Puiuti de Randunici 2008!! (54)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Fetelor,Kya,Cris,Ursuleata nu ati putea veni in week-end-ul 1-3 august????ca i-am zis randunoiului meu de bran si mi-a spus ca planuise pt noi in 24-27 iulie o iesire pana la timisoara,are acolo niste veri tare draguti!si ca era o surpriza!!!Ce ne facem????ziceti!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Ursule, din cauza ca ai facut prima pagina a capitolului cu user-ul tau (si nu cu randunici) nu pot face capitol nou cu prima pagina, nu o pot edita si copia! Asa ca va trebui sa o faci tot tu, dar please, logheaza-te cu randunici...
Naty.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Simo, as veni si eu, insa nu ma inscriu pentru ca nu stiu ce se intampla cu unchiul meu pana atunci. Deci voi stabiliti, si eventual ma descurc eu de cazare, daca la viluta voastra nu vor mai fi locuri. Repet, nu promit nimic! In plus, we ala de la inceputul lui august am fi disponibili, ca ar fi randul sora-mii sa o duca pe bunica-mea la Bucuresti. Vedem!

Mamaruta, si eu tot cu tetina 1 de la Avent ii dau ( ca papa doua mese cu lapte de la mine in bibe, cat sunt eu la serviciu ). Zici ca la bibe nu plange DELOC? Ma deruteaza ca adormita papa de la san fara probleme...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Naty, cand aveti sedinta de kineto?

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta- spune:

da, olgutza, si eu sunt complet derutata si debusolata. uneori mai face figuri si la bibe, dar o pacalesc rapid. in schimb la san daca insist, urla si tipa pana se inneaca. nu-mi inteleg copilul deloc!
pt ca nu stiu inca ce formula de la aptamil sa iau, am intrat pe pe site la aptamil. acolo e un nr de telefon al unei dr. Am sunat, dr nu era acolo, dar am lasat mesaj si nr meu de telefon si ma vor suna inapoi cand revine dr! sa vedem...
naty, am gasit ca aptamil fms ar fi pt prematuri nascuti sub 1,5 kg..dar nu m-am dumirit daca exclusiv pt prematuri. cred ca totusi aptamil 1 ar fi indicat pt raisa.
mai caut, dar informatii gasesc putine ca e nou produsul.

Mergi la inceput

Nico, apropos de dilema ta: ia uite la fii-mea ce prefera www.flickr.com/photos/olguselu/2666684853/" target="_blank">aici[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

mamaruta, de ce nu-i dai mai mult adormita? Eu mai fac si asa, cand el nu se trezeste sa pape.
noaptea numai asa papa, in somn.

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

numai noaptea o pacalesc, nicoleta. probabil e mai adormita, nu stiu...ziua trage de cateva ori si apoi incepe si se frikine si daca insist, se trezeste urland. e circ, ce sa mai..

Mergi la inceput

Mamaruta, posteaza si aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117459&whichpage=20

Ti-as mai da eu un forum, de unde poti primi sfaturi, dar revin cu el, sa gasesc exact topicul.

Edit: despre asta era vorba: reclama ilegala - considera acesta un avertismentforum/viewforum.php?f=3&sid=e21d8bfe7b26f90907b2c46520701ad8

Mergi la inceput

sa va mai zic ca odata am legat-o la ochi doar-doar oi pacali-o?! rasu-plansu! m-a dilit de tot cupkilu asta
olgutza, intru imediat! multumesc.

Mergi la inceput