Nasterea la Medlife (11)
Raspunsuri - Pagina 13
miki_bubu spune:
Hello! Anuntam si noi venirea pe lumea a minunii Bogdan George, nascut pe 28.07.2008 , cu 3360 g si 51 cm
Ce-as putea sa spun de experienta Medlife...? Eu cred ca a meritat fiecare leut, serviciile au fost de nota 10, si personalulla fel. Poate nu am avut nici cine stie ce asteptari spectaculoase, dar mi s-a parut super ok, parca nici n-as fi fost intr-un spital.
Sa incepem cu inceputul...in primul rand, dl doctor m-a cam "pacalit", pt ca mi-a spus ca sunt programata la ora 13, si eu m-am dus ca o florica, la ora 8, nestiind ce ma asteapta Cum stateam eu in rezerva, cumintica, si completam un formular, vine o asistenta de la TI si-mi spune sa fiu gata in 5 min, ca dr ma asteapta jos, in sala de operatii...eu, normal, m-am panicat...sotul abia plecase, cu gand sa se intoarca pe la 12; l-am sunat urgent si i-am zis sa vina, ca eu intru in operatie in cateva minute; mare noroc, ca stam la 10 min de spital.
Operatia a decurs super ok, apoi la TI a urmat partea mai grea si cea mai dureroasa;dar doctorii si asistentele de acolo erau tot timpul cu ochii pe noi si ne intrebau daca avem nevoie de ceva, de un calmant...in acest caz, sa traiasca cel care a facut cateterul ala...ca prin ala mi-au admin cea mai mare parte din calmant si a fost f bine; spuneati de toaleta...in acele momente, chiar nu mai conteaza cine ti-o face, cel putin din punctul meu de vedere;aveam o stare atat de naspa si dureri...
A doua zi dimineata am facut tot posibilul sa ma ridic din pat, desi durerile erau destul de mari;dar eu eram prima pe care trebuiau sa o duca la rezerva si mi-au zis ca daca nu fac putin efort, nu ma duc si nu pot sa-l vad pe bubu....asa ca m-am pus pe treaba:)Si la 9.30 eram in rezervaSi in 5 min a venit si bubu la noi:)
Cele 2 zile jumatate petrecute in rezerva au trecut f repede;am avut rezerva cu un pat (am profitat de abonamentul de la firma ) si chiar nu am avut nimic de reprosat; cu toaleta de 2 ori/zi chiar m-am obisnuit, nu mi s-a parut nimic iesit din comun;asistentele au fost f dragute, si sincer a fost mai comod asa; mie imi venea f greu sa fac dus, mai mult ma stergeam pe corp cu un prosop ud.
Per total, eu le-am dat nota 10 la final; mi s-au parut chiar profesionisti, atat in privinta mea, cat mai ales a lui bebe;amandoi am fost ingrijiti foarte bine.
A, inca ceva ce mi s-a parut f folositor, cel putin mie, care sunt pt prima data mamica, a fost discutia de la sfarsit cu dr neonatolog; am vb cu ea cred ca vreo ora si jumatate si mi-a spus foarte multe lucruri folositoare, sper numai sa le tin minte pe toate
Va pupam si o sa va mai scriem cand o sa mai avem putin timp :)
Mihaela si Bogdanel
Jackie spune:
Felicitari Miki si Cristina!!
Sa va traiasca bebelusii si sa treceti usor peste perioada de inceput!
Marina_1609 spune:
felicitari noilor mamici!
fetelor sa nu uitati sa-mi tineti pumnii marti :) cand o sa vina pe lume Ana Sofia
_
38+ cu ANA SOFIA
AMR 4 ZILE
Proiectul 2008 in derulare
carmen71 spune:
INSTANTANEU!
MARTI 29 AM MERS LA UN CONTROL DE RUTINA,ERA O MICA SCURGERE SI...SURPRIZA,LA PRIMA VEDERE NU PARE A FI NIMIC,PUTINA SECRETIE.STABILIM PT VINERI,PLEC ,DR MA INTOARCE DIN DRUM SA FACEM TOTUSI UN TEST,IESE CA E LICHID AMNIOTIC DECI MEMBRANE FISURATE....DE SAMBATA!!!!!
CEZARIANA DE URGENTA,SI UITE ASA DE LA CONTROL MA INTORC CU SUPER BEBE VINERI !!!MULTUMIM LUI D-ZEU CA TOTUL E BINE.DETALII MAI TARZIU,CA DE,ACUM AM TREABA....
ASA CA FETELE NU STATI NICI O ORA IN PLUS CAND CEVA NU E IN REGULA!!!!
SI SPITALUL SI TOT PERSONALUL MERITA TOT EFORTUL NOSTRU DE A STRANGE BANUTII!!!
CITESC MAI TARZIU CE AM PIERDUT,CA MA "STRIGA" COSMIN
VA MULTUMESC PT TOATE SFATURILE VOASTRE
freshanana spune:
mihaela si carmen bine ati venit acasa. sa va traiasca puiutzii, sa va adaptati cat mai rapid si sa fie mancaciosi si sanatosi
marina iti tinem pumnii si tie pt marti. scoatem agitatele de astazi
marina si ana sofia nastere usoara si bb sanatos
fetelor scuze de indiscretie dar as vrea sa stiu cat a fost nota de plata la cezariana. noi am strans pana acum aprox 1000 euro si vroiam sa stiu cat mai strang pana la sf lui august ca sa nu ma duc nepregatita la medlife
o zi buna
35+
AMR 33 zile !!!
puiutz
poze
carmen71 spune:
multumim!
5420 am platit
nastere usoara celor care urmati si nu va temeti ca totul e super bine,mie imi e frica si de injectii,credeam ca o sa mor inainte sa nasc,dar iata ca sant super bine,si m-am mobilizat inaintea altor fete care erau operate cu o zi inainte,si am aproape 37 de ani.s-au mirat si doctorii.totul depinde de psihic si organism.
miki_bubu spune:
Pe mine m-a costat 4711 ron, asta avand in vedere ca nu am platit cazarea (care ar fi trebuit sa fie 2000 ron) si am recoltat si celule stem - 480 ron (sincer n-am stiut ca se plateste recoltarea in sine).
Carmen, baietelul tau avea cumva o branula la manuta? Cred ca ne-am intalnit intr-o dimineata la acvariu . Sper sa fie cumintel bebe tau, si bubu nostru e linistit, acum chiar doarme afara in carucior :)
Va pupam si o sa va mai tinem la curent cu noutati
dma2007 spune:
felicitari miki, carmen!
sa va traiasca comorile si sa fie sanatosi!
carmen am si eu o intrebare: cum aratau scurgerile? si eu am de cateva zile , am fost la control si tot asa mi-a zis si mie dr la prima vedere nu e lichid
M.A. 36s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Jackie spune:
Ploua cu bebelusi pe aici! Felicitari si tie Carmen - imi imaginez ce surpriza a fost pe voi!
Marina, tinem sigur pumnii, mai ales ca imi amintesc ca acum citeva luni aveai probleme de sanatate si nu ti-a fost usor!!
pierrine spune:
Carmen, felicitari! Ce surpriza! Sa-ti traiasca motanelul, sa fie sanatos si cumintel