Nasterea la Medlife (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Miki, ce ai vrut sa spui cu cazarea pe care nu ai platit-o si ar fi trebuit sa fie 2000 lei?!Au marit din nou preturile? ca altfel cazarea cu noaptea de terapie cu tot nu costa mai mult de 1000 lei( hai 1250, pentru cine mai sta o noapte in plus, cazul meu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pierrine spune:

Marina, iti tinem pumnii, du-te cu incredere si fruntea sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen71 spune:

quote:
citat din mesajul lui miki_bubu

Pe mine m-a costat 4711 ron, asta avand in vedere ca nu am platit cazarea (care ar fi trebuit sa fie 2000 ron) si am recoltat si celule stem - 480 ron (sincer n-am stiut ca se plateste recoltarea in sine).
Carmen, baietelul tau avea cumva o branula la manuta? Cred ca ne-am intalnit intr-o dimineata la acvariu . Sper sa fie cumintel bebe tau, si bubu nostru e linistit, acum chiar doarme afara in carucior :)

Va pupam si o sa va mai tinem la curent cu noutati

da miki,noi santem.el era singurul cu branula.tu cum arati,sau ce am vorbit,ca nu imi dau seama acum,,,ca am vorbit cu mai multe mamici la acvariu.
bebe e cuminte,maninca si doarme mai tot timpul,dar mi-e teama ca l-am cam invatat in brate si ne cam speculeaza.
tu cand ai nascut?

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui dma2007

felicitari miki, carmen!
sa va traiasca comorile si sa fie sanatosi!

carmen am si eu o intrebare: cum aratau scurgerile? si eu am de cateva zile , am fost la control si tot asa mi-a zis si mie dr la prima vedere nu e lichid

M.A. 36s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

transparente si putin gelatinoase.la inceput a zis ca e secretie,dar eu pina atunci nu am avut nici un fel de scurgere.au un test exact ca ala de sarcina,in 5 min. se vede daca e lichid amn sau nu.la ce dr esti?mergi si vezi,ca e mai bine!

Mergi la inceput

multumim la fel,PIERRINE.
de acum o sa am mai multe intrebari pt tine,ca tu esti enciclopedia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Buna fetelor.
carmen71 spune-mi si mie te rog unde ai facut testul de secretie si ai primit rezultatul atat de repede?

29 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

multumesc pt raspunsurile privind factura. deci mai avem bani de strans 1 luna. nu stiu cum o sa strang inca 20 milioane. fac credit la banca :-)
stiu ca merita fiecare banutz dar noi am hotarat tarziu si na, nu avem toti banii
aveti idee cum e cu cardul acela de fidelitate de l-au introdus din mai ? ai reduceri la analize ?

35+

AMR 31 zile !!!

puiutz
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

carmen merci de raspuns!
exact asa sunt si la mine, dar mi-a zis ca e secretie
sunt la dr popa, miercuri merg la eco
Doamne sper sa fie bine

M.A. 37s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 12 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Scuze, Pierrine, cazarea ar fi fost de fapt 1500 ron - eu am stat la rezerva cu un pat=500 ron/noapte;am gresit cand am zis 2000 ron. Preturile au ramas aceleasi....factura mea a fost asa:
- operatie cezariana - 4100 ron
-teste metabolice - 428 ron
- prelevare sange fetal - 230 ron (pt celule stem)
- diverse - 53 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_bubu spune:

Carmen, eram cred ca joi dimineata, pe la 7-7.30; am vb putin si apoi ne-a intrebat asistenta daca ii vrem pe bebei in camera; bubu al meu era Badea, am nascut pe 28.

Bogdanel - astazi avem 1 saptamana

Mergi la inceput