Puiuti de Randunici 2008!! (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Neata lume

In we nu pot sa intru, pe motiv de sot acaparator. Cum ma lasa bebeloiul in pace, cum ma ia la smotocit randunoiul.
Sambata am fost sa cumparam bere, ca sticlele astea au un defect: se golesc foarte repede , siiii, era acolo o doctorita care m-a intrebat: "cat are copilul? 6-8 luni". Stiti ce mandri am fost? la al meu sotior ii aparea de dupa colt pieptul (ok, burta) si dupa 5 minute aparea si restul corpului.

Am reusit sa citesc ceva din urma, si imi dau si eu cu parerea de pamant:
Tuchita, hai si tu la mine. Garantez tzurtzuri si ploaie. Parcul la doi pasi, si o tanti ce crede ca la doua luni si o tzara, la bebelu`descoperitor de manutze ii ies dinti, si ca la 26-28 de grade tre sa ii pun caciulita(asta acu 2 saptamani). Temperatura actuala: 14 grade.
Mamaruta, nu am experienta cu colicile si nici cu plans necontrolat de bebel. mie imi vine sa cred ca nu stiu ce inseamna colicile, pentri ca beau 1-2 litri de ceai de fenicul+chimion+anason pe zi. Eadevarat, ca am inceput sa il beau, pe motiv de lapte insuficient. Acu`am lapte dar tot mai folosesc sticluta (humana pre) cand suntem in deplasari.
Am vazut pozici de bebici bucalati, frumusei si zambarei si, vreau sa imi inscriu si eu bebeloiul la concursul: "al meu e cel mai grasan". la 2 luni avea 6,400kg si 63 cm.
cu diversificarea ma omorati. al meu nu are macar un program de masa, pentru ca il alaptez la cerere. asa ca, bebeloiul are intre mese o distanta de la 1,5 ore la 4 ore(cand doarme).
Abia stept sa mai creasca, offf ce greu mai trece timpul.
va pup, si ne mai auzim.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Ce credeti,am putut dormi???NU!!!ca ne vine in jumatate de ora leaganul de lemn!a comandat sotu,ca asta sigur nu va fi mancat de Labus,dar ros...poate!si vin si 3 muncitori sa-l fac si tb sa le dau o masa,si acum fug la bucatarie ,nu pana sa nu-i zic lui Naty,ca nu am de ce sa ma supar,Doamne-fereste!Te inteleg....si sa-i spun lui Clau ,bine-ai revenit!acum chiar fug

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Somnorica, te felicit pt bebel grasunel si sot gravid! Vad ca se poarta! Ma bucur ca nu te-ai confruntat cu colicile. Din pacate, cele mai multe randunici au facut-o. Si cred ca multe din ele au baut ceai de care vorbesti tu, deci nu cred ca aiba vreuefect miraculos. Eu n-am baut ceai deloc si David n-a avut colici. Cred ca depinde de copil... Si am mancat de toate, inclusiv varza. fasolea am sarit-o, ca n-am avut, dar daca era sigur haleam si din aia si David n-avea nimic...

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

M-am ingrasat 3 kg!!!!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Si eu am dormit de nu mai pot .
Ce bine ar fi sa nu ma mai duc deloc la serviciu:))))))). ceea ce fac acum ma implineste si nu simt nevoia sa ma intorc la serviciu. Alte femei simt nevoia asta si d'aia am intrebat daca e normal sa nu mai vreau sa muncesc . poate o sa-mi treaca....daca nu sa-l pun pe randunoi sa se faca patron si sa stau acasa. si mai fac 2 bebei.
Chiar, e cineva casnica?

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

'neatza!

bine ai venit clau!

am cantarit-o aseara pe Amira si.... are 7kg! a luat 350g intr-o sapt! ma bucur f mult, poate recupereaza si deficitul care il avea de 200 g! ideea e ca nu inteleg cum, din moment ce eu consider ca nu mananca suficient!adica au fost zile in care ea a mancat 400 ml doar! in fine! pipi nu am reusit sa-i iau sa-i trimit la analize pt ca a facut un mare kk pe pungutza aia! poate maine, daca nu maine seara o duc acolo sa-i ia ei!

simo, si tu brutus? si nu ziceai nik? oricum, v-am zis, eu nu ma consider, doar diploma ce o am si atat. si recunosc ca m-am dus la facultatea asta in primul rand sa-mi rezolv eu niste probleme la mansarda si nu ma declar satisfacuta de rezultat!

ma duc la elefantel, sa vad ce face!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza randunici!
Clau bine ai revenit printre noi, ne-ai lipsit!
Raportam si noi un week-end perfect, in care Bianca si-a revenit cu mancarea. A papat cate 130ml la fiecare masa, totalizand pe zi cate 900 ml. Si nici nu am apucat sa-i dau Protovit-ul. Poate o fi din cauza Biotics-ului, care i l-am dat timp de 7 zile. Oricum sunt foarte fericita ca fata mea mananca iarasi foarte bine.
Mie mi-a trecut raceala, si mi-au venit si uratii! Totul a fost ok, mult mai bine decat inainte de a ramane insarcinata, nu tu durere, nu sangerare mare.

Si acum va arat cum mai sta Biencutza mea, cu jucaria ei preferata, pe care n-o lasa din manutza nici cand doarme, aici

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ce tare e biencutza cum sta ea in fundulet! ma bucur ca e bine cu papa!

naty, da o tinem invers in marsupiu "sa vada lumea" pt ca asa ii place si oricum isi tine capul bine acum. si in scaun la fel am tinut-o in masina, invers, adica in sensul de mers. ma bucur ca ti-au placut pozele si ti-au evocat amintiri frumoase.

nici eu nu as vrea la munca, dar e chestia de money! dar deocamdata nu mai imi fac planuri pana nu oi vedea cum ma simt cand ma intorc de la bai. desi ma sperie gandul sa o las cu oricine altcineva, am senzatia (de fapt sunt sigura) ca nu o sa se descurce nimeni ca mine, si nu o sa aiba rabdarea care o am eu cu ea.

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu disper!!!! de 2 zile teo vomita la greu! a inceput iar....uffff, nu e vb despre varsat dupa/in timpul mesei....asta e la ordinea zilei! e vb. despre vomitat la 1-2 ore dupa masa...macar nu e jet...e fluviu...
ma batea gandul sa schimb IAR formula de lapte, eventual sa iau ceva AR...ar fi....a cata oara? a 4 a...mai am putin si o ajung pe naty, daca pun la socoteala si laptele meu, e a 5 a oara. cand sugea de la mine nu aveam astfel de probleme, dar acum, la cei 60 ml prapaditi pe care ii scot in 24 de ore , cu toate kk-turile pe care le iau, nici nu ma mai pot gandi la laptele meu...am trecut si pe homeopate si nici macar alea nu ma ajuta. sunt plina de nervi si imi vine sa bazai....
am acceptat cu greu ideea ca trecem pe lapte praf, iar acum cand am facut-o, vad ca nici asta nu e bun!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, cat spuneai ca au concediu cei de la aneline design? ca daca trec pe humana, as vrea sa iau "de afara" , nu de gostat!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput