Puiuti de Randunici 2008!! (54)
Raspunsuri - Pagina 20
Olgutzika spune:
Mamaruta, am uitat de problema ta, iertare! Nu renunta la alaptare! Mulge-te, da-i cat ai, putin-mult, cat e, dar da-i tot ce scoti. Baga lichide la greu, Nutrinatal, Galactogil, ceai pentru stimularea lactatiei, tinctura de marar...ma rog, nu toate o data
...si nu te stressa! Fii ZEN! Uite, Ramo_cata ii da laptic de la ea in bibe lui Andrei din prima zi. El nu papa direct din san, si creste frumos asa. Deci nu dispera, ca stresul face si el buba la laptic!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
mamaruta- spune:
la 4 dimineata, raisa a supt bine de la san, era adormita...dimineata insa ne-am luptat zadarnic, nici nu a vrut sa auda de mine. m-am muls, am recoltat 140 ml dintr-un san repejor, i-am dat si a ras bibele pe nerasuflate. multumesc lui gecko, si as intreba-o daca copilasul acelei prietene manca la biberon ? sau avea dureri numai la san? ca eu asta nu inteleg inca...de ce bibe vrea si pe mine nu?
oricum astazi ma duc pe la dr pediatru, sa intreb de completare. as vrea aptamil, dar nu stiu daca o fi auzit de el, dr de aici sunt mai in urma cu noutatile..
clauclau spune:
Olgutza, ma gandesc si la varianta ca poate se trezeste pentru ca vrea pur si simplu sa se calmeze la san, sa se alinte putin cu tzitzi si atunci cred ca este mai greu de dezvatat. Dar la noapte o sa incerc si cu ceiut!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!
mamaruta- spune:
olgutzika
imi iau totusi si lapte praf, pt ca iata, raisa da gata 140 ml dintr-un foc iar eu de multe ori nu reusesc sa scot atat de mult cu pompa
Olgutzika spune:
Clau, e posibil, da, sa simta nevoia de a fi langa tine. Cea mica a sora-mii s-a trezit pana pe la vreo trei ani noaptea, doar sa o miroasa pe Ileana. Pe bune
! Se trezea, ca Rebe, si la un moment dat a incercat sor-mea sa vada ce se intampla daca nu o "mufeaza". Statea pur si simplu, si in max juma de ora adormea la loc, insa NUMAI daca o simtea pe sor-mea langa ea. Cand a crescut mai maricica, venea in pat singura langa mami, sa o miroasa, sor'mea o ducea la loc in patul ei dupa ce adormea, ea venea iar si tot asa
.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
Olgutzika spune:
Mamaruta, da, nu e nici o tragedie, numai da-i si ce scoti tu. Chiar si 10 ml doar daca mulgi, da-i, ca-s pretiosi
!
Olga
mamica de
Nicoleta spune:
Mamaruta, ma termini cu asa cantitati! Pai Matei mananca maxim 800 ml intr-o zi! Inseamna ca ai lapte! Nu gluma. Si fetita ta mananca asa ca ii curge din bibe usor!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
ccris_ccris spune:
Neata si de la noi, randunici!
Clau,
, bine ai revenit, ma bucur ca ti-a priit vacanta!
Andreea a dormit toata noaptea, yupiiii 
! S-a trezit la 6, a papt si a dormit din nou pana la 10 fara un sfert. Ce bine e asa, ma odihnesc si eu!
Randunoiul a inceput serviciul, asa ca ne facem programul cum vrem noi
, desi ne e dor de el si lui de noi.
Acum puiul e afara cu maica-mea, eu o sa intru sa-mi fac baie, abia astept.
Si eu cred ca puiului mamarutei ii e mai usor sa pape din bibe, dar s-ar putea sa fie si o alta problema, cum au zis fetele, nu stiu ce sa zic.
Ursulet, nici eu nu vreau la serviciu, mi-e bine asa, acasa cu puiul meu! De aceea o sa ma duc la 2 ani abia. Cred c-o sa ne fie tare greu
, dar mai e pana atunci.
Spor la ciripit, am plecat la
, 
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
numeioana spune:
si eu vreau sa stau acasa cu bebe!!! cred ca nu ar fi nimic aiurea daca banii ar pica din cer![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mamaruta- spune:
nicoleta, si eu m-am gandit ca ar putea fi lenesa, dar ii dau tetina nr. 1 avent, nu curge chiar asa usor..
iar laptic am scos eu mult acum pt ca noaptea ea mananca doar dintr-un san si dimineata il mulg pe celalalt, de aceea recolta imbelsugata. dar in timpul zilei nu depasesc max. 120 ml..si nu-i ajung mereu