Nasterea la Medlife (11)
Raspunsuri - Pagina 12
freshanana spune:
clau adik nici dupa nastere nu scap de masa ginecologica ???
si de cate ori pe zi se face aceasta faimoasa toaleta ? sper ca o data
dar dc eu fac dus la baie d c tb sa mai merg si la ele ?
34+
AMR 36 zile !!!
puiutz
poze
clauclau spune:
Freshanana, si mie mi-era groaza de toaleta asta, dar sa sti ca n-a fost rau deloc, si eu sunt simandicoasa , nu gluma! Si da, in ultima zi, nu mai e nevoie, le spui ca-ti faci tu dus in rezerva si gata! Deci, or sa fie doar vreo 3 toalete, dar ti-am zis , asistentele te ajuta foarte mult, n-o sa simti nimic aiurea!
In dimineata penultimei zi, o sa fie putin mai aiurea la toaleta pentru ca o sa recolteze din lohii si din col, dar nu e dureros, doar incomod. Asta a fost cel mai aiurea, dar eu n-am stiut ca o sa se intample asta, am vazut la fata locului. Insa trece repede...
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
freshanana spune:
asadar toaleta e o data pe zi ? doamne urasc asta
si urasc si recoltarea din col (am facut deja 3 la medlife dar tot nu a ajuns sa imi placa )
dap. astea sunt partile neplacute. la prima ceza aici la cta nu mi-a facut nimeni nicio toaleta. ce bine era fara ca ma spalam eu la baie. dar daca astea sunt regulile ne supunem "cu placere"
34+
AMR 36 zile !!!
puiutz
poze
clauclau spune:
Freshanana, toaleta se face dimineata si seara, deci ar fi de 4 ori, dar in penultima seara spune-le ca-ti faci dus in camera si asa scapi doar cu 3 toalete!
Recoltarea asta este putin altfel decat ce-ai facut pana acum..., si te spala inauntru cu apa la temperatura camerei, e o senzatie ciudata, dar nimic dureros, crede-ma!
Astea sunt chestii care nu s-au mai spus pe aici, dar e mai bine sa sti, nu?
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
zeririlouiza spune:
Buna fetelor
Felicitari noilor mamici, bafta si nasteri usoare viitoarelor mamici
Vad ca vorbiti de toaleta sincer nici eu nu suport ideea, de o luna tot aman ginecologu ca vreau sa-mi fac o proba de secretie si un papanicolau ca cica ar fi indicat dpa 6 luni de la nastere, dar sincer in spital chiar mi-a placut chestia cu toaleta petruca ma simteam super curata dupa fiecare toaletare, dar ma duceam doar seara, in rest ma descurcam cum puteam
Louiza de Yasmin - Elena 09/01/2008, adica 6 luni, 3 saptamani +
poze Yasmin Elena
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara
dma2007 spune:
imi permit sa anunt eu venirea pe lume a unui nou pepenas-mihaita de cristina_26(sper sa nu se supere fetele):
azi la ora 11.45 a venit pe lume , prin cezariana, puiutul nostru scump si drag. MIHAI DANIEL, 2500 gr, 48 cm. Cristina si Daniel
M.A. 36s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 18 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Raluca83 spune:
Hello la toata lumea. Sunt noua pe aici si sunt un pic cam speriata. Astazi am fost la consult la doctorul Mendez la Medlife si mi-a spus ca am colul scurtat si un pic deschis. Mentionez ca am 29- 30 de saptamani. A mai avut cineva colul deschis de la varsta asta a sarcinii si a putut sa duca sarcina aproape de termen? Va pup
29 +
freshanana spune:
parca trebuia sa nasca una din fete astazi
nu aveti nicio veste de la ea ?
35+
AMR 34 zile !!!
puiutz
poze