Nasterea la Medlife (11)
Raspunsuri - Pagina 15
freshanana spune:
cum vi s-au parut neonatologii si pediatri la medlife ?
ca ei sunt , dupa ginecologi, cei mai imp pe acolo
si la operatii sunt de obicei 2 dri ? sau numai unul ?
35+
AMR 31 zile !!!
puiutz
poze
puipui
miki_bubu spune:
La operatie participa 2 medici ginecologi, un medic anestezist si un medic neonatolog.
Mie mi s-au parut super doctoritele de la bebe(eu am prins pe dr. Mirela Radu si Raluca Ghinea),erau mai tot timpul pe acolo, ca si asistentele si treceau tot timpul si se uitau pe la ei...sunt f dragute si iti stau la dispozitie pt orice nelamurire. In ziua externarii a venit dna dr si a stat de vorba cu mine vreo ora si ceva...mi-a spus f multe chestii despre cum o sa fie acasa, ce trebuie sa fac;a zis ca e constienta ca se poate sa nu retin toate informatiile, de aceea pot suna oricand la ei, pe int de la neonatologie, si o sa ma ajute cineva(asta nu cred ca e contracost ).
pierrine spune:
Raluca Ghinea e un medic de nota 12! S-a ocupat ca la carte de bebele meu, care a avut nevoie de niste analize suplimentare si nu s-a lasat pana nu mi l-a dat perfect acasa. Si da, chiar poti suna la ei, eu am facut-o si am vorbit cu ea, ca am avut o mica nelamurire de rezolvat.
carmen71 spune:
fetelor care alaptati,spuneti-mi si mie va rog:bebe doarme vreo 4 ore,timp in care mie imi pocnesc sanii de lapte.ar trebui sa ma mulg,sau il astept pe el sa pape?
si inca ceva,nu prea stie sa ragaie,si mai tot timpul vomita dupa ce suge,pt ca e forte lacom,suge ca un disperat.ce sa-i fac?
pierrine spune:
Carmen, imi pare rau ca de data asta nu pot sa te ajut cu nici o parere. Eu nu am alaptat, poate e pe faza vreo alta fata, sa-ti dea un sfat. Dar de ce nu suni tu la medlife, sa intrebi?
miki_bubu spune:
Carmen, eu mi-am luat pompa si ma mulg,acum si de 2 ori pe zi, dimineata si seara,pt ca patesc la fel ca tine;am inteles ca laptele il poti pastra si la frigider, in recipient special, pana la 48 ore. Pt mine e de real ajutor pompa,altfel cred ca mi-ar plesni sanii.
Nici bubu nu prea stie sa ragaie, dar il tin mai mult pe umar si il bat un pic mai tare pe spate, uneori ma si plimb cu el;incet-incet, a inceput sa-si dea drumul;si el voma mai mult la inceput, dar am inteles ca e normal daca e mai lacom si suge mult.Daca nu i-ar ajunge,n-ar mai fi linistit si n-ar mai dormi.Dar important e sa se invete sa ragaie, chiar daca il tii mai mult.
miki_bubu spune:
Fetelor, as vrea sa va intreb daca vreuna din voi il tine pe bebe infasat in scutec, eventual legat;ca Bubu nu prea doarme (max 2 ore) daca e desfacut, iar daca il infas doar la picioare doarme mai mult si mai linistit;cand e lber e f agitat in somn,da mult din manute si picioruse.Stiu ca acum nu e recomandat sa il infesi in scutec, dar daca el doarme mai bine asa....voi ce parere aveti? Ca eu am cam obosit deja sa ma trezesc noaptea din ora in ora aproape (hai la 2 ore);cred ca ar trebui sa doarma si el mai mult noaptea,nu...?
Mihaela
magghyc spune:
Miki,
Iti raspund eu desi nu am nici o treaba cu medlife-ul ...
Si pustiul meu era la fel - se agita mult in somn - eu am sfarsit prin a-i face din bumbac (din asta imprimat de se fac lenjeriile de pat) un sac de dormit cu fermuar.
I l-am facut eu pt ca nu am gasit asa subtire si era cald in mai. Asa ca pitacul a dormit vreo luna in acest sac (daca vrei era similar cu invelirea cu cearsaful)- iar cand era f cald il lasam in pampers pus in sac si atat.
Se agita pt ca in burtica el era obisnuit sa dea cu piciorusele de ceva iar acum spatiul asta imens in care doarme il nedumereste si il fac sa se simta usor nesigur.
Si acum Nichita doarme cel mai bine daca e luat strans in brate, sau daca nu e nici un adult isi ia ursuletul sau perna...Mie mi s epare aceeasi nevoie de ocrotire..
Daca alegi sa il infesi infasa-l cat mai larg, cat sa poata misca piciorusele. dar eu cred ca un sac de dormit facut din cel mai subtire bumbac pe care il gasesti te poate scuti de probleme.
Mama lui Nic cel Mic
"Omnia mea mecum porto"
Nic cel Mic
bebe Sara
Porumbita spune:
quote:
citat din mesajul lui carmen71
fetelor care alaptati,spuneti-mi si mie va rog:bebe doarme vreo 4 ore,timp in care mie imi pocnesc sanii de lapte.ar trebui sa ma mulg,sau il astept pe el sa pape?
si inca ceva,nu prea stie sa ragaie,si mai tot timpul vomita dupa ce suge,pt ca e forte lacom,suge ca un disperat.ce sa-i fac?
sunt f multe raspunsuri ok aici (incepand cu paginile 13-14 parca)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124223&whichpage=15