Nasterea la Medlife (11)
Raspunsuri - Pagina 5
pierrine spune:
Miki si Freshnana, v-am spus sa ma intrebati ce vreti. ca nu ma stresati. Daca am timp sa intru pe forum, cat imi ia sa postez un raspuns?!
Deci, testul non-stres se face dupa internare, de aceea trebuie sa va duceti cu cateva ore mai devreme de ora operatiei. Plus ca trebuie sa verifice daca suntei corect epilate, daca nu actioneaza in consecinta. Oricum, dupa test si verificarea locului cu pricina stati in camera, acolo asteptati sa va chema in sala.
clauclau spune:
Buna fetelor, n-am mai trecut de mult pe aici, pitica mea ma solicita nonstop!
Vali, ce mai faci? Si printesa ?
Zerilouiza,
Fetelor ce urmeaza sa nasca, va urez nasteri super usoare si mergeti fara stres caci sunteti pe maini bune. O sa ramaneti cu amintiri frumoase legate de nastere. Eu uneori ma gandesc cu nostalgie la zilele petrecute in maternitate, a fost foarte fain, chiar mi-e dor de acele clipe minunate!
Daca vreti sa ma intrebati ceva, sunt pe aici. Eu am nascut cu Dr Popa, cezariana pe 25 februarie 2008.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
clauclau spune:
Am vazut ca vorbiti de prezenta sotului. La mine a filmat de la geam intradevar, dar vreau sa va spun ca este cale libera, nu sta nimeni in fata sa nu prinda vreun moment. Sotul meu a filmat intreaga nastere, cu zoom-ul exact pe burta, taietura, scos de bebe...A fost super, bine, el este un tip tare, nu l-a luat cu lesin nici-o clipa, a facut o filmare de progesionist! cel putin cand o scoate pe Rebecca din burta este mare zoom-ul pe ea ca ocupa tot ecranul. E superb, ce mai!
POZE
POVESTEA NASTERII
carmen71 spune:
clau,bine ati revenit frumosi si sanatosi!
tu ai fost prima nastere la care am "asistat" eu pe acest forum.
am vazut pozele si ai o familie minunata;ai vreo reteta pt copii asa frumosi?
nasc si eu acum pe 01 august,tot cu Dr Popa.am niste emotii de ma ia cu lesin,dar sper sa trec cu bine peste toate,...ca nu sint eu prima care naste...
carmen
clauclau spune:
Carmen, o sa fie totul bine, o sa vezi, dr. Popa este extraordinara si o sa aiba mare grija de tine. E normal sa ai emotii, asa eram si eu inainte...Desi m-a luat pe nepregatite caci mi s-a rupt apa in noaptea dinaintea programarii cezarienei! Dar a fost totul bine.
Sa mergi linistita la nastere, mai ai putin si o sa-ti ti puiul frumos in brate!
Te pupic si mai vorbim!
POZE
POVESTEA NASTERII
fluturasha23 spune:
buna, burtici! a facut cineva eco morfo-fetala cu dna. dr. steriu de la medlife? poate imi spuneti si mie cate ceva daca stiti. va multumesc mult, burtici.
15s
miki_bubu spune:
Multumim mult Pierrine pentru raspuns! Sunt atatea lucruri la care ma gandesc acasa, dar cand ajung la doctor, uit sa le intreb De aceea va mai stresez pe voi, stiu ca ne putem baza pe raspunsurile voastre, desi sunteti destul de ocupate cu bebeii vostri!
Miki 37+ cu Bubu
freshanana spune:
pierrine multam fain pt raspuns
mai am o intrebare . imediat dupa operatie ce tampoane folosesti ? ca mie la prima ceza nu mi-a ajuns un tampon de vata intr-o zi ca mi-a curs f mult sange. ce fac ? patez patul ? imi pot schimba singura tampoanele ? sper sa fie ceva mai groase si absorbante altfel sigur ma fac de ras
33+
AMR 49 zile !!!
puiutz
pierrine spune:
Fetelor, nu ati accesat nici una linkul acela de ajutor umanitar postat de zeirilouiza? Ca eu am facut-o si mi-au dat lacrimile. Maine ma duc la banca sa-i trimit un banut lui bebe mic. Doamne ajuta sa-i fie bine, mititelul de el!
pierrine spune:
Freshnana, tampoanele sunt unele speciale, din vata infasurata in tifon. Sunt mai aratoase decat suna descrierea. Se pun cate doua, cat vei fi la terapie se va ocupa asistenta de asta, ca tu nu o sa fii in stare nici sa iti misti degetele de la picioare in primele ore dupa operatie. Nu o sa faci vraiste patul, caci se pune sub tine o chestia care se cheama aleza, un dreptunghi din material absorbant dar impermeabil( ca pampersul, de altfel) prin care nu trece nimic. O sa ai asta si in camera, pe pat.
Tampoanele, in camera, le vei primi sigilate, cate 2,4 sau 8 intr-un pachet si te descurci singura cu ele.Pentru mai multa siguranta eu mi-am cumparat si niste Always de noapte, ca sunt mai lungi, asa , sa nu am surprize. Nu a fost cazul, dar nu strica sa le ai, mai ales in primele zile, cand lohiile sunt mai abundente.