Nasterea la Medlife (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

multumesc pierrine
multumesc si pt promptitudine

33+

AMR 48 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraLaurene spune:

Fetelor, gata, am aranjat cu cezariana pana la urma, din imposibilitate de nastere normala ( dr. mi-a scris negru pe alb, spatiu stramt intravaginal )...deci daca nimic nu se intampla pana marti, Doamne ajuta, la 7:30 sunt la spital pt. "pregatire" si la 8:30 intru la operatie. Am vb azi si cu anestezista, o dr. fff de treaba dar din cauza emotiei i-am uitat numele...insa tot as mai avea cateva intrebari la cele care au trecut deja prin asa ceva...cum ar fi :
- cum decurge testul ala de anestezie?
- voi ati avut tot combinatie rahi-epidurala?
- cam cat a durat operatia?
- pe bb nu l-ati mai vazut decat cand v-ati mutat in rezerva?
- cat ati stat la terapie intensiva?
SI ALTE SFATURI PRACTICE DACA AVETI, primesc cu bucurie...
A, inca ceva, sotzul e liber sa faca poze copilului dupa ce-l scot din sala de operatie? Nu de alta dar nu vreau sa asiste sotul la operatie, nu e nimic asa deosebit in a ma vedea injunghiata, parerea mea...iar eu, voi fi atat de stresata si ocupata sa vb. cu cei din jur incat nici nu am timp sa ma uit la sot...asa ca mai bine sta pe hol si isi pastreaza calmul pt. pozele cu al' mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Laura, si eu tot combinatie de rahi cu epidurala am facut.
Operatia a durat aproximativ 50 min.
La terapie intensiva eu am stat de la ora 15.00(dupa operatie) pana a doua zi dimineata la 10.00.
Pe bebe ti-l pune un pic pe umar in sala de operatie, dupa ce il fac frumos, il pui pe obrajor si il ia apoi si il duce la neonatologie. Il mai vezi abia cand urci in camera. NU ti-l aduce nimeni la terapie, deci nu insista inutil.
Sotul poate sa-i faca poze imediat ce il scot din sala. Sotul si mama mea s-au tinut card dupa incubatorul il care l-au urcat pe bebe la neonato si l-au pozat de zor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Am si eu o intrebare, pe care am uitat sa i-o pun dr anestezist...care e diferenta intre anestezia rahi si cea epidurala...? Sau e una si aceeasi...? Nu vreau sa par...stiti voi cum, dar chiar nu stiu mai nimic despre ele:(

Va multumesc mult de tot!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello

dupa carmen cred ca o sa urmez eu, pe 5 august cu dr.Pelinescu.
am si eu o nelamurire: se face clisma si la cezariana?

_

36+ cu ANA SOFIA

AMR 15 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaploae spune:

Buna!

Ma numesc Alina si vreau sa nasc la Memorial cu doamna doctor Ples Liana. Doamna doctor Ples este la Hiperclinica Medlife Unirea si la dumneaei merg frecvent la consultatii cat si la echo. As dori sa va intreb, daca stiti, a nascut cineva cu doamna doctor? Eu am optat deja pentru cezariana, deoarece am miopie forte -7 si nu vreau sa am probleme.
Oricum doresc sa va multumesc pentru toate informatiile postate pe forum, pentru ca sunt foarte utile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

eu am auzit de clisma la ambele nasteri
dar poate ne spun fetele cum se face la medlife
ideea e ca se recomanda cu 1 zi inainte de ceza sa nu mananci si sa bei ceaiuri sau apa

33+

AMR 45 zile !!!

puiutz

Mergi la inceput

Eu am nascut prin cezariana, nu mi-au facut clisma. Operatia a fost la ora 14.00 si mi-au zis in seara dinainte sa nu mai mananc nimic dupa ora 19.00, iar a doua zi sa nu beau apa decat dimineata.

Mergi la inceput

Eu am nascut prin cezariana, nu mi-au facut clisma. Operatia a fost la ora 14.00 si mi-au zis in seara dinainte sa nu mai mananc nimic dupa ora 19.00, iar a doua zi sa nu beau apa decat dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna fetelor

Eu cand am facut cezariana nu mi-au facut clisma..Mi-era groaza dar nu mi-au facut..
Eu am nascut pe la ora 8 seara, iar in ziua aceea am mancat un iaurt si am baut lichide..

Intrebati si voi inainte..
Pupici

Mergi la inceput