarea e la 28s, 30s, 32s?
Ultima am facut-o la 24.
Mersi mult.
Oana 26s
carmen71 spune:
HELP!!!!!!
O PATA MARONIE E DOPUL GELATINOS????MAI STA BB PINA VINERI CIND E PROGRAMATA CEZARIANA? SAU SA MERG LA SPITAL?
MULTUMESC DE PE ACUM,SPER SA MA AUDA CINEVA.
luny spune:
carmen, ce faci??
daca chestia e si gelatinoasa si a continuat sa apara, e posibil sa fie dop, dar daca altceva nu ai, contractii, dureri de spate, apap rupta, nu e de mers inca..mia dureaza!
Bafta!!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!