Puiuti de Randunici 2008!! (54)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ariel nu te bazai! nu stiu ce sa-ti spun, de ce ar vomita teo la asa distantza...mai bine ai suna pediatru sa vezi ce-ti spune! si eu am schimbat la lapte de mi-a venit rau , san, na, humana, milumil si tot nu sunt incantata. o fi de la caldura, sau o fi mancat prea mult si cu pofta. oricum daca persista problema, intreaba pediatru. multi

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Si David vomita si la 2 ore de la masa... dar nu m-am facut niciodata griji. Poate ar trebui sa-mi fac?! Nu varsa decat vreo 10 ml, maxim... si de obicei se intampla cand il tin in brate, in sus...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Sunt chiauna rau in dimineata asta, si nu stiu de ce...

Bine ai revenit, Clau !!

Am vazut pozici cu bebici dragalasi, cu Patrick cu zambetul lui gales , cu Teo falcoasa, cu Biencuta ochioasa, cu Amira, care mi-a facut o pofta de Biertan de nu mai pooooot . Roxi, si eu o tin cu fata in marsupiu, si are o moaca!!!! Trebuie sa ii fac o poza, ca face niste ochi cat cepele, nu mai aude nimic, e super super concentrata pe ce vede din pozitia si de la inaltimea aia.

Somnorica,vrem poze dovada ca vrei sa iti inscrii feciorul in galeria dolofanilor.

Ursulet, nu cred ca e mama in toate mintile pe lumea asta sa nu vrea sa stea cu copilul ei. Repet, in toate mintile! Acum ca vorbesc si din perspectiva unei proaspete mamici intoarse la lucru, iti spun ca nu e deloc usor, dar...cum nu am sot atat pe bogat pe cat mi-ar fi trebuit sa pot sta acasa ...Ce sa ma zic?! Imi place tare cu bani multi in buzunar, asa ca sper sa pastrez echilibrul intre job si timpul acordat copilului .

Gecko, iesi din butoi, ca ajunge bota Cristinei pana in Australia acolo, sa stii!

Tuchi, zi usoara si tie .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Multumesc dragelor de primire!

Ariel, imi pare rau ca vomita puiul rau, ce laptic bea el acum? N-am fost pe faza...

Si eu ii dau seara bibe si am luat ieri pentru prima oara Milumil 2, o sa-i dau in seara asta. Ea papa seara 150-170 ml din bibe Chicco in maxim 8 minute, dupa ceas.

Problema e la noi cu dormitul noaptea, se trezeste foarte des , dupa primul somn de vreo 4 ore, apoi din ora in ora. Si o pun la san 5 minute dupa care doarme iar o ora si tot asa. Deci , mananca de vreo 5 ori pe noapte....Nu stiu cum sa fac sa nu se mai trezeasca asa...

Revin.

Revin...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clau, incerc sa te sfatuiesc eu dupa ce am incercat eu la David si poate zic si fetele daca e bine sau nu. Eu nu am vrut sa-l dezvat de trezitul noaptea, dar m-am gandit ca poate nu se trezeste sa manance atata timp cat nu papa decat 5 minute. Asa ca m-am gandit ca ii e doar sete. Si noi ne trezim noaptea cu sete mare, nu? Mai ales acum ca e f cald. Asa ca i-am facut ceai seara si cand se trezea ii dadeam sa bea. Bea 2-3 guri, ii bag suzeta si doarme pana se trezeste din nou, ii dau iar ceai si doarme pana dimineata. Intr-o noapte nu s-a trezit deloc chiar!

Incearca si tu poate asta e problema Rebeccai...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

multumesc frumos tuturor care mi-au raspuns! sunt in plin proces de mulgere dar
intru scurt ca am citit despre puiul de ariel si mi-am amintit ca am citit ceva asemanator ceva timp in urma pe forum la zuzici, si am gasit. e de prin martie, deci undeva la varsta bbilor nostri acum..
ariel, intra te rog aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118526&whichpage=16 si citeste ce a postat miri_mik, poate te ajuta!

Mergi la inceput

Gecko, apropos de durerea ta de umar: eu alaptez de vreo doua luni numai intinsa. E excelent, iti recomand!!!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

ariel:problema e ca acel sirop nu se gaseste in tara, fetele de la zuzici au comandat printr-o mamica din belgia. oricum, s-au regasit muuulte mamici in descrierea de acolo si la un moment dat erau comenzi de peste 20 sticlute cu medicamentul minune.

Mergi la inceput

Ioana, Clau, si cumnata-mea tot asa i-a dezvatat pe nepotii mei de trezit noaptea. Cand au constatat ei ca nu se intampla nimic interesant din bibe noaptea, au cedat . De mentionat ca ei au fost pe formula de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ioana, m-am gandit si eu sa-i fac ceai sa vad daca accepta, in schimb suzeta sa n-o vada!

Olgutza, si eu alaptez tot intinsa si e super si pentru mine si pentru Rebecca, recomand tuturor mamicilor!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput