Numele copilului-un dar sau o povara
Un www.ziare.com/Numele_copilului__un_dar_sau_o_povara__-353667.html" target="_blank">articol care mi s-a parut interesant si m-am gandit ca e potrivit a fi citit de membrele unui forum dedicat copiilor.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Raspunsuri
Deianira spune:
Foarte dragut articolul . Multi parinti ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte sa dea copilului un nume .
Am o nedumerire insa: daca ccc cel/cea ce trece numele copilului in acte greseste, nu se poate remedia? Adica ccc completa din nou un certificat si justificata cumva greseala. Pentru ca am auzit de multe ori sa fie gresite numele copiilor in certificate si asa sa ramana .
miki68 spune:
Mi-as fi dorit ca subiectul asta sa fi stat macar cateva zile la "generale". Articolul asta nu e o glumita, dar... Cunosc persoane care, ajunse la varsta de 40-45 de ani, se simt jenate de numele pe care le au (Codrutz, Mugurel si... Camelutza).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
blue eyes spune:
Pe fetita unei prietene o cheama Ximena, ca pe nu stiu care eroina din nu stiu care telenovela.
Fluturas coconas
smaranditza spune:
Credeam ca doar tiganii pot pune nume ciudate copiilor lor (Mercedes, Dolaru..). Insa, am fost colega de facultate cu un tip foarte muncitor si ambitios, pe care il chema BEBE! Era dintr-o familie normala, crescut si educat cu strictete. Pur si simplu nu imi imaginez cum nu se gandesc unii parinti ca acei copii vor ajuge si la varsta de 40 de ani, vor avea functii importante...si vor fi strigati: DOMNU' BEBE! sau doamna PANSELUTZA!
Mindy spune:
Si daca era undeva la sat i se spunea "badea Bebe' :)
Eu am avut cunostinte romani cu nume putin ciudatele pt niste adulti in devenire: Puiu, Mugurel, Craciunel, Tzutzu (toate nume de buletin, nicidecum porecle)
Sotul are o colega americanca ce i-a pus numele fiicei ei: America.
Maadi spune:
Eu am vazut in cartea de telefon nume de baiat EJACULIN.
Cred ca s-ar fi potrivit cu LABIA.
Cred ca-ti trebuie foarte multa imaginatie sa poti alege asemenea nume.
Oare cum s-ar numi copilul?
Maadi
andreea81 spune:
Pe o colega de-a lui frati-miu din clasa intai o chema Lustra Laleaua Boboc.
P.S. Are o scuza...era tigancusha!
wonderful spune:
quote:
citat din mesajul lui Maadi
Eu am vazut in cartea de telefon nume de baiat EJACULIN.
Cred ca s-ar fi potrivit cu LABIA.
Cred ca-ti trebuie foarte multa imaginatie sa poti alege asemenea nume.
Oare cum s-ar numi copilul?
Maadi
No comments!Imaginatie au avut,dar bolnava,ca sa nu zic perversa.